ALLA BILDER

Bruksgatan 5H, 2 rum och kök, 58kvm


En tvåa i toppskick belägen på lugn och privat innergård mitt i City. Stilrent kök, exklusivt badrum och stor balkong - i välskötta BRF Mariatorget!


MÄKLARE: Martin Persson
martin@3etage.se
Direkt 042-3003038
SMS: 0735-179338
Omgärdad av närliggande bebyggelse bor du här lugnt och skönt men med hela stadens utbud utanför porten. Denna tvåa är belägen på andra våningen (hiss från markplan) och är i absoluta toppskick.

Modernt kök med snygg String-hylla och plats för större matbord, helkaklat lyxigt duschrum, rymligt vardagsrum med utgång till stor balkong i söderläge, samt ett gemytligt sovrum som inhyser en gigantisk garderob med skjutdörrar. I hela lägenheten ligger ett snyggt skeppsgolv och alla ytskikt är genomgående fräscha och nymålade. Via loftgången har du även tillgång till en uteplats där du kan njuta av kvällssolen.

Ensamstående som nyförälskat par, äldre som yngre, arbetsplats i Malmö eller Ängelholm, denna lägenhet passar alla. Välskött BRF med låg avgift!

Modernt och snyggt kök
Genom grinden från Bruksgatan och en bit in på gården ligger lägenheten lugnt och skönt
Såhär ser det ut ovanifrån
Gården en vinterdag
Bruksgatan
Bruksgatan - mysig gågata
Helsingborgs Central endast 200m bort
planlosning
Varje gata i centrum har sin egen atmosfär. I city bor du med stadens shoppingstråk, krogarnas världsmenyer, doften av nybakade bullar, konstutställningar, kultur och nöjen alldeles intill. Här finns både boende mitt i stadens brus som på lugna sidogator. Havet går ända in i centrum och sätter sin prägel på stadslivet. På andra sidan sundet glittrar Danmark.
EKONOMI
Utgångspris 1 995 000 kr
Månadsavgift 2 850 kr
Andel i bostadsrättsföreining 0.7041 %

KOMMENTAR
I avgiften ingår värme, vatten och kabel-tv

INFORMATION
Typ Bostadsrätt
Byggnadstyp Flerfamiljhus
Boarea 58 m2
Rum 2
Våning 2 av 3
Hiss Ja
Byggår 1984
Bredband Bredband. Leverantör: Com Hem.
Tv Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

BOAREAN
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

DRIFTKOSTNAD
Hushållsström 250 kr/mån
Hemförsäkring 100 kr/mån
Totalt 350 kr/mån

DRIFTSKOSTNADER
Driftskostnaderna är individuella och beror på den enskilda förbrukningen.

BYGGNADSSÄTT
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 3-glasfönster
FASTIGHETSBETECKNING


BOSTADSRÄTTSFÖRENING
Brf Mariatorget

Föreningen som bildades 2008 består av 115 lägenheter och 26 lokaler. Byggnaderna är uppförda mellan 1870-1984. Föreningen har under 2016 utfört fasadrenoveringar på vissa av de äldre byggnaderna i föreningen. I övrigt gäller löpande underhåll. Föreningen har en egen hemsida www.mariatorget.org

Övrigt: Köparen erlägger ca 160 kr för medlemskap i den ekonomiska förening som äger 3D-lokalfastigheten - Tor 46.

TV / INTERNETANSLUTNING


BILPLATS
Finns flertalet garage i närheten med varierad tillgänglighet och prisbild. För den som nöjer sig med att ställa bilen utomhus är enklast att ställa den vid gamla Nicolaiskolan, endast ett par hundra meter bort. I övrigt gäller regelriktig parkering längs med områdets gator.

ENERGIPRESTANDA
122 kWh

TOMT


UTEPLATS


UTEPLATS/BALKONG
Trevlig och rymlig balkong mot lugn innergård i söderläge med mycket sol!

BILPLATS


ÖVRIGA BYGGNADER
Det finns cykelförråd, källarförråd och tvättstuga med torkrum.

ÖVRIGT
Budgivning: Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt vilket innebär att de avgör när de vill sälja och till vem. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan överlåtelseavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet. Köpet är alltså inte är klart förrän skriftliga kontrakt är påtecknade av samtliga parter.

Allmän information: Ovanstående uppgifter ang bostadsrätten är grundade på av säljaren och berörd förening lämnad information. Köpare/spekulant uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande exempelvis; kommande renoveringar, avgiftsförändringar, lediga p-platser, lägenhetsyta samt månadsavgift. Köpare/spekulant är medveten om att bostadsrätten köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostadsrätten ordentligt. Nedtagning av väggar och/eller kraftiga förändringar av en bostadsrätt är alltid en fråga för bostadsrättsföreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för husets konstruktion.

Sidoverksamhet och tilläggstjänster
För förmedling till säljaren av annonsplats på hemnet.se erhåller 3etage Fastighetsmäklare i Helsingborg AB en administrationsersättning från Hemnet Service HNS AB om 300 kr inklusive moms.

RENOVERINGAR
Boarea: 58kvm

Rum: 2

Våning: 2

Antal våningar totalt: 3

Hiss: JaBostadsrättsförening: Brf Mariatorget

Allmänt om föreningen: Föreningen som bildades 2008 består av 115 lägenheter och 26 lokaler. Byggnaderna är uppförda mellan 1870-1984. Föreningen har under 2016 utfört fasadrenoveringar på vissa av de äldre byggnaderna i föreningen. I övrigt gäller löpande underhåll. Föreningen har en egen hemsida www.mariatorget.org Övrigt: Köparen erlägger ca 160 kr för medlemskap i den ekonomiska förening som äger 3D-lokalfastigheten - Tor 46.

Energideklaration: 122kWh/m² år

Byggnadsår: 1984


Uppvärmning: Fjärrvärme


Fönster: 3-glasfönster
ENTRÉ
Lägenheten nås längst ner via loftgång (hiss finns), här får du tillgång till en möblerbar yta med kvällssol. Entré med plats för avhängning samt förvaring via garderob, inrymmer även en arbetshörna. Genomgående Skeppsgolv ligger i hela lägenheten.

KÖK
Riktigt snyggt kök från IKEA med vita luckor och grå mosaik ovan bänkskivan. Gott om förvaring och extra snygg detalj med String-hyllan. Komplett maskinpark består av integrerade vitvaror från Whirlpool m. kyl och frys, Induktionshäll, varmluftsugn, rostfri fläktkåpa, diskmaskin och inbyggd micro. Här får du plats med matbord för det större middagssällskapet.

SOVRUM
Här får du enkelt plats med både en stor 1,80m säng plus en mysig läshörna. En gigantisk skjutdörrsgarderob utgör förvaring.

VARDAGSRUM
Ljuset från de stora fönsterpartierna är väldigt påtagligt i detta rymliga vardagsrum. Idag inryms en stor soffhörna men med lite finess får du in både matplats och soffgrupp. Kontakten mellan vardagsrum och den stora balkongen är underbar en sommardag. Här springer man barfota ut på trätrallen och njuter av solen större delen av dagen.

BADRUM
Riktigt lyxigt duschrum med kaklade vita väggar och brunt klinker på golv. Wc, takdusch (Tapwell), tvättställsmodul (Hafa) samt duschvägg från Svedbergs. Delvis förberett för tvättmaskin.

OMRÅDE
Mitt i centrum i Sundets Pärla finner man ett brett utbud av restauranger och nöjen. Här finns även ett rikt kulturliv då Helsingborg stoltserar med ett fantastiskt konserthus byggt i funkisstil, en Teater med ett starkt utbud samt Dunkers kulturhus med spännande utställningar. Vi Helsingborgare vill även påstå att vi har Sveriges vackraste promenadstråk, detta går flera kilometer längs med havet och ligger i direkt anslutning till centrum.

Som om inte det var nog finns här även flertalet vackra parker som på vårens kvist blommar fantastiskt. Dessutom har du närhet till kontinenten, Helsingborg Central är en knutpunkt som hjälper dig till alla hörn i hela Sverige, ja till och med ut i hela vida världen (via Kastrup)!

VI VET VAD DIN BOSTAD ÄR VÄRD.

Vill du veta? Boka kostnadsfri värdering.