ALLA BILDER

Von platens allé 8, 3 rum och kök, 100.5kvm


Nu har vi möjligheten att erbjuda detta fina gavelradhus i populära BRF Brunnsparken, ett modernt boende med en mysig trädgård i soligt västerläge!


MÄKLARE: Emma Selenius
emma@3etage.se
Direkt 042-3003032
SMS: 0735-179332
I välskötta HSB BRF Brunnsparken hittar vi detta fina gavelradhus som nu söker en ny ägare. Här är det bara att flytta in! Bostaden fördelas på två våningar och är modernt renoverad med bl.a. genomgående parkettgolv och två helkaklade badrum.

På entréplan välkomnas man av en ljus och öppen hall med ingång till både kök och allrum. Köket har rymliga arbetsytor, generös förvaring samt gott om plats för en större matgrupp tack vare det charmiga burspråket. Allrummet, som har riktigt bra ljusinsläpp, ligger mot den mysiga trädgården som bl.a. har ett härligt trädäck med "inbyggd" sandlåda för de små samt ett tillhörande förråd. På övervåningen hittar vi två rymliga sovrum samt ett större renoverat badrum utrustat med både badkar och tvättpelare!

Sammantaget är detta ett mycket attraktivt inflyttningsklart boende i populärt och tryggt område med insynsskyddad trädgård i västerläge.

Ramlösa är ett trevligt, barnvänligt och tryggt område, här finns närhet till skola, dagis, mataffärer och goda buss/tåg-förbindelser. Föreningen består av 284 bostadsrätter, boenden i föreningen har tillgång till sport- och idrottshall med tillhörande omklädningsrum och bastu, dessutom finns en festlokal och en övernattningslägenhet att hyra till förmånligt pris.

Varmt välkomna att kontakta mäklare Emma Selenius för visning!


Välkomna till Von platens allé 8!
Välkomnande hall med plats för avhängning
Detaljbild
Modernt kök
Snygg grå bänkskiva
Hel kyl och frys
Gott om arbetsyta..
.. och förvaring
Charmigt burspråk
Plats för rejäl matgrupp
Vy från allrum mot hall
Plats för matsalmöbel
Ljust och rymligt allrum
Detaljbild
Gott om plats för soffgrupp
Detaljbild
Vy mot trappan
Så tar vi trappan upp
Översiktlig vy över hall och sovrum
Övre hall som idag används som ett tredje sovrum
Med glasparti för bättre ljusinsläpp
Sovrum med plats för rejäl säng
Garderober utgör förvaringen
Det större sovrummet
Med inbyggda garderober
Helkaklat badrum på entréplan
Helkaklat badrum på ovanvåningen
med badkar och tvättpelare
Solig trädgård i söderläge
Vy över bostaden
Trädäck med sandlåda under trädäcket
Här spenderar man med fördel härliga sommarkvällar!
Välkomna att kontakta mäklare Emma Selenius 0735-179332
planlosning
Planritning entréplan
planlosning
Planlösning ovanvåning
Ramlösa hälsobrunn
Stora hotellet
Ramlösa hälsobrunn
Bo i vacker miljö
Denna stadsnära oas är ett populärt alternativ, inte minst bland barnfamiljer. Mitt i området ligger den vackra Ramlösaparken med Brunnsparken, här är det som att vrida klockan tillbaka 200 år. Källan som gjort drycken Ramlösa känd finns kvar och det är fritt fram att ta några klunkar vatten. Skolorna i området är bra och med buss och tåg tar du dig snabbt och lätt in till Helsingborg eller söderut mot Lund, Malmö.
EKONOMI
Utgångspris 1 795 000 kr
Månadsavgift 6 219 kr
Andel i bostadsrättsföreining 0.34683 %

KOMMENTAR
I avgiften ingår värme och vatten.

INFORMATION
Typ Bostadsrätt
Byggnadstyp 1 ½ plans radhus
Boarea 100.5 m2
Rum 3
Hiss Nej
Bredband Anslutet till standsnätet
Tv Anslutet till stadsnätet.

BOAREAN
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

DRIFTKOSTNAD
Hushållsström 150 kr/mån
Hemförsäkring 100 kr/mån
Totalt 250 kr/mån

DRIFTSKOSTNADER
Driftkostnaden varierar och beror på den enskilda förbrukningen.

BYGGNADSSÄTT
Fönster 3-glasfönster
FASTIGHETSBETECKNING


BOSTADSRÄTTSFÖRENING
HSB Brf Brunnsparken

Föreningen består av 284 bostadsrätter och inflyttning skedde mellan 1984-1987. Boende i föreningen har tillgång till sport- och idrottshall med tillhörande omklädningsrum och bastu. Det finns festlokal att hyra samt övernattningslägenhet för långväga gäster till förmånligt pris. Besök föreningens hemsida: www.hsbbrunnsparken.se

Skona miljön - ladda ner årsredovisningen från internet!

TV / INTERNETANSLUTNING


BILPLATS
108 garageplatser. Till garageplatsen är det separat kö.
169 parkeringsplatser. Till parkeringsplatsen är det separat kö.
24 carportplatser. Till carportplatsen är det separat kö.

ENERGIPRESTANDA
182 kWh

TOMT


UTEPLATS


UTEPLATS/BALKONG
Härlig trädgård med trädäck i soligt söderläge

BILPLATS


ÖVRIGA BYGGNADER
Vid kvartersgården på Von Platens Allé 77 finns områdeskontoret, festlokal, sporthall, snickeri, målarataljé och systuga. Runt hörnet finns en målarbod.

Tvättstugor finns på Hårlemans Allé 7, 9 och 15 samt Von Platens Allé 77.

I föreningen finns lokaler för skola och två förskolor som hyrs av Helsingborgs stad.

ÖVRIGT


RENOVERINGAR
Boarea: 100.5kvm

Rum: 3

Våning: 0Bostadsrättsförening: HSB Brf Brunnsparken

Allmänt om föreningen: Föreningen består av 284 bostadsrätter och inflyttning skedde mellan 1984-1987. Boende i föreningen har tillgång till sport- och idrottshall med tillhörande omklädningsrum och bastu. Det finns festlokal att hyra samt övernattningslägenhet för långväga gäster till förmånligt pris. Besök föreningens hemsida: www.hsbbrunnsparken.se Skona miljön - ladda ner årsredovisningen från internet!

Energideklaration: 182kWh/m² år

Byggnadsår:


Uppvärmning:


Fönster: 3-glasfönster
HALL
Välkomnande hall med gott om plats för såväl avhängning som förvaring i form av en rymlig klädkammare under trappan. Praktisk grå klinker på golv samt gråmålade väggar.

KLÄDKAMMARE:
Praktisk klädkammare som slukar allt och lite till och är perfekt till att få undan säsongens alla kläder.

KÖK
Rymligt kök med ett charmigt burspråk! Det finns gott om plats för matgrupp om 6-8 personer, goda arbetsytor samt generös förvaring. Köket har vita luckor med en grå bänkskiva och stänkskydd i ljus mosaik. På golvet vilar parkettgolv som är genomgående på entréplan och väggarna är vitmålade. Maskinparken består av hel kyl och frys, micro och ugn i arbetshöjd, spis, diskmaskin och köksfläkt.

ALLRUM
Stort och ljust allrum med goda ytor för socialt umgänge! Man får enkelt plats med både matsalmöblemang samt en soffgrupp. Här har vi även utgången till trädgården i perfekt västerläge som bjuder på sol hela dagen. Man har byggt en sandlåda under det härliga trädäcket som enkelt öppnas upp med en lucka - perfekt för de små.

BADRUM
Snyggt helkaklat badrum i de klassiska färgerna vitt och blått med blå klinker på golv och vitt kakel på väggar. Vi hittar även en duschhörna, tvättställ och wc.

HALL ÖVRE PLAN
Praktisk hall som nås direkt till vänster från trappan som idag används som ett tredje sovrum. Hallen kan även nyttjas som antingen kontorsdel alternativt ett ytterligare allrum.

SOVRUM X2
Två rejäla sovrum med genomgående ekparkett på golv samt målade väggar. Ena sovrummet, det största, har målade väggar i en skön ljusgrå ton. Det mindre sovrummet har ljust målade väggar med en mörkare fondvägg. Man får enkelt plats med rejäla sängar samt ytterligare möblemang i båda rummen där även garderober utgör rummens förvaring.

BADRUM
Snyggt helkaklat badrum i svart och vitt som erbjuder både tvättpelare samt badkar! Svart klinker på golv samt vitt kakel på väggar. Handduktstork ger extra värme, tvättställ med kommod och wc.

VI VET VAD DIN BOSTAD ÄR VÄRD.

Vill du veta? Boka kostnadsfri värdering.