ALLA BILDER

Tranemansgatan 27B, 2 rum och kök, 54.5kvm


Nu finns möjligheten att förvärva en 2.a i populära BRF viskan! Stambytt badrum, balkong mot väster och låg avgift! Välkommen på visning!


MÄKLARE: Nicklas Lidholm
nicklas@3etage.se
Direkt 042-3003033
SMS: 0735-179333
I en av Helsingborgs mest välskötta föreningar belägen på omtyckta Eneborg finns nu chansen att förvärva en 2.a på andra våningen med balkong. Bostaden är i väldigt gott skick och har nyligen genomgått en mindre uppfräschning av ytskikten.

Bostaden är belägen på andra våningen dit vi tar oss bekvämt via trapporna. Entré gör vi genom säkerhetsdörren och väl inne i bostaden möts vi av en stor och möblerbar hall med praktiskt klinker. Här finn gott om avhängningsmöjligheter via hatthylla samt klädkammare. Bostaden är väldigt välplanerad och från hallen tar vi oss till alla rum i bostaden. Direkt i anslutning till entrén når vi det moderna och superfräscha köket med ett snyggt stänkskydd i glas. Förutom en komplett maskinpark erbjuder också köket en naturlig matplats om ca 4 personer. Vidare in i bostaden kommer vi till det mysiga sovrummet med härligt jordnära toner i väggar och golv. Till sist kommer vi till ett vardagsrum med mycket ljus och bostadens naturliga samlingsplats för nära och kära. Här finner vi även utgången till bostadens balkong som är belägen i ett soligt västerläge.

Sammantaget en klockren och inflyttningsklar bostad för den som vill flytta hemifrån, till det nykära paret, eller till studenten som ska börja studera på Campus. Måste ses på plats!

Välkommen på visning med Nicklas Lidholm!

Kök med allt du kan önska dig
kök med den naturliga matplatsen
Kök med vy mot entré
Hall med klädkammare
Sovrum med skjutdörrsgarderob
Vy från vardagsrum mot hall och sovrum
Vardagsrum med utgång till balkong
Balkong i härligt västerläge
Stambytt badrum
Tranemansgatan 27B
Välkommen!
Föreningens gym
planlosning
Planlösning
Högaborg och Eneborg ligger öster om den södra stadsdelen. Flerfamiljshusen är dominerande och ligger tätt, men parkerna runt omkring är många och här samlas man för att spela bollsporter, minigolf, solbada och ha picknick. Längs Viskängsstråket finns flera populära, gröna samlingsplatser.
EKONOMI
Utgångspris 1 095 000 kr
Månadsavgift 2 614 kr
Andel i bostadsrättsföreining 0.005435 %

KOMMENTAR
inkl värme, vatten, kabel.tv

INFORMATION
Typ Bostadsrätt
Boarea 54.5 m2
Rum 2
Våning 2 av 4
Hiss Nej
Byggår 1947
Bredband Ansluten till stadsnätet.
Tv Ansluten till stadsnätet.

BOAREAN
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

DRIFTKOSTNAD
Hushållsström 300 kr/mån
Hemförsäkring 150 kr/mån
Totalt 450 kr/mån

DRIFTSKOSTNADER
Driftskostnaderna är individuella och beror på den enskilda förbrukningen.

BYGGNADSSÄTT
FASTIGHETSBETECKNING


BOSTADSRÄTTSFÖRENING
Brf Viskan

Gedigen förening som varit verksam sedan 1946. Föreningen innehar 192 bostadsrättslägengheter samt 41 hyresrättslokaler. Föreningen finns på adress Viskgatan 4 A-B, 6 A-B Handelsmansgatan 6 A-B, 8 A-B, 10 A-B samt Tranemansgatan 25 A-B - 29 A-B. Husen är genomgående i bra skick.. Vatten- och avloppsstammar byttes 1996, elstigarna byttes ut 2003-04.
Föreningen är mycket välskött och har god ekonomi. Föreningen blev även skuldfri juni 2015.
Övriga underhåll som skett:
- Nya tegelfasader -87
- Bytt samtliga fönster till 3-glas -87
- Renoverat källare och tvättstugor -02-03
- Installerat säkerhetsdörrar -03
- Anslutit alla lägenheter till stadsnätet -04
- Renoverat alla traphus -05
- Lagt om samtliga tak -05-09
- Renoverat samtliga balkonger -08-12
- Installerat gym på ca 120kvm för föreningens medlemmar -11, kan nyttjas för 50kr/månad
- Bytt ut samtliga radiatorventiler och termostater -12

Föreningen har tecknat bostadsrättstillägg.

TV / INTERNETANSLUTNING


BILPLATS
Gratis parkering på gatorna i området.

ENERGIPRESTANDA
133 kWh

TOMT


UTEPLATS


UTEPLATS/BALKONG
Balkong, läge väster.

BILPLATS


ÖVRIGA BYGGNADER
Matkällare, vindsförråd, tvättstuga/torkrum samt gym som föreningens medlemmar kan nyttja för 50kr/månad.

ÖVRIGT


RENOVERINGAR
Boarea: 54.5kvm

Rum: 2

Våning: 2

Antal våningar totalt: 4Bostadsrättsförening: Brf Viskan

Allmänt om föreningen: Gedigen förening som varit verksam sedan 1946. Föreningen innehar 192 bostadsrättslägengheter samt 41 hyresrättslokaler. Föreningen finns på adress Viskgatan 4 A-B, 6 A-B Handelsmansgatan 6 A-B, 8 A-B, 10 A-B samt Tranemansgatan 25 A-B - 29 A-B. Husen är genomgående i bra skick.. Vatten- och avloppsstammar byttes 1996, elstigarna byttes ut 2003-04. Föreningen är mycket välskött och har god ekonomi. Föreningen blev även skuldfri juni 2015. Övriga underhåll som skett: - Nya tegelfasader -87 - Bytt samtliga fönster till 3-glas -87 - Renoverat källare och tvättstugor -02-03 - Installerat säkerhetsdörrar -03 - Anslutit alla lägenheter till stadsnätet -04 - Renoverat alla traphus -05 - Lagt om samtliga tak -05-09 - Renoverat samtliga balkonger -08-12 - Installerat gym på ca 120kvm för föreningens medlemmar -11, kan nyttjas för 50kr/månad - Bytt ut samtliga radiatorventiler och termostater -12 Föreningen har tecknat bostadsrättstillägg.

Energideklaration: 133kWh/m² år

Byggnadsår: 1947


Uppvärmning:
HALL
Stor hall som tar dig till alla rum i bostaden. Här finns goda avhängningsmöjligheter samt klädkammare. Ljust klinker och väggarna är tapetserade.

KÖK
Direkt till vänster efter entrén ligger det moderna köket med en nyinsatt glasskiva ovanför diskbänken. Köket erbjuder en komplett maskinpark och en matplats om ca 4 personer. På golvet ligger ett mörkgrått laminatgolv i en klinkerimitation och väggarna är vita.

SOVRUM
Till vänster i slutet av hallen ligger sovrummet. Här fins gott om plats för en dubbelsäng och förvaring sker via praktisk skjutdörrsgarderob med spegelglas. Snyggt mörkt trägolv och väggarna är tapetserade.

VARDAGSRUM
Till sist kommer vi till vardagsrummet med ljus och rymd här finns plats för soffgrupp och kompletterande möblering. Här finns utgång till balkongen som ligger i ett soligt västerläge. På golvet ligger ett laminatgolv och väggarna är vita.

BADRUM
Badrummet är helkaklat och stambytt (95-96). Badrummet erbjuder en duschhörna, WC, vask och överskåp.

Område. Eneborg ligger med gångavstånd till både stadens centrum och Södercity med sitt stora utbud av affärer, restauranger och närheten till Campus. I själva stadsdelen finns en mängd service såsom post, livsmedelsaffärer och diverse småbutiker. Från och till stadsdelen är det goda kommunikationer.

VI VET VAD DIN BOSTAD ÄR VÄRD.

Vill du veta? Boka kostnadsfri värdering.