ALLA BILDER

Kärngränden 1, 2 rum och kök, 60kvm


Högst upp i hus på höjden har du Helsingborgs absolut bästa utsikt. En charmig vindsvåning som går att göra om till 3 rok med optimal planlösning!


MÄKLARE: Martin Persson
martin@3etage.se
Direkt 042-3003038
SMS: 0735-179338
Högst upp i vackert 50-tals hus ligger denna ljusa och charmiga vindslägenhet om hela 60 kvm. Bostaden har en något större golvyta på grund av snedtak. Här inreddes vinden på huset för cirka 10 år sedan och man skapade ljusa luftiga lägenheter. Det är svårt att beskriva med ord, men utsikten här uppe ifrån är helt magisk. Man får hela staden i förgrunden och Öresund samt Helsingör i bakgrunden. Varje dag passerar något nytt på sundet och vädret skiftas ständigt.

Lägenheten håller mycket hög kvalité med genomgående parkettgolv och släta, vitmålade väggar. Köket är utrustat med en komplett maskinpark och framför det stora fönstret (med den magiska utsikten) har man en naturlig plats för matbord. Rummet fortsätter in i vinkel, och för den som behöver ytterligare ett sovrum kan man enkelt sätta upp en vägg i denna del för att skapa ett rum om cirka 9-10 kvm. Här finns även ett mysigt sovrum och ett helkaklat badrum med både tvättmaskin och torktumlare.

På Kärngränden 1 bor du lugnt och skönt endast ett stenkast från hela stadens utbud samt med vackra Kärnanparken som närmsta granne. Här har du även närhet till motionsslingor och tillgång till alla möjliga sporter via Olympiaområdet. Sammantaget är detta ett väldigt populärt och uppskattat läge i Sundets Pärla!

Varmt välkomna till en charmig bostad med en magisk utsikt som måste upplevas på plats!

En sista bild på utsikten!
Utsikt
Matplats vid Helsingborgs bästa utsikt
Utsikt
Härligt ljusinsläpp
Kök
Kök
Vardagsrum
Möjlighet att skapa ytterligare sovrum eller arbetshörna
Stort sovrum
Med förvaring
Snyggt helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare
Badrum
Entré med förvaring
Vacker 50-tals entré
Hiss upp till fjärde våningen
Två Systrar
Intillliggande vackra Kärnan parken
Kärnanparken
Kärnan!
planlosning
planlosning
Alternativ planlösning
nya
Varje gata i centrum har sin egen atmosfär. I city bor du med stadens shoppingstråk, krogarnas världsmenyer, doften av nybakade bullar, konstutställningar, kultur och nöjen alldeles intill. Här finns både boende mitt i stadens brus som på lugna sidogator. Havet går ända in i centrum och sätter sin prägel på stadslivet. På andra sidan sundet glittrar Danmark.
EKONOMI
Utgångspris 1 995 000 kr
Månadsavgift 3 526 kr
Andel i bostadsrättsföreining 1.2403 %

KOMMENTAR
Ink värme, vatten

INFORMATION
Typ Bostadsrätt
Byggnadstyp Flerfamiljhus
Boarea 60 m2
Rum 2
Våning 5 av 5
Hiss Ja
Byggår 1957-1959
Bredband Bredband. Leverantör: Telia.
Tv Ansluten till kabelnät. Telia.

BOAREAN
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

DRIFTKOSTNAD
Hushållsström 250 kr/mån
Hemförsäkring 100 kr/mån
Totalt 350 kr/mån

DRIFTSKOSTNADER
Driftskostnaderna är individuella och beror på den enskilda förbrukningen.

BYGGNADSSÄTT
Uppvärmning Fjärrvärme
FASTIGHETSBETECKNING


BOSTADSRÄTTSFÖRENING
Brf Tornet Västra

Föreningen innehar fastigheterna Tornet Västra 1 och Tornet Västra 11 med en total yta om 5996 kvm varav 5605 kvm består av 68 lägenheter och 391 kvm som är 3 lokaler. Av de 68 lägenheterna är 61 upplåtna som bostadsrätt och 7 st som hyresrätt. Dessa avyttras i takt med att lägenheterna sägs upp, och blir därför en väldigt stor tillgång för föreningen. Två stycken lån har löpt ut under 2017 och dessa har lagts om till mer fördelatkiga villkor. Föreningen amorterar friskt på sina lån.

Avloppsstammar och tappvattenledningar utbytta 2011, eldragningar 2011, tvättstugan helkaklad 2003, fjärrvärmecentral från 1997. Säkerhetsdörrar installerade.

TV / INTERNETANSLUTNING


BILPLATS


ENERGIPRESTANDA
149 kWh

TOMT


UTEPLATS


UTEPLATS/BALKONG


BILPLATS


ÖVRIGA BYGGNADER
Det finns källarförråd och tvättstuga med torkrum.

ÖVRIGT


RENOVERINGAR
Boarea: 60kvm

Rum: 2

Våning: 5

Antal våningar totalt: 5Bostadsrättsförening: Brf Tornet Västra

Allmänt om föreningen: Föreningen innehar fastigheterna Tornet Västra 1 och Tornet Västra 11 med en total yta om 5996 kvm varav 5605 kvm består av 68 lägenheter och 391 kvm som är 3 lokaler. Av de 68 lägenheterna är 61 upplåtna som bostadsrätt och 7 st som hyresrätt. Dessa avyttras i takt med att lägenheterna sägs upp, och blir därför en väldigt stor tillgång för föreningen. Två stycken lån har löpt ut under 2017 och dessa har lagts om till mer fördelatkiga villkor. Föreningen amorterar friskt på sina lån. Avloppsstammar och tappvattenledningar utbytta 2011, eldragningar 2011, tvättstugan helkaklad 2003, fjärrvärmecentral från 1997. Säkerhetsdörrar installerade.

Energideklaration: 149kWh/m² år

Byggnadsår: 1957-1959


Uppvärmning: Fjärrvärme
ENTRÉ rymlig hall med plats för avhängning samt förvaring via garderober.

BADRUM helkaklat och mycket snyggt badrum med fönster. Utrustat med toalett, dusch, kommod, spegelskåp, tvättmaskin och torktumlare.

KÖK fräscht kök med vita luckor, ljust kakel och grå bänkskiva. Komplett maskinpark med kyl/frys, ugn med häll, fläkt, diskmaskin.

MATPLATS intill köket placeras matbordet perfekt. Här kan man möblera med långbord för upp till 10 personer. Via fönstret har man troligtvis Helsingborgs bästa utsikt!

VARDAGSRUM ett rum i vinkel som ligger öppet mot köksdelen. Idag får man plats med en rejäl soffgrupp och vinkel-delen bildar en perfekt arbetshörna eller biblioteksdel, Om behovet finns så sätter man upp en vägg och gör denna del till ytterligare ett sovrum, då skapar man en extremt kvadratsmart trea!

SOVRUM lugnt och svalt beläget mot gårdssida. Rymmer rejäl dubbelsäng och här finns gott om förvaring via garderober.

VI VET VAD DIN BOSTAD ÄR VÄRD.

Vill du veta? Boka kostnadsfri värdering.