ALLA BILDER

Kvarnholmsgatan 8, 3 rum och kök, 77kvm


En riktigt ljus o fin bostad i kvarteret Borret. På 2a våningen med lugnt gårdsläge är detta ett boende att njuta av! Hiss & möjlighet till garage.


MÄKLARE: Andreas Schultz
andreas@3etage.se
Direkt 042-3003034
SMS: 0735-179334
BUDGIVNING

BUDGIVNING PÅGÅR
1
Direkt från antingen entréplan eller från det stora garaget tar vi hissen upp till bostadsplanet och kliver in i lägenheten.
Hallen är bra disponerad med plats för både avhängningsmöjlighet och ytterligare förvaring via en generös garderob med skjutdörrar.
Direkt till vänster vid entrén nås den separata tvättstugan och direkt efter detta, även det helkaklade badrummet som är ljust och fräscht och utrustat med dusch.

Direkt på höger hand vid entrén finns det största av lägenhetens två sovrum, ca 13 kvm stort. I sovrummet finns platsbyggd garderob med skjutdörrar. På golvet, både i hall och i sovrummet, ligger ekparkett som även återfinns i hela retsen av bostaden.

Följer vi sedan hallen framåt så kommer vi till den öppna ytan som utgör vardagsrum och kök om ca 30 i öppen planlösning.
Här är det ljust och luftigt med alla fönster in mot gården och i rummet finns plats för både soffgrupp samt ett rejält matsalsmöblemang.
Köket är fint av märket Vedum och inredningen går i vitt med bänkskiva i massiv ek samt med rostfria vitvaror. Som extra arbetsyta samt förvaring finns en större köksö som även fungerar som en avdelare mot matplatsen.
Via köket når vi den överbyggda balkongen med gråmålat trädäck som ligger lugnt och skönt mot den riktigt välskötta och trivsamma gården.
I passagen in mot sovrum 2 finns ytterligare förvaring via en praktisk och rymlig klädkammare. Själva sovrummet är något mindre till ytan än sovrum 1 men erbjuder ändå plats för dubbelsäng och viss övrig möblering.

Välkommen att boka tid för visning!

Vardagsrum, matplats och kök i öppen planlösning!
Vy från köket mot matplats och vardagsrum
Kök
Matplats
Soffhörna
Del av köket
Del av kök
Del av kök
Balkong
Vy över innergården
Helkaklat badrum
Tvätt
Hall
Sovrum 1
Sovrum 2
Del av sovrum 2
Del av innergården
Fasad mot gården
Entrésidan mot Kvarnholmsgatan
planlosning
Planlösning
De gamla, fina husen från tidigt 1900-tal ger området i norra centrum sin alldeles egen särskilda charm och du hittar snabbt dina små, personliga kvartersbutiker i de trånga gränderna. Sträck ut dig på en filt i sköna Vikingsbergsparken, ta en löparrunda i Pålsjö skog, ett dopp i havet eller en shoppingrunda i city. Allt finns nära när du bor här!
EKONOMI
Utgångspris 2 195 000 kr
Månadsavgift 4 568 kr
Andel i bostadsrättsföreining 3.18735 %

KOMMENTAR
I månadsavgiften ingår värme, vatten, bredband, kabel-tv, telefoni och bostadsrättstillägget på hemförsäkringen.

INFORMATION
Typ Bostadsrätt
Boarea 77 m2
Rum 3
Våning 2 av 5
Hiss Ja
Byggår 2007
Bredband Bredband. Leverantör: Com Hem.
Tv Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

BOAREAN
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

DRIFTKOSTNAD
Hushållsström 350 kr/mån
Totalt 350 kr/mån

DRIFTSKOSTNADER
Beakta att kostnaden för hushållsström är en schbloniserad summa och kan variera pga av avtalsform och förbrukningsgrad.

BYGGNADSSÄTT
Uppvärmning Fjärrvärme
FASTIGHETSBETECKNING


BOSTADSRÄTTSFÖRENING
Brf Kvarnen

Föreningen består av 32 lägenheter och 29 garageplatser.
Föreningen har en mycket god ekonomi och man har under 2017 haft utrymme att göra extra amorteringar på föreningens gemensamma lån med ca 800 000 kr och trots det landa på ett plusresultat på ca 400 000 kr.
-Budget för 2018 visar på ett planerat plusresultat på ca 500 000 kr och inga avgiftshöjningar är planerade.
Under 2018 planeras rengöring av fasaden, vilket också är inräknat i budget.

Besök gärna föreningens hemsida för mer information: www.brfkvarnen.com

TV / INTERNETANSLUTNING


BILPLATS
29 garageplatser. Går att hyra för 800 kr/mån.

ENERGIPRESTANDA
75 kWh

TOMT


UTEPLATS


UTEPLATS/BALKONG
Riktigt trevlig balkong in mot den fint anlagda och välskötta innergården.

BILPLATS


ÖVRIGA BYGGNADER
Det finns cykelförråd, källarförråd, tvättstuga och Övernattningsrum.

ÖVRIGT


RENOVERINGAR


Budgivning pågår

Boarea: 77kvm

Rum: 3

Våning: 2

Antal våningar totalt: 5

Hiss: JaBostadsrättsförening: Brf Kvarnen

Allmänt om föreningen: Föreningen består av 32 lägenheter och 29 garageplatser. Föreningen har en mycket god ekonomi och man har under 2017 haft utrymme att göra extra amorteringar på föreningens gemensamma lån med ca 800 000 kr och trots det landa på ett plusresultat på ca 400 000 kr. -Budget för 2018 visar på ett planerat plusresultat på ca 500 000 kr och inga avgiftshöjningar är planerade. Under 2018 planeras rengöring av fasaden, vilket också är inräknat i budget. Besök gärna föreningens hemsida för mer information: www.brfkvarnen.com

Energideklaration: 75kWh/m² år

Byggnadsår: 2007


Uppvärmning: Fjärrvärme
HALL
Rymlig och välkomnande hall med både avhängningsmöjlighet vid entrén samt förvaring i skjutdörrsgarderob en bit in i hallen. Golvet är parkett.

SOVRUM 1
Stort rum med fönster in mot den lugna gården. Även här är det parkettgolv och det finns dessutom en platsbyggd garderob med skjutdörrar.

TVÄTTSTUGA
Ligger direkt till vänster från lägenhetens entré och är utrustad med både tvättmaskin och torktumlare. Utöver det finns arbetsbänk och förvaring i överskåp. Kaklade väggar och klinkerbelagt golv.

BADRUM
Stort och helkaklat badrum som är utrustat med dusch, handfat och wc.

VARDAGSRUM
Ett stort härligt rum i öppen planlösning med både matplats och kök. Hela ytan har parkettgolv och det finns gott om plats för såväl soffhörna som matplats.

KÖK
Köket är som sagt i öppen planlösning med både vardagsrum och matplats. Köksinredningen består av vita luckor, bänkskiva i ek och vitvaror i rostfritt, smakfullt. Den maskinella utrustningen är inbyggnadsugn, inbyggd mikro, fullhöjds kyl och frys samt diskmaskin och spishäll. Som naturlig avgränsning mot matplatsen finns en större köksö med bra arbetsyta och extra förvaring.

BALKONG
Stor härlig balkong med trevlig utsikt åt gården. Golvet är gråmålat trädäck och plats finns för både sittgrupp och diverse odling.

SOVRUM 2
Något mindre än sovrum 1 men ett väldisponerat rum som rymmer såväl dubbelsäng som viss kompletterande möblering.

Område.
Här bor du i en riktigt bra belägen förening där man har det mesta inom gångavstånd. T ex har man endast en kort promenad ner till centrum med sitt rika utbud av kultur, shopping, restauranger mm. Norra Hamnen med sitt folkliv finns också inom ett par minuters gång.
För det mer vardagliga utbudet av varor och tjänster ligger Stattena Centrum nära till hands med ett antal matvarubutiker samt två bankkontor.

VI VET VAD DIN BOSTAD ÄR VÄRD.

Vill du veta? Boka kostnadsfri värdering.