ALLA BILDER

Föreningsgatan 25 B, 2 rum och kök, 50kvm


På Tågaborg ligger denna kvadratsmarta tvåa med öppen planlösning, balkong, renoverat kök & stambytt helkaklat badrum. Välskött förening - låg avgift!


MÄKLARE: Martin Persson
martin@3etage.se
Direkt 042-3003038
SMS: 0735-179338
Välkomna till en extremt kvadratsmart tvåa i populära BRF Jägaren. Lägenheten är i riktigt gott skick med bland annat stambytt helkaklat badrum från -07 och modernt kök från -12. Här kan du njuta av en social och öppen planlösning samt en mysig balkong. Denna lägenhet passar perfekt för en som vill flytta hemifrån, ett nyförälskat par eller varför inte den som vill bo billigt och lägga pengarna på resor istället.

Brf Jägaren är belägen på Tågaborg, endast en backe upp från staden och havet samt med vackra Vikingsbergsparken ett stenkast bort. Välskött förening från 1958 med extremt god ekonomi och fördelar som garage, festlokal, bastu och en liten "snickeboa".

Varmt välkomna att boka visning!

Vardagsrum
Ryms både matplats vid burspråket..
och stor soffa
Utgång till balkong
Mysig balkong för två!
Snygga midcentury fönsterbräden
Komplett maskinpark
Köket är renoverat 2011
Vardagsrum ligger öppet mot köket
Bardisk
Mysigt sovrum med garderober
Entré - även här finns garderober
Helkaklat badrum med badkar!
Badrumsdetalj
Brf Jägaren
Brf Jägaren
Föreningsgatan 25b
Populära Vikingsbergsparken
Våren kommer!
Grilla, spela brännboll, umgås
Vikingsbergsparken
Utsikt
Närliggande blomsterhandel
Här köper man bullarna på helgen
planlosning
De gamla, fina husen från tidigt 1900-tal ger området i norra centrum sin alldeles egen särskilda charm och du hittar snabbt dina små, personliga kvartersbutiker i de trånga gränderna. Sträck ut dig på en filt i sköna Vikingsbergsparken, ta en löparrunda i Pålsjö skog, ett dopp i havet eller en shoppingrunda i city. Allt finns nära när du bor här!
EKONOMI
Utgångspris 1 695 000 kr
Månadsavgift 2 728 kr
Andel i bostadsrättsföreining 0.7771 %

KOMMENTAR
Ink Värme, vatten och kabel-tv

INFORMATION
Typ Bostadsrätt
Byggnadstyp Flerfamiljhus
Boarea 50 m2
Rum 2
Hiss Ja
Byggår 1958-59
Bredband Bredband: Com Hem och bredbandsbolaget
Tv Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

BOAREAN
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

DRIFTKOSTNAD
Hushållsström 200 kr/mån
Hemförsäkring 100 kr/mån
Totalt 300 kr/mån

DRIFTSKOSTNADER
Driftskostnaderna är individuella och beror på den enskilda förbrukningen.

BYGGNADSSÄTT
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 3-glasfönster
FASTIGHETSBETECKNING


BOSTADSRÄTTSFÖRENING
Brf Jägaren

Fastigheten byggdes åren 1958-59 av Göran Bengtssons byggnadsfirma på Råå för HSB Helsingborgs räkning. Föreningen innehar 95 bostadsrättslägenheter fördelade enligt följande:
1 rok 4 st, 2 rok 29 st, 3 rok 50 st, 4 rok 8 st, 5 rok 4 st

I fastigheten finner vi även ett garage med 56 garageplatser avsedda för boende i föreningen.

En mycket stabil och trygg förening. Se årsredovisningen för mer information och besök gärna föreningens hemsida www.brfjagaren.se

Renoveringar:
2017 Renovering av Balkongplattorna i hela fastigheten.
2017 Byte av belysning i trapphusen till mer energisnål belysning.
2015 Nya fönster, 3-glas, monterade i hela fastigheten.
2008 Målning av balkonger och yttre ej teglade fasader samt träanläggningar.
2007-08 Byte av lägenhetsdörrar till säkerhetsdörrar av stål. Installation av postboxar.
2006-07 Stambyte, byte av samtliga stammar i fastigheten, installation av nya helkaklade badrum. Renovering av fastighetens elnät och byte av elskåp i lägenheterna med installation av jordfelsbrytare. Målning av trappuppgångar, källare, tvättstugor och övriga lokaler, byggnad av bastu samt gästlägenhet.
2004 renovering av burspråk, samt installation av bredbandsnät.
2002 renovering av fastighetens värmesystem, bland annat ny värmeväxlare.
1991 installation av hissar och nya entrépartier.

TV / INTERNETANSLUTNING


BILPLATS
56 garageplatser. Hyrs till en kostnad om cirka 350kr/mån. Fn ca ½-1 års kö.

ENERGIPRESTANDA
129 kWh

TOMT


UTEPLATS


UTEPLATS/BALKONG
Balkong, läge norr.

BILPLATS


ÖVRIGA BYGGNADER
Vindsförråd tillhör lägenheten. Man har även möjlighet att hyra mindre förråd i föreningen om så önskas (beroende på tillgänglighet). Det finns 4 stycken tvättstugor i föreningen, 6 stycken torkrum och 2 stycken strykrum. Gemensamma cykelförråd finns också. För de boende finns även en festlokal, en gästlägenhet, en bastu och en mindre snickeriverkstad.


ÖVRIGT


RENOVERINGAR

Boarea: 50kvm

Rum: 2

Våning: 1

Hiss: JaBostadsrättsförening: Brf Jägaren

Allmänt om föreningen: Fastigheten byggdes åren 1958-59 av Göran Bengtssons byggnadsfirma på Råå för HSB Helsingborgs räkning. Föreningen innehar 95 bostadsrättslägenheter fördelade enligt följande: 1 rok 4 st, 2 rok 29 st, 3 rok 50 st, 4 rok 8 st, 5 rok 4 st I fastigheten finner vi även ett garage med 56 garageplatser avsedda för boende i föreningen. En mycket stabil och trygg förening. Se årsredovisningen för mer information och besök gärna föreningens hemsida www.brfjagaren.se Renoveringar: 2017 Renovering av Balkongplattorna i hela fastigheten. 2017 Byte av belysning i trapphusen till mer energisnål belysning. 2015 Nya fönster, 3-glas, monterade i hela fastigheten. 2008 Målning av balkonger och yttre ej teglade fasader samt träanläggningar. 2007-08 Byte av lägenhetsdörrar till säkerhetsdörrar av stål. Installation av postboxar. 2006-07 Stambyte, byte av samtliga stammar i fastigheten, installation av nya helkaklade badrum. Renovering av fastighetens elnät och byte av elskåp i lägenheterna med installation av jordfelsbrytare. Målning av trappuppgångar, källare, tvättstugor och övriga lokaler, byggnad av bastu samt gästlägenhet. 2004 renovering av burspråk, samt installation av bredbandsnät. 2002 renovering av fastighetens värmesystem, bland annat ny värmeväxlare. 1991 installation av hissar och nya entrépartier.

Energideklaration: 129kWh/m² år

Byggnadsår: 1958-59


Uppvärmning: Fjärrvärme


Fönster: 3-glasfönster
Hall/Entré
Klinkergolv som sträcker sig ut i köksdelen. garderober med skjutdörrar samt plats för avhängning. Dimbara spotlights i taket.

Kök
Modernt IKEA-kök från -11/-12. Vita luckor, ekbänkskiva samt vitt kakel. Maskinpark består av induktionshäll, fläkt, inbyggd ugn och micro, diskmaskin och side-by-side kyl och frys med ismaskin. Dimbara spotlights i taket och härlig kontakt med matplats över bar-delen.

Vardagsrum
Lättmöblerat och ljust vardagsrum med ekparkett och tapetserad fondvägg. Rymmer stort matbord och soffgrupp. Utgång till balkong som vetter mot gården och rymmer 2 sittplatser.

Sovrum
Lugnt beläget mot gården och plats för rejäl dubbelsäng. Stor skjutdörrsgarderob utgör förvaring. Parkettgolv och vita målade väggar.

Badrum
Renoverades i samband med att föreningen utförde stambyte -06/-07, därefter har man bytt inredning -12. Grått klinkergolv och vitt kakel på väggarna. Badkar, vägghängd-wc, kommod samt spegelskåp ovan.

OMRÅDE
En av stadskärnans nordligaste stadsdelar med anrik bebyggelse från 1900-talets början. Närhet till goda rekreationsmöjligheter i Pålsjö skog via Landsborgspromenaden. Bland övriga fritidsområden märks vackert belägna Vikingsbergsparken med fina grönytor. I angränsande område ligger Stattena Centrum med varuhus, post, bank mm. Kort promenad ner till stadskärnan med dess rika utbud av kultur, restauranger och butiker.

VI VET VAD DIN BOSTAD ÄR VÄRD.

Vill du veta? Boka kostnadsfri värdering.