ALLA BILDER

Koltrastgatan 17, 3 rum och kök, 94kvm


Äntligen är ett av de populära brfradhusen på Koltrastgatan till salu! Ett läckert boende i unik design. Gavelläge med flera uteplater, nytt kök, m.m


MÄKLARE: Hannah Kjell
hannah@3etage.se
Direkt 042-300 30 36
SMS: 0735-179 336
Varmt välkomna till denna ljusa pärla med allt man behöver! Här erbjuds ett fantastiskt hem i läcker arkitektur och en härlig miljö. Bostaden disponeras över 94 kvadratmeter i ett ljuvligt gavelläge med en egen trädgård som sträcker sig runt precis hela bostaden. Här behöver du med andra ord aldrig jaga solen!

Bostaden i sig är mycket välskött där man bland annat har låtit renovera köket för ett par år sedan. I samband med denna renovering målades stora delar av bostaden om och väggen mellan kök och vardagsrum togs ned och skapade en mer öppen och modern planlösning. Förutom det fina och rymliga köket erbjuds ett ljuvligt vardagsrum med två utgångar till den stenlagda uteplatsen som ligger i ett soligt sydvästläge, ett stort badrum med tillhörande tvättavdelning samt två bra sovrum.

Till bostaden hör en parkeringsplats som ligger bara 30m bort och ett eget förråd som nås från bostadens baksida där kvällssolen hälsar på.

Här bor du i en lugn och uppvuxen del av Mariastaden med närhet till förskolor, skolor, mängder av promenadstråk, motionsslingor, café och restaurang. Varmt välkomna på visning för denna pärla innan det är för sent!

Välkommen till Koltrastgatan 17!
Läckert brfradhus i ett plan
Bostadens framsida med utgång från det stora sovrummet
Den lagom rymliga hallen
Hallen tar oss vidare in till vardagsrummet
Ett riktigt maffigt rum med en ljuvlig takhöjd
Här ryms såväl soffa som matplats
Detaljbild
Close-up
En rejäl matplats intill det stora fönsterpartiet
Härlig kontakt med det stora köket
Detaljbild matplats
Köket blev renoverat för några år sedan är mycket stilfullt
Läcker arkitektur med fönsterparti längs med kökets ena sida
Här har du härlig kontakt med utemiljön
Snyggt!
Integrerade vitvaror
Från köket når man det lilla sovrummet
Detaljbild i sovrum
Det stora sovrummet med utgång till framsidan
Mysigt!
Fina rejäla fönsterbrädor
Perfekt skrivbordshörna precis utanför sovrummet
Helkaklat badrum fr. byggnadsåret
Bra hall med god förvaring
Framsidans stora uteplats
En mycket trevlig hörna med nyinstallerad markis
Den mysiga baksidan där du även når bostadens förråd
Vackra kvarter med ljuvlig miljö
planlosning
EKONOMI
Utgångspris 2 595 000 kr
Månadsavgift 6 163 kr
Andel i bostadsrättsföreining 2.66255 %

KOMMENTAR
I månadsavgiften ingår värme, vatten och kabel-tv

INFORMATION
Typ Bostadsrätt
Boarea 94 m2
Rum 3
Våning 1 av 1
Hiss Ja
Byggår 2001
Bredband Bredband. Leverantör: Comhem.
Tv Ansluten till kabelnät. Leverantör: Comhem.

BOAREAN
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

DRIFTKOSTNAD
Hushållsström 300 kr/mån
Hemförsäkring 150 kr/mån
Totalt 450 kr/mån

DRIFTSKOSTNADER
Driftskostnaderna är individuella och beror på den enskilda förbrukningen.

BYGGNADSSÄTT
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 3-glasfönster
FASTIGHETSBETECKNING


BOSTADSRÄTTSFÖRENING
Brf Lilla Maria

Föreningen som bildades 2001 består av 40 bostadsrätter och är fördelade enligt följande:

16st 2 rok
20st 3 rok
4st 4 rok

Målning av fasader samt eventuellt byte av träpanel pågår och beräknas vara klart 2018.

Fastigheterna är fullvärdeförsäkrade i Folksam. Bostadsrättstillägget ingår i föreningens fastighetsförsäkring. Föreningen har två gemensamma städdagar per år.

TV / INTERNETANSLUTNING


BILPLATS
Till bostaden hör 1 parkeringsplats. Övrig parkering finns i området.

ENERGIPRESTANDA
142 kWh

TOMT


UTEPLATS


UTEPLATS/BALKONG
Längs med husets sydvästra del ligger lättskötta plattor som skapar två uteplatser, en större och en mindre, med sol precis hela dagen. En härlig mix med blandad grönska i form av såväl rabatter som träd. Som pricken över i:et finner vi ett härligt trädäck på tomtens baksida där dagens sista strålar hälsar på.

BILPLATS


ÖVRIGA BYGGNADER
Det finns förråd som tillhör bostaden

ÖVRIGT


RENOVERINGAR
Målning av fasader samt eventuellt byte av träpanel pågår och beräknas vara klart 2017/2018.Boarea: 94kvm

Rum: 3

Våning: 1

Antal våningar totalt: 1Bostadsrättsförening: Brf Lilla Maria

Allmänt om föreningen: Föreningen som bildades 2001 består av 40 bostadsrätter och är fördelade enligt följande: 16st 2 rok 20st 3 rok 4st 4 rok Målning av fasader samt eventuellt byte av träpanel pågår och beräknas vara klart 2018. Fastigheterna är fullvärdeförsäkrade i Folksam. Bostadsrättstillägget ingår i föreningens fastighetsförsäkring. Föreningen har två gemensamma städdagar per år.

Energideklaration: 142kWh/m² år

Byggnadsår: 2001


Uppvärmning: Fjärrvärme


Fönster: 3-glasfönster
HALL
Stor och inbjudande hall med goda avhängningsmöjligheter och generös förvaring genom en stor skjutgarderob samt en klädkammare längre ned i bostadens andra hall. På golvet vilar ett svart industrigolv och väggarna är delvis vitmålade som möts av en gul fondtapet. Läckert tyg skärmar av den öppna planlösningen mot vardagsrummet.

VARDAGSRUM
Ljuvligt vardagsrum som erbjuder ett fantastiskt ljusinsläpp från tre olika väderstreck. Den generösa takhöjden är magisk och ger en underbar känsla till rummet som även har en öppen planlösning mot köket. Soffa och matplats ryms och har sina naturliga platser intill de stora fönsterpartierna. På golvet vilar ekparkett och väggarna är vitmålade.

KÖK
Bostadens kök är tidlöst och inrett med vita matta skåpsluckor, en klassisk svart bänkskiva och ett vitt stänkskydd mot vägg. Här erbjuds ett fantastiskt fönsterparti där du alltid har kontakt med utemiljön. Kökets arbetsytor och förvaring är mycket god och samtliga vitvaror är snyggt integrerade. Kökets maskinpark består av kyl, frys, spis, ugn, fläkt och diskmaskin. På golvet vilar ekparkett och väggarna är vitmålade.

SOVRUM 1
Från köket når vi bostadens första sovrum. Ett sovrum i lagom bra storlek med plats för såväl säng som övrigt möblemang. Ekparkett på golv, vitmålade väggar och en egen klädkammare. Härifrån nås även bostadens uteplats i norr.

SOVRUM 2
Bostadens största sovrum är luftigt och fint med utgång till framsidan. Här lyser morgonsolen upp hela rummet! Lättmöblerat med plats för såväl säng som övrigt möblemang. Precis som i resterande rum vilar ekparkett och väggarna är vitmålade.

BADRUM
Helkaklat badrum i blått och vitt från byggnadsåret. Ett fräscht badrum med egen tvättavdelning, badkar, vägghängd toalett, platsbyggd spegel, vask och förvaringsskåp.

TRÄDGÅRD
En riktig pärla i alldeles lagom storlek. Längs med husets sydvästra del ligger lättskötta plattor som skapar två uteplatser, en större och en mindre, med sol precis hela dagen. En härlig mix med blandad grönska i form av såväl rabatter som träd. Som pricken över i:et finner vi ett härligt trädäck på tomtens baksida där dagens sista strålar hälsar på.

VI VET VAD DIN BOSTAD ÄR VÄRD.

Vill du veta? Boka kostnadsfri värdering.