ALLA BILDER

Ättekullagatan 22, 3 rum och kök, 81.5kvm


Totalrenoverad trea med riktigt snyggt kök och exklusivt badrum. Dubbla inglasade balkonger och två rejäla sovrum. Välskötta och populära brf Eddan!


MÄKLARE: Martin Persson
martin@3etage.se
Direkt 042-3003038
SMS: 0735-179338
Välkommen till Ättekullagatan 22 och detta trevliga hem som med tanke och känsla låtits renoveras de senaste året. Förutom ett fint och modernt boende så är även föreningen mycket välskött. HSB BRF Eddan stoltserar med fastigheter i gott skick och väldigt god ekonomi. Lägenheten placeras på första våningen (en trappa upp) och nås snabbt genom hiss direkt från markplan. Entrén välkomnar oss med avhängningsmöjligheter och praktiskt klinkergolv. Från hallen nås två stora sovrum med tillhörande klädkammare,. Master bedroom har egen inglasad balkong. lugnt belägen med morgonsol.

Vidare in når vi vardagsrum och kök som avgränsas av badrummet. Det är helt nyrenoverat i riktigt moderna materialval. Köket är även det påkostat med snygga moderna materialval och goda förvaringsmöjligheter. Givetvis är köket utrustat med komplett maskinpark och här ryms ett matbord för 6 personer. Från köket finns lägenhetens andra balkong, denna är stor och ligger åt väster med sol hela eftermiddagen fram till kvällen. Vardagsrummet är luftigt och rymmer både soffgrupp och matbord för dom som vill.

Varmt välkomna till ert nästa drömboende!

Kök med matplats och utgång till balkong
Kök
Snyggt kök
Stor balkong i västerläge
Vardagsrum
Luftigt och ljust
Vardagsrum
Master bedroom med egen inglasdad balkong
Utgång till balkong
Balkong
Sovrum två är även det i bra storlek
Entré med praktiskt klinker
Exklusivt badrum
Välskötta HSB BRF EDDAN
HSB BRF EDDAN
HSB BRF EDDAN
planlosning
Ättekulla ligger i Helsingborgs södra del. Välj om du vill bo i villa eller lägenhet. I det lilla centrumet finns livsmedelsbutik, pizzeria och annan service. Här finns skolor, förskolor och Ättekulla naturreservat, ett rekreationsområde med promenadstigar, grillplatser och hundhägn. På sluttningarna ovanför Råå ligger Raus med bland annat Raus stenkärlsfabrik, och det är cykelavstånd till havet och Rååns dalgång.
EKONOMI
Utgångspris 1 595 000 kr
Månadsavgift 3 988 kr
Andel i bostadsrättsföreining 0.52852 %

KOMMENTAR
Ink värme, vatten och kabel-tv.

INFORMATION
Typ Bostadsrätt
Byggnadstyp Höghus
Boarea 81.5 m2
Rum 3
Våning 1 av 8
Hiss Ja
Byggår 1979
Bredband Bredband genom comhem.
Tv Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

BOAREAN
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

DRIFTKOSTNAD
Hushållsström 200 kr/mån
Hemförsäkring 100 kr/mån
Totalt 300 kr/mån

DRIFTSKOSTNADER
Driftskostnaderna är individuella och beror på den enskilda förbrukningen.

BYGGNADSSÄTT
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 3-glasfönster
FASTIGHETSBETECKNING


BOSTADSRÄTTSFÖRENING
HSB Eddan

Första inflyttning i föreningens fastigheter skedde 1977 med adress Ättekullagatan 6-22. Föreningen har 222 bostadsrättslägenheter med en totalyta om 14 944 m2 samt 5 smålokaler om totalt 85 m2.

Under de senaste åren har följande underhåll genomförts:
- Asfaltera parkeringsytor
- Bytte tegelfasad på Ättekullagatan 22
- Rengjort samtliga ventilationskanaler
- Renoverat föreningarnas tvättstugor
- Byte av centralfläktar till bostadsventilationer
- Installerat kameror i miljörum
Närmast planerar föreningen bland annat att:
- Tilläggsisolera vindarna
- Målning/tvättning av fasader
För mer information se föreningens hemsida:
http://www.attekulla.net/eddan.htm

TV / INTERNETANSLUTNING


BILPLATS
123 Garageplats. Till garageplatsen är det separat kö.
123 Parkeringsplats. Till parkeringsplatsen är det separat kö.

ENERGIPRESTANDA
124 kWh

TOMT


UTEPLATS


UTEPLATS/BALKONG
Uteplats 1: Balkong, inglasad, läge väster. Sol på eftermiddag och kväll.
Uteplats 2: Balkong, inglasad, läge öster. Sol på förmiddagen.

BILPLATS


ÖVRIGA BYGGNADER
Det finns cykelförråd, källarförråd, samlingslokal och tvättstuga med torkrum.

ÖVRIGT


RENOVERINGAR
Boarea: 81.5kvm

Rum: 3

Våning: 1

Antal våningar totalt: 8

Hiss: JaBostadsrättsförening: HSB Eddan

Allmänt om föreningen: Första inflyttning i föreningens fastigheter skedde 1977 med adress Ättekullagatan 6-22. Föreningen har 222 bostadsrättslägenheter med en totalyta om 14 944 m2 samt 5 smålokaler om totalt 85 m2. Under de senaste åren har följande underhåll genomförts: - Asfaltera parkeringsytor - Bytte tegelfasad på Ättekullagatan 22 - Rengjort samtliga ventilationskanaler - Renoverat föreningarnas tvättstugor - Byte av centralfläktar till bostadsventilationer - Installerat kameror i miljörum Närmast planerar föreningen bland annat att: - Tilläggsisolera vindarna - Målning/tvättning av fasader För mer information se föreningens hemsida: http://www.attekulla.net/eddan.htm

Energideklaration: 124kWh/m² år

Byggnadsår: 1979


Uppvärmning: Fjärrvärme


Fönster: 3-glasfönster
HALL/ENTRÉ
Välkomnande entré med praktiskt klinkergolv. Genomgående i lägenheten ligger parkettgolv och samtliga väggar är släta och vitmålade. Rejäl klädkammare.

SOVRUMMEN
Två rejäla sovrum med plats för dubbelsäng och extra förvaring. Från det ena av sovrummen har man en egen inglasad balkong med morgonsol.

BADRUM
Helkaklat badrum med grått klinkergolv och vita kaklade väggar. Snygga spotlights i taket och utrustat med dusch, kommod, spegel, wc samt handdukstork.

KÖK
Riktigt snyggt kök med vita skåpsluckor, grå bänkskiva och grått mosaik-kakel i skiftande kulörer. Komplett maskinpark med hel kyl och frys, inbyggd ugn och micro, integrerad diskmaskin och häll med fläkt. Matbord för 6 personer. Från köket nås bostadens andra balkong, även denna är inglasad men till skillnad från den andra så ligger denna i perfekt västerläge med sol hela eftermiddagen till kvällen.

VARDAGSRUM
Trevligt vardagsrum med stora fönster. Här ryms både soffgrupp och matplats för den som vill.


KVARTER
I bostadsområdet Ättekulla, finns både lägenheter och villor.
På Ättekulla finns ett litet centrum med pizzeria. Ättekulla är ett populärt område för barnfamiljer och äldre. Bostadsområdena delas av från varandra av grönområdena kring Ättekulla gravfält, med Raus Norra i norr och Raus Södra samt Raus Vång i söder. Stadsbuss nr 2 går från Ättekulla. Det tar drygt 15 min till Knutpunkten. De natursköna omgivningarna, där man bland annat kan se Öresund, är mycket populära att promenera i. City Gross och Ica Maxi finns i närheten. Ättekullaskolan, som byggdes om i slutet av 90-talet, har elever från årskurs 1-9 samt fritids. På Ättekulla finns även ett dagis.

VI VET VAD DIN BOSTAD ÄR VÄRD.

Vill du veta? Boka kostnadsfri värdering.