ALLA BILDER

Drottninggatan 69, 2 rum och kök, 68kvm


Balkong i direkt västerläge med en magisk panoramautsikt över sundet och en fungerande öppen spis gör detta till en chans som man inte får missa!


MÄKLARE: Emma Selenius
emma@3etage.se
Direkt 042-3003032
SMS: 0735-179332
Välkomna till denna genomgående funkislägenhet och en bostad utöver det vanliga! Välbevarade attribut från 30-talet med rejäl takhöjd, stora fönsterpartier och djupa fönsternischer samt fiskbensparkett. Detta kombineras med ett snyggt renoverat kök, ett helkaklat badrum och nya ytskikt. Social planlösning med möjligheter att umgås i stora sällskap. Som pricken över i:et finns här en fungerande öppen spis och en otroligt härlig balkong i soligt västerläge med panoramautsikt över sundet och Gröningen!

Drottninggatan 69 är byggt redan 1939 och är ett av få funkishus i Helsingborg. En fantastisk fastighet med mycket karaktär och vackra detaljer och som är i riktigt gott skick. Huset är beläget på anrika Norr, endast ett stenkast från stranden, Norra hamnen och stadens puls. Här bor man även med närhet till restauranger i toppklass och med tillgång till ett brett kulturliv.

Sammantaget är detta en bostad för den medvetna som värdesätter känsla och kvalité. En bostad att umgås och trivas i, tillsammans med vänner och familj.

Varmt välkomna på visning med mäklare Emma Selenius!


Välkomna till Drottninggatan 69!
optimal 2:a med magisk sundsutsikt!
Stora tidstypiska fönster!
Utsikten!
Att dricka morgonkaffet med denna utsikt!
Gröningen!
Klassiska detaljer
Otrolig vy
Det blir inte bättre
Snygga detaljer
Vy mot sovrummet
Otroligt charmiga originaldörrar
Detaljbild
Öppen spis!
Detaljbild
Smart planerat kök
Kök med goda arbetsytor
Snygg svart granitbänkskiva
Detaljbild
Rymligt sovrum med generöst ljusinsläpp och nyoljad fiskbensparkett
Utsikt mot Margaretaplatsen
Utsikt från sovrummet ut mot parken!
Helkaklat badrum
Duschhörna med glasväggar
Vy mot hallen
Hall med plats för avhängning
Margaretaplatsen precis intill Drottninggatan 69
Vackra detaljer
Stor balkong i direkt västerläge!
Magiska balkonger ut mot sundet!
planlosning
Planritning
Bli inte förvånad om du ser folk promenera till och från havet i badrockar året om. Längs kusten finns två kallbadhus som lockar till vinterbad. På Gröningen samlas alla åldrar för picknick, äventyrsgolf, boule och bus på piratlekplatsen och längs med hela strandvägen finns sköna sittplatser och härliga krogar. Endast ett stenkast bort ligger city med sitt kultur-, nöje och shoppingutbud. Vill du bo på första parkett mot havet så har du kommit rätt. Här finns livsnjutningen precis utanför dörren; marinan med flotta yachter sommartid, krogar, kaféer och gallerier. Här bor du granne med Dunkers kulturhus, Helsingborgs stadsteater, Konserthuset, strandpromenaden och city. På andra sidan sundet glittrar Helsingör. Bättre kan det inte bli.I södra Helsingborg ligger Planteringen som fått sitt namn från de stora tallplanteringarna från 1800-talet som skulle binda flygsanden i området. I dag finns här lägenheter, villor och radhus i brokig blandning. En livsmedelsbutik och vårdcentral ligger i norra delen och vandringsleden Tallskogsleden sträcker sig genom två skogar från Raus plantering i norr till Råå fiskeläge i söder. Miatorp ligger mellan Planteringen och Råå och bebyggelsen består främst av villor från 20-talet och framåt.
EKONOMI
Utgångspris 2 995 000 kr
Månadsavgift 3 904 kr
Andel i bostadsrättsföreining 0.054125 %

KOMMENTAR
I avgiften ingår vämre och vatten.

INFORMATION
Typ Bostadsrätt
Byggnadstyp Flerfamiljhus
Boarea 68 m2
Rum 2
Våning 2 av 6
Hiss Ja
Byggår 1939
Bredband Bredband. Leverantör: Com hem.
Tv Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

BOAREAN
Areauppgifter enligt mätning

DRIFTKOSTNAD
Hushållsström 150 kr/mån
Hemförsäkring 100 kr/mån
Totalt 250 kr/mån

DRIFTSKOSTNADER
Driftskostnaderna är individuella och beror på den enskilda förbrukningen.

BYGGNADSSÄTT
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 3-glasfönster
FASTIGHETSBETECKNING


BOSTADSRÄTTSFÖRENING
Viadukten 7

Bostadsrättsföreningen Viadukten 7 i Helsingborg förvärvade sin fastighet med samma namn 2008 och i huset finns 16 lägenheter med bostadsrätt samt en mindre lokal med hyresrätt. Den totala bostadsytan är 1 224 kvm. I källaren finns förråd till lägenheterna samt tvättstuga och cykelförvaring med ingång från marknivå mot husets baksida. På gården finns två p-platser samt sex garageplatser för vilka ett kösystem tillämpas. Hyran för garageplatserna är 840 kr per månad och 450 kr per månad för p-platserna. Fastighetens energiprestanda är 165 kWh/kvm och år.

TV / INTERNETANSLUTNING


BILPLATS
6 garageplatser. Ca 850:-/mån. Till garageplatsen är det separat kö.
2 parkeringsplatser. Ca 450:-/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö.

ENERGIPRESTANDA
165 kWh

TOMT


UTEPLATS


UTEPLATS/BALKONG
Stor balkong i västerläge.

BILPLATS


ÖVRIGA BYGGNADER
Det finns källarförråd och tvättstuga med torkrum.

ÖVRIGT


RENOVERINGAR
Stambytt under 80-talet. Plåten på taket renoverades 2008/2009. Säkerhetsdörrar sattes in 2011. Hissen utökades så att man kan gå in från markplan på baksidan och även ny hissmaskin 2012. Balkongerna är renoverade och tillbyggda 2012.Boarea: 68kvm

Rum: 2

Våning: 2

Antal våningar totalt: 6

Hiss: JaBostadsrättsförening: Viadukten 7

Allmänt om föreningen: Bostadsrättsföreningen Viadukten 7 i Helsingborg förvärvade sin fastighet med samma namn 2008 och i huset finns 16 lägenheter med bostadsrätt samt en mindre lokal med hyresrätt. Den totala bostadsytan är 1 224 kvm. I källaren finns förråd till lägenheterna samt tvättstuga och cykelförvaring med ingång från marknivå mot husets baksida. På gården finns två p-platser samt sex garageplatser för vilka ett kösystem tillämpas. Hyran för garageplatserna är 840 kr per månad och 450 kr per månad för p-platserna. Fastighetens energiprestanda är 165 kWh/kvm och år.

Energideklaration: 165kWh/m² år

Byggnadsår: 1939


Uppvärmning: Fjärrvärme


Fönster: 3-glasfönster
Rumsbeskrivning: HALL
Välkomnande hall med plats för avhängning. Vitmålade väggar samt ljust laminatgolv i både hall och kök.

KÖK
Fräscht kök i stilrena materialval som t.ex. svart granitbänkskiva, rostfria vitvaror och köksluckor i trä. Maskinparken består av ugn, spishäll, mikrovågsugn, hel kyl & frys samt diskmaskin.

VARDAGSRUM
Stort härligt vardagsrum med gott om plats för både matsalsmöblemang och soffgrupp. En fungerande öppen spis, nyoljad fiskbensparkett och vitmålade väggar. Utgång till den helt magiska balkongen i direkt soligt västerläge med maximal sundsutsikt!

SOVRUM
Rymligt och ljust sovrum med plats för såväl rejäl säng samt ytterligare möbel. Inbyggda garderober utgör förvaringen, även här finner vi nyoljad fiskbensparkett med vitmålade väggar.


BADRUM
Helkaklat badrum i sobra färger, vitt och grått kakel på väggar samt grå klinker på golv. Duschhörna med glasväggar, wc, kommod med tvättställ, handukstork.

VI VET VAD DIN BOSTAD ÄR VÄRD.

Vill du veta? Boka kostnadsfri värdering.