ALLA BILDER

Hjälmshultsgatan 12, 3 rum och kök, 65kvm


Totalrenoverad (2017) och extremt kvadratsmart trea på Tågaborg. Välskött Riksbyggen förening med övernattningslägenhet och låg avgift!


MÄKLARE: Martin Persson
martin@3etage.se
Direkt 042-3003038
SMS: 0735-179338
En halv trappa upp ligger denna extremt kvadratsmarta bostad som under 2017 genomgick en totalrenovering. Parkettgolv genom hela bostaden, släta och vitmålade väggar, ett läckert kök med komplett maskinpark samt ett helkaklat badrum med riktigt snygga material. Trots sina kvadratmeter finna här två rymliga sovrum och ett vardagsrum som rymmer både matplats och soffgrupp. En inflyttningsklar trea i riktigt gott skick!

Brf Gjutaren är en välskött Riksbyggen förening som består av 39 st lägenheter. Föreningen förfogar över 7 p-platser (finns goda garagemöjligheter i bland annat grannhuset och under Tågaborgsskolan) och en välskött innergård med stensatt uteplats med tak och grillmöjlighet. De boende kan även utnyttja en bastu och övernattningslägenhet i källaren. Fastigheten är i bra skick, bland annat så gjordes stambyte -92 och fasade renoverades -08. Föreningen är ansluten till stadsnätet. Besök gärna föreningens hemsida: www.brfgjutaren.se

Varmt välkomna att boka visning till denna topprenoverade och kvadratsmarta trea belägen på populära Tågaborg!

Köksdetalj
Komplettmaskinpark
Kök
Snygg tegelvägg
Kök
Vardagsrum
Vardagsrum
Ryms både soffgrupp och matplats
Vardagsrum med stora fönster
Stora sovrumm
Detaljer
Sovrum två
Entré/hall
Nyrenoverat badrum
Arkivbild - gården
Arkivbild - grillplats
Hjälmshultsgatan 10-12
planlosning
De gamla, fina husen från tidigt 1900-tal ger området i norra centrum sin alldeles egen särskilda charm och du hittar snabbt dina små, personliga kvartersbutiker i de trånga gränderna. Sträck ut dig på en filt i sköna Vikingsbergsparken, ta en löparrunda i Pålsjö skog, ett dopp i havet eller en shoppingrunda i city. Allt finns nära när du bor här!
EKONOMI
Utgångspris 1 695 000 kr
Månadsavgift 3 497 kr
Andel i bostadsrättsföreining 2.93048 %

KOMMENTAR
I avgiften ingår värme, vatten och kabel-tv.

INFORMATION
Typ Bostadsrätt
Byggnadstyp Flerfamiljhus
Boarea 65 m2
Rum 3
Våning 1 av 5
Hiss Nej
Byggår 1945
Bredband Bredband via stadsnätet.
Tv Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

BOAREAN
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

DRIFTKOSTNAD
Hushållsström 200 kr/mån
Hemförsäkring 100 kr/mån
Totalt 300 kr/mån

DRIFTSKOSTNADER
Driftskostnaderna är individuella och beror på den enskilda förbrukningen.

BYGGNADSSÄTT
Uppvärmning Fjärrvärme
FASTIGHETSBETECKNING


BOSTADSRÄTTSFÖRENING
Gjutaren

Föreningen består av 39 lägenheter och har tillgång till 7 p-platser. Huset genomgick en totalrenovering 1992 där bland annat ett stambytte skedde. Tvättstugan, gården och fasaderna är nyligen renoverade. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Riksbyggen. Besök gärna föreningens hemsida www.brfgjutaren.se.

TV / INTERNETANSLUTNING


BILPLATS
7 parkeringsplatser. Till parkeringsplatsen är det separat kö.

ENERGIPRESTANDA
103 kWh

TOMT


UTEPLATS


UTEPLATS/BALKONG


BILPLATS


ÖVRIGA BYGGNADER
Det finns bastu, cykelförråd, källarförråd, Övernattningslägenhet och tvättstuga med torkrum.

ÖVRIGT


RENOVERINGAR
Boarea: 65kvm

Rum: 3

Våning: 1

Antal våningar totalt: 5Bostadsrättsförening: Gjutaren

Allmänt om föreningen: Föreningen består av 39 lägenheter och har tillgång till 7 p-platser. Huset genomgick en totalrenovering 1992 där bland annat ett stambytte skedde. Tvättstugan, gården och fasaderna är nyligen renoverade. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Riksbyggen. Besök gärna föreningens hemsida www.brfgjutaren.se.

Energideklaration: 103kWh/m² år

Byggnadsår: 1945


Uppvärmning: Fjärrvärme
ENTRÉ rymlig hall med praktiskt klinkergolv och plats för avhängning till höger. Genomgående i bostaden ligger parkettgolv och samtliga väggar är släta och vitmålade.

BADRUM nyrenoverat och helkaklat badrum i grått och vitt. Dusch med glasdörrar, toalett, kommod med spegel ovan.

KÖK även köket är nyrenoverat. Vita blanka luckor, grå bänkskiva och grått kakel. Snygg tegelvägg i köket och plats för bord till 2 personer. Komplett maskinpark består av hel kyl och frys, diskmaskin, ugn, micro och induktionshäll med fläkt.

VARDAGSRUM härligt ljust rum som med lite finess rymmer båda soffgrupp och matplats för 4-6 personer. Stort fönsterparti med djupa möblerbara fönsternischer.

SOVRUM det största av bostadens sovrum nås från vardagsrummet. Läckert gavelrum med fönster i två väderstreck. Här får man plats med en dubbelsäng och massvis med förvaring.

SOVRUM TVÅ ligger till vänster från entrén. Även detta ett rum i bra storlek med plats för skrivbord, gästsäng och garderober.

VI VET VAD DIN BOSTAD ÄR VÄRD.

Vill du veta? Boka kostnadsfri värdering.