ALLA BILDER

Nedre Långvinkelsgatan 7, 2 rum och kök, 85kvm


Häftigt läge på detta cityboende med trevliga sekelskiftesattribut såsom fiskbensparkett, högt i tak och stuckaturer, MÖJLIGHET ATT GÖRA OM TILL 3:A


MÄKLARE: Alexander Persson
alexander@3etage.se
Direkt 042-3003031
SMS: 0735-179331
Välkommen till denna citypärla som erbjuder ett förstklassigt boende på mycket spännande läge och i superstabil förening. Våningen är i genomgående gott skick och möjlighet att disponera om ytorna finns genom att flytta köket till vardagsrum och på så vis öppna upp för ännu ett sovrum där nuvarande kök ligger. (se förslag i planlösningsskiss). Gavelläget är mycket tilltalande med ljusinsläpp utöver det vanliga genom sex fönster bara i vardagsrumsdelen. Genom hela boendet följer trevliga attribut såsom fiskbensparkett på golv, stuckaturer och generös takhöjd. Dispositionen av vardagsrummet ger naturlig placering av såväl soffa som matplats. Där köket placeras idag finner vi ett arbetsvänligt och ändamålsriktigt kök med fullutrustad maskinpark, bra arbetsytor och bra förvaring. Man når kök från både vardagsrum och hall vilket gör det centralt placerat i boendet. Vid entré finner vi praktisk förvaring genom garderober och här placeras även boendets andra balkong som vetter mot den lilla innergården. Från hall och entré når vi även badrummet som är fräscht och helkaklat. Här är det även förberett för tvättmaskin med framdraget avlopp, vatten och el. Slutligen når vi sovrummet. Här ryms den största av sängar och förvaring löses genom gott om garderober.

Sammantaget en riktig citypärla. Planeringen som den är i dag är bra men om man placerar om köket kan detta bli ett riktigt häftigt boende med öppen planlösning i vinkel mellan kök, matplats och vardagsrumsdel. Föreningen är mycket stabil och håller just nu på att genomföra en förändring från en oäkta till en äkta bostadsrättsförening. Detta kan påverka avgifterna i en positiv mening vilket gör att månadsavgiften kan bli lägre i framtiden.

Varmt välkommen att boka visning med Alexander Persson!


Sekelskiftesattribut
Gavelläge med 6 stora fönster, riktigt häftigt.
Generös takhöjd, fiskben och bra plats till soffgrupp.
Framtida köksdel?
Vy mot kök
Detaljbild
Vardagsrumsdel
Stuckaturer i tak
Från matplatsen har vi trevlig kontakt med balkong och Kullagatan
Vy mot sovrum
Gott om plats och bra förvaring
Dubbla ljusinsläpp
Mot vardagsrum
Kök om ca 9m2
Bra arbetsytor
Detalj
Vy mot hall och entré
Köket kan även göras om till sovrum
Boendet har även balkong innåt gården
Strort badrum, förberett för tvättmaskin
Detalj
planlosning
Planlösning
planlosning
Alternativ Planlösning
Nedre Långvinkelsgatan 7
Mitt i city
Varje gata i centrum har sin egen atmosfär. I city bor du med stadens shoppingstråk, krogarnas världsmenyer, doften av nybakade bullar, konstutställningar, kultur och nöjen alldeles intill. Här finns både boende mitt i stadens brus som på lugna sidogator. Havet går ända in i centrum och sätter sin prägel på stadslivet. På andra sidan sundet glittrar Danmark.
EKONOMI
Utgångspris 2 995 000 kr
Månadsavgift 3 253 kr
Andel i bostadsrättsföreining 13.5 %

KOMMENTAR
Inkl värme, vatten och Kabel-TV.

INFORMATION
Typ Bostadsrätt
Boarea 85 m2
Rum 2
Våning 2 av 4
Hiss Nej
Byggår 1890
Bredband Fiber
Tv Huset är anslutet till ComHem.

BOAREAN
Areauppgifter enligt säljaren

DRIFTKOSTNAD
Hushållsström 175 kr/mån
Hemförsäkring 75 kr/mån
Totalt 250 kr/månBYGGNADSSÄTT
FASTIGHETSBETECKNING


BOSTADSRÄTTSFÖRENING
Brf Kullen Västra 18

I föreningen finns det 7 lägenheter. Hyresgästerna i föreningen består av 3 lokaler som hyrs av en Tobaksbutik , Mobiltelefonbutik och Holy Green som tillsammans tillför ett bra tillskott till föreningens ekonomi. I dagsläget är föreninge s.k oäkta. Processen att omvandla den till äkta är igång och väntas bli färdig under hösten. Detta medför även möjligheter att avgifterna kan bli bättre i framtiden.

TV / INTERNETANSLUTNING


BILPLATS
Flertalet garage finns i området med varierande pris och tillgång. Parkera gratis ovanför Landborgen och promenerar 5 minuter istället kanske?

ENERGIPRESTANDA
127 kWh

TOMT


UTEPLATS


UTEPLATS/BALKONG
Två balkonger, mot Kullagatan samt mot gården. En gemensam uteplats finns även på gården.

BILPLATS


ÖVRIGA BYGGNADER
Till lägenheten hör ett källarförråd. Tvättstuga finns i huset.

ÖVRIGT


RENOVERINGAR
Hela fastigheten totalrenoverades 2002 då bl.a. stammar, el stigar, fönster, tak och alla lägenheter gjordes vid.Boarea: 85kvm

Rum: 2

Våning: 2

Antal våningar totalt: 4Bostadsrättsförening: Brf Kullen Västra 18

Allmänt om föreningen: I föreningen finns det 7 lägenheter. Hyresgästerna i föreningen består av 3 lokaler som hyrs av en Tobaksbutik , Mobiltelefonbutik och Holy Green som tillsammans tillför ett bra tillskott till föreningens ekonomi. I dagsläget är föreninge s.k oäkta. Processen att omvandla den till äkta är igång och väntas bli färdig under hösten. Detta medför även möjligheter att avgifterna kan bli bättre i framtiden.

Energideklaration: 127kWh/m² år

Byggnadsår: 1890


Uppvärmning:
HALL/ENTRÉ
Praktisk och välkomnande hall med förvaring genom garderober. Härifrån når man även den första av bostadens två balkonger. Fiskbensparkett på golv och målade väggar.

KÖK
Köket mäter ca 9m2 och kan, om man flyttar köket till vardagsrum, göras om till ännu ett sovrum. Som det är idag så är köket välplanerat och fullutrustat. Inredningen går i björk med bra bänkytor och gott om förvaring. Rostfri maskinpark bestående av kyl/frys, häll med ugn, fläkt och diskmaskin. Praktisk klinker på golv. Köket renoverades 2002.

VARDAGSRUM/MATPLATS
Boendets hjärta får vardagsrummet anses vara. Gavelläget tillsammans med 6 stora fönster, balkong och sekelskiftesattribut gör detta till något utöver det vanliga. Naturlig placering av såväl soffgrupp som matplats. Möjlighet till att flytta köket finns vilket skulle göra bostaden till en riktigt trevlig 3-rummare istället. Genomgående fiskbensparkett och målade väggar.

SOVRUM
Generöst sovrum med bra förvaring genom gott om garderober. Ekparkett på golv och ljusmålade väggar. Trevliga ljusinsläpp genom dubbla fönster.

BADRUM
Helkaklat badrum av bra storlek. Dusch, toalett och kommod med tvättställ. I badrummet är det även förberett för tvättmaskin med framdraget avlopp, el och vatten. Renoverat 2002.

KVARTER
Lev ett underbart Cityliv med omedelbar tillgång till stans shopping, restauranger, fik, uteliv och det rika kulturlivet. En kort promenad bort finns Knutpunkten med kommunikation både via tåg, buss och båt. Stranden är även den en kort promenad bort och även flertalet parker.

VI VET VAD DIN BOSTAD ÄR VÄRD.

Vill du veta? Boka kostnadsfri värdering.