ALLA BILDER

Hofverbergsgatan 1, 3 rum och kök, 71kvm


Mycket fräsch 3:a på andra våningen med balkong mot söder. Bostaden har genomgått en komplett renovering (-14) med stambytt badrum. Måste ses!


MÄKLARE: Nicklas Lidholm
nicklas@3etage.se
Direkt 042-3003033
SMS: 0735-179333
Varmt välkommen till denna charmiga 3:a på omtyckta Stattena i väldigt välskött HSB förening!

I mitten på 1950-talet lät HSB uppföra fem sammankopplade byggnader i vad som skulle bli BRF Nyponet. Byggnaderna är tre till fyra våningar höga med putsade fasader och sadeltak. Nu finns möjligheten att få flytta in i en av de bostäder som ligger på gaveln!

Denna fantastiskt trevliga bostad ligger på andra våningen i huset dit man tar sig bekvämt via trapporna. Vi tar oss in via säkerhetsdörren och möts av en väldigt fräsch och väl omhändertagen bostad som genomgick en renovering 2014. Med ett välkomnande och ljust intryck tillsammans med det snygga klinkergolvet sätter entrén ribban högt. Från hallen når vi det stambytta och helkaklade badrummet med tvättmaskin, det stora sovrummet med garderob samt vardagsrummet med balkong i soligt söderläge.

Väl inne i vardagsrummet öppnar resten av bostaden upp sig för oss i en väldigt trevlig och öppen planlösning med möjlighet för flera sociala umgängesytor där alla vänner får plats. Härifrån når vi det andra sovrummet och det fräscha köket. Vid renoveringen sattes nya vitvaror in och även en snygg bänkskiva i granit. Arbetsytorna är goda och förvaring sker via de snygga luckorna i vitt. I anslutning till köket finns det även en naturlig matplats för ca 8 personer.

Sammantaget är detta en väl omhändertagen bostad med mycket charm och personlighet. En perfekt bostad för er som letar efter något klart att bara flytta in i!

Välkommen på visning med Nicklas Lidholm!Vardagsrummet med vy mot hall
Vardagsrum med många möjligheter
Del av vardagsrum med utång till balkongen
Sovrum två
Med gott om plats
Vy från vardagsrum mot kök
Supertrevligt kök
Detaljer
Goda arbetsytor
Snygg bänkskiva i granit
Mysig matplats
Detaljerna gör hemmet
Mysig hall och entré
Välkomnande entré med snyggt klinker och praktisk skjudörrsgarderob
Stort och härligt master-bedroom
Bra förvaring
Stambytt badrum med tvättmaskin
Balkong i mycket trevligt söderläge
Detalj på balkong
planlosning
Planlösning
Stattena ligger nära city, men är ändå ett kvarter lite för sig själv. All service och bekvämlighet du behöver som affärer, gym, apotek och pizzeria finns här och vill du shoppa det där lilla extra så är det bara en kort promenad till centrums stora utbud. Dessutom är det promenadavstånd till Pålsjö skog, friluftsparken Fredriksdal museer och trädgårdar och Olympiaområdets alla sportarenor.
EKONOMI
Utgångspris 1 595 000 kr
Månadsavgift 3 835 kr
Andel i bostadsrättsföreining 0.84851 %

KOMMENTAR
Bredband uppgår till 95kr/månad och ingår i avgiften.

INFORMATION
Typ Bostadsrätt
Boarea 71 m2
Rum 3
Hiss Nej
Byggår 1956
Bredband Ansluten till stadsnätet
Tv Ansluten till stadsnätet

BOAREAN
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

DRIFTKOSTNAD
Hushållsström 300 kr/mån
Hemförsäkring 150 kr/mån
Totalt 450 kr/mån

DRIFTSKOSTNADER
Driftskostnaderna är individuella och beror på den enskilda förbrukningen.

BYGGNADSSÄTT
Uppvärmning Fjärrvärme
FASTIGHETSBETECKNING


BOSTADSRÄTTSFÖRENING
Brf Nyponet

Föreningen består av 128 bostadsrättslägenheter, 2 hyreslokaler samt 8 förråd. Föreningen har 25 garage och 34 parkeringsplatser. Man har genomgått stambyte under 2004-2005 då man även renoverade balkonger, fasad och trapphus. Under 2009 har underhållsåtgärder och utbyte skett av källardörrar, postboxar, torktumlare, entrédörrar och garage. Under -09 sattes även nya porttelefoner in (med möjlighet till kamera) samt nyckelfritt låssystem med "taggar". Under 2015 sattes nya källardörrar och nya dörrar till tvättstugorna in. Föreningen har 2016 gjort en gemensam och obligatorisk installation av fiber i alla lägenheter till en kostnad om 95 kr / månad.
Under 2016 har föreningen bytt till säkerhetsdörrar i alla lägenheter.
Inom de närmsta 10 åren planeras byte av fönster och tak.

Föreningen har tecknat bostadsrättstillägg.

TV / INTERNETANSLUTNING


BILPLATS
Föreningen har 25 garageplatser och 34 parkeringsplatser. Till platserna är det separat kö.

ENERGIPRESTANDA
151 kWh

TOMT


UTEPLATS


UTEPLATS/BALKONG
Balkong, läge söder.

BILPLATS


ÖVRIGA BYGGNADER
Det finns cykelförråd, källarförråd, samlingslokal, vindsförråd och tvättstuga med torkrum.

ÖVRIGT


RENOVERINGAR
Boarea: 71kvm

Rum: 3

Våning: 2Bostadsrättsförening: Brf Nyponet

Allmänt om föreningen: Föreningen består av 128 bostadsrättslägenheter, 2 hyreslokaler samt 8 förråd. Föreningen har 25 garage och 34 parkeringsplatser. Man har genomgått stambyte under 2004-2005 då man även renoverade balkonger, fasad och trapphus. Under 2009 har underhållsåtgärder och utbyte skett av källardörrar, postboxar, torktumlare, entrédörrar och garage. Under -09 sattes även nya porttelefoner in (med möjlighet till kamera) samt nyckelfritt låssystem med "taggar". Under 2015 sattes nya källardörrar och nya dörrar till tvättstugorna in. Föreningen har 2016 gjort en gemensam och obligatorisk installation av fiber i alla lägenheter till en kostnad om 95 kr / månad. Under 2016 har föreningen bytt till säkerhetsdörrar i alla lägenheter. Inom de närmsta 10 åren planeras byte av fönster och tak. Föreningen har tecknat bostadsrättstillägg.

Energideklaration: 151kWh/m² år

Byggnadsår: 1956


Uppvärmning: Fjärrvärme
Bostaden genomgick en renovering 2014. I entré och kök ligger det ett snygg klinkergolv och i resterande utrymmen ligger ett 1-stavs ekparkettgolv. Alla väggar är målade och bredspacklade.

HALL/ENTRÈ
Välkomnande ljus och rymlig hall med avhängningsmöjligheter direkt vid entrén samt via en skjutdörrsgarderob med ett praktiskt skoskåp.

VARDAGSRUM
Rakt fram efter att vi gjort entré öppnar sig vardagsrummet upp med mycket ljus och rymd. Här finns gott om plats för soffgrupp, matplats och kompletterande möblemang. Från vardagsrummet nås en balkong i bra storlek i soligt söderläge.

KÖK
Ett kök som under renovering utrustades med en snygg och tålig bänkskiva i granit. Vita luckor, en komplett maskinpark med kyl/frys, integrerad diskmaskin, ugn, inbyggd micro och induktionshäll. Köket är i en semi-öppen planlösning mot vardagsrum och matplats.

SOVRUM ETT
Master-bedroom har gott om plats för dubbelsäng och förvaring via garderober.

SOVRUM TVÅ
Med fönster mot lugn innergård. Här finn gott om plats för säng och kompletterande möblering så som arbetshörna.

BADRUM
Det stambytta (-04) badrummet är helkaklat och erbjuder dusch, vägghängd WC, spegelskåp, kommod och tvättmaskin (-14)

Område.
På Stattena bor du i lugna omgivningar men med gångavstånd till city. Ännu närmre ligger Stattena Centrum med diverse matvarubutiker samt annan service och bra kommunikationer. Inom området finns också Apotek, vårdcentral och ett antal små konditorier. Ett par minuters promenad härifrån ligger Pålsjö Skog med gångstigar och motionsspår.

VI VET VAD DIN BOSTAD ÄR VÄRD.

Vill du veta? Boka kostnadsfri värdering.