ALLA BILDER

S:t Peders gata 19, 2 rum och kök, 85kvm


Unik takvåning med fantastiska sällskapsytor. Tillsammans med sin charm, ett renoverat kök och badrum, gör detta till en inflyttningsklar pärla!


MÄKLARE: Hannah Kjell
hannah@3etage.se
Direkt 042-300 30 36
SMS: 0735-179 336
Varmt välkomna till denna läckra vindsvåning, helt unik i sitt slag. Bostaden ligger på populära Olympia i ett ljuvligt 20-tals hus där flera av de gamla attributen är bevarade.

Bostaden disponeras över 85 rymliga kvadratmetrar. Från entrén öppnar lägenheten upp sig med ett enormt vardagsrum med stora sällskapsytor. Här får både vänner och släkt plats samtidigt utan problem. I vardagsrummet finner vi flera sekelskiftesattribut såsom en stor och charmig murstock, spröjsade fönster och en generös takhöjd med spännande vinklar i samtliga rum. Känslan här uppe är magisk! Rummet är lättmöblerat och ger dig goda möjligheter att möblera efter tycke och smak.

Bostadens kök blev nyligen uppdaterat med profilerade luckor och väggarna fick även de ett nytt lyft med snyggt vit klinker. Köket är komplett utrustat med alla bekvämligheter du behöver och erbjuder även en mindre matplats, perfekt när frukosten ska intas.

Badrummet är även det renoverat med helkaklade väggar i de klassiska färgerna grått och vitt. Ett välutrustat badrum med bland annat golvvärme, handdukstork och en helt nyinstallerad tvättmaskin.

Från bostadens stora fönsterkupor har du en fantastisk utsikt över nya Olympia och närliggande takåsar. Detta är en bostad du måste se!

Varmt välkomna på visning med Hannah Kjell!

På S:t Peders gata 19 erbjuds ljuvliga sällskapsytor
I det stora vardagsrummet finner vi flera bevarade attribut från 20-talet
Bland annat denna rustika murstock, spröjsade fönster och spännande vinklar
I hallen erbjuds god förvaring i form av en skjutgarderob samt en rymlig klädkammare
Vy från kontorsplatsen i vardagsrummet
Vy från bostadens sovrum
Bostadens vardagsrum är ett riktigt sällskapsrum, här får alla plats!
Vem önskar inte blicka ut över Olympias nya vackra arena?
Grym arbetsplats
Detaljbild
Detaljbild
Detaljbild
Detaljbild
Den charmiga murstocken
Vy från vardagsrum in till bostadens kök
Riktigt mysigt kök med nya luckor och nytt kakel
Välutrustat med en integrerad maskinpark
En smakfull kombination med både över- och underskåp
Här finner vi även en liten trevlig frukostplats
Från vardagsrummet når vi bostadens ljusa sovrum
Välkomna in
Ett lagom och bra sovrum med plats för dubbelsängen och övrigt möblemang
Helkaklat och snyggt badrum med både tvättmaskin och golvvärme
S:t Peders gata 19
Föreningens trivsamma innergård
OLYMPIA
planlosning
I detta stadsnära område är bebyggelsen blandad och husen från olika tidsepoker. Här ligger idrottsanläggningen Olympia med HIF:s hemmaarena, ishall, curling, bowling, tennisbanor med mera. Det finns också många mysiga promenadstråk och det är bara en kort bit till Helsingborgs city.
EKONOMI
Utgångspris 1 495 000 kr
Månadsavgift 4 603 kr
Andel i bostadsrättsföreining 2.198 %

KOMMENTAR
I månadsavgiften ingår värme, vatten och kabel-TV

INFORMATION
Typ Bostadsrätt
Boarea 85 m2
Rum 2
Våning 5 av 5
Hiss Nej
Byggår 1929
Bredband Bredband. Leverantör: Com Hem.
Tv Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.DRIFTKOSTNAD
Hushållsström 250 kr/mån
Hemförsäkring 100 kr/mån
Totalt 350 kr/mån

DRIFTSKOSTNADER
Driftskostnaderna är individuella och beror på den enskilda förbrukningen.

BYGGNADSSÄTT
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 3-glasfönster
FASTIGHETSBETECKNING


BOSTADSRÄTTSFÖRENING
Sankt Peders gata

Föreningen som består av 45 lägenheter bildades 2003. Föreningen har adress Björnmarcksgatan 2, Sankt Peders gata 17-19 och Mellersta Stenbocksgatan 13. Besök gärna föreningens hemsida www.brfsanktpeders.se

Renoveringar som gjorts är bl a:
Tvättstugorna renoverades 2003
Nya entréportar i ek sattes in 2007
Relining av avloppsstammarna 2008
Bytt samtliga fönster i fastigheten under 2010/11
Balkongerna renoverades 2013
Helt nya säkerhetsdörrar i ek 2016

Läs mer om renoveringar i årsredovisning under dokument och/eller på www.brfsanktpeders.se

TV / INTERNETANSLUTNING


BILPLATS
Regelriktig parkering längs med områdets gator.

ENERGIPRESTANDA
69 kWh

TOMT


UTEPLATS


UTEPLATS/BALKONG


BILPLATS


ÖVRIGA BYGGNADER
Det finns cykelförråd, barnvagnsrum, källarförråd och tvättstuga med torkrum.

ÖVRIGT
Budgivning: Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt vilket innebär att de avgör när de vill sälja och till vem. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan överlåtelseavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet. Köpet är alltså inte är klart förrän skriftliga kontrakt är påtecknade av samtliga parter.

Allmän information / Undersökningsplikt: Ovanstående uppgifter ang bostadsrätten är grundade på av säljaren och berörd förening lämnad information. Köpare/spekulant uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande exempelvis; kommande renoveringar, avgiftsförändringar, lediga p-platser, lägenhetsyta samt månadsavgift. Köpare/spekulant är medveten om att bostadsrätten köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostadsrätten ordentligt. Nedtagning av väggar och/eller kraftiga förändringar av en bostadsrätt är alltid en fråga för bostadsrättsföreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för husets konstruktion.

RENOVERINGAR
Boarea: 85kvm

Rum: 2

Våning: 5

Antal våningar totalt: 5Bostadsrättsförening: Sankt Peders gata

Allmänt om föreningen: Föreningen som består av 45 lägenheter bildades 2003. Föreningen har adress Björnmarcksgatan 2, Sankt Peders gata 17-19 och Mellersta Stenbocksgatan 13. Besök gärna föreningens hemsida www.brfsanktpeders.se Renoveringar som gjorts är bl a: Tvättstugorna renoverades 2003 Nya entréportar i ek sattes in 2007 Relining av avloppsstammarna 2008 Bytt samtliga fönster i fastigheten under 2010/11 Balkongerna renoverades 2013 Helt nya säkerhetsdörrar i ek 2016 Läs mer om renoveringar i årsredovisning under dokument och/eller på www.brfsanktpeders.se

Energideklaration: 69kWh/m² år

Byggnadsår: 1929


Uppvärmning: Fjärrvärme


Fönster: 3-glasfönster
HALL
Längre hall med avhängningsmöjlighet till såväl vänster som höger längre ned i bostaden. På golvet vilar ljusare parkett som även är genomgående för hela bostaden och väggarna är vitmålade.

BADRUM
Direkt från hallen når vi det trevliga helkaklade badrummet. På golvet vilar mörkgrå klinker och väggarna är klädda med större vita plattor. Badrummet är välutrustat med vikbara duschväggar, kommod, förvaringsskåp, toalett, handdukstork, behaglig golvvärme samt en nyinstallerad tvättmaskin.

VARDAGSRUM
Maffigt vardagsrum med generös takhöjd, spännande vinklar, gedigen murstock, takfönster och takkupor. Med andra ord ett riktigt läckert rum som måste upplevas på plats! Här är möbleringsmöjligheterna mycket goda med plats för såväl den stora soffan som det rymliga matbordet och mycket mer. I vardagsrummets ena del finner vi en mindre klädkammare och en ny skjutgarderob. Precis som resten av bostaden är väggarna vitmålade och på golvet vilar det ljusa parkettgolvet.

KÖK
Riktigt mysigt kök med nya profilerade luckor och nytt vitt kakel på vägg. Här erbjuds god förvaring i form av över- och underskåp, bra arbetsytor och är välutrustat i övrigt. Maskinparken är smakfullt integrerad och består av kyl/frys, ugn, spis, micro, fläkt och diskmaskin. En perfekt frukostplats ryms även i köket intill en av väggarna.

SOVRUM
Perfekt sovrum med utsikt över Olympia. Här ryms såväl en stor säng, mindre förvaring och övrigt möblemang. Vitmålade väggar.

OMRÅDE
Olympia omfattar stadscentrums östra del ovanför Landborgen med en lång rad vackra patricievillor från 1900-talets början. I området finns närbutiker och mindre matställen men en promenad på 7-10 minuter tar dig till stadskärnan och hela dess utbud. Bra möjligheter till rekreation ges via Olympiaområdets idrottsanläggningar och motionsslingor. Trevliga Slottshagen finns som nära granne.

VI VET VAD DIN BOSTAD ÄR VÄRD.

Vill du veta? Boka kostnadsfri värdering.