ALLA BILDER

Stampgatan 7, 3 rum och kök, 84kvm


Trendig trea på Tågaborg med lyxiga materialval och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Mysig västerbalkong. Vån 3 (två trappor - ej hiss).


MÄKLARE: Martin Persson
martin@3etage.se
Direkt 042-3003038
SMS: 0735-179338
Extremt trendig trea på Tågaborg i läckert hus från 40-talet. Bostaden fördelar sig över hela 84 kvm med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Här finns två rejäla sovrum, en rymlig klädkammare samt ett riktigt stort och lyxigt badrum med möjlighet för tvättmaskin.

Köket är hjärtat i lägenheten. Platsbyggt kök med gråa luckor kombineras med en vit bänkskiva. Den sociala köksön med induktionshäll, vask och diskmaskin gör köket till rummets naturliga samlingsplats. Här blickar man ut över en enorm sällskapsdel som rymmer ett rejält matbord samt två stora soffor. Från denna del nås även bostadens balkong, rymlig och i klockrent västerläge med utsikt över föreningens lummiga gård. Bostaden är belägen på tredje våningen (2 trappor - ej hiss).

Anrika och populära Tågaborg är ett uppskattat läge för varje Helsingborgare. Ett riktigt mysigt område där flerfamiljshus blandas med vackra villor från förra sekelskiftet. Närheten till skolor, förskolor, matlivs och flertalet vackra parker gör detta till ett perfekt boende!

Varmt välkomna att boka visning med Martin Persson!

Lyxigt kök
Socialt med köksö och möjlighet till stor matplats
Nytt, snyggt och Nordisk grå kulör
Platsbyggt kök och snygga golv
Social planlösning
Köksö
Härligt ljusinsläpp via stora fönsterpartier
Den öppna planlösningen
Soffgrupp och matplats
En drömlägenhet att inreda
Ljusinsläpp och utgång till balkong
Balkong i västerläge
Utsikt över föreningens grönskande gård från balkongen
Golven!
Master bedroom
Med goda möbleringsmöjligheter
Sovrum två
Lyxigt badrum
Snygga detaljer och förberett för tvättmaskin
Hall med klädkammare
Entrén och trapphus
Gemensam uteplats/grillplats
Lummigt
Del av trädgården
Lummigt och privat
planlosning
De gamla, fina husen från tidigt 1900-tal ger området i norra centrum sin alldeles egen särskilda charm och du hittar snabbt dina små, personliga kvartersbutiker i de trånga gränderna. Sträck ut dig på en filt i sköna Vikingsbergsparken, ta en löparrunda i Pålsjö skog, ett dopp i havet eller en shoppingrunda i city. Allt finns nära när du bor här!
EKONOMI
Utgångspris 2 250 000 kr
Månadsavgift 4 925 kr
Andel i bostadsrättsföreining 0.06254 %

KOMMENTAR
I månadsavgiften ingår värme och vatten.

INFORMATION
Typ Bostadsrätt
Byggnadstyp Flerfamiljhus
Boarea 84 m2
Rum 3
Våning 3 av 4
Hiss Nej
Byggår 1947
Bredband Bredband. Leverantör: Com Hem.
Tv Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

BOAREAN
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

DRIFTKOSTNAD
Hushållsström 300 kr/mån
Hemförsäkring 100 kr/mån
Totalt 400 kr/mån

DRIFTSKOSTNADER
Kostnaden för hushållsström och försäkring är beräknad enligt schablon och skiljer sig åt efter förbrukning/avtal.

BYGGNADSSÄTT
Uppvärmning Fjärrvärme
FASTIGHETSBETECKNING


BOSTADSRÄTTSFÖRENING
Gjuteriet

Stampgatan 7-9 byggdes 1947 och består av 16 lägenheter. En välskött förening som nyligen bytt alla fönster. Man förfogar över en riktigt härlig gård fylld av grönska, pergola med sittgrupp och grillmöjligheter.

Gjorde renoveringar:
Nya fönster -14
Nytt tak -14
Nya tvättmaskiner -07
Säkerhetsdörrar installerade -08
Ny värmeväxlare -10

TV / INTERNETANSLUTNING


BILPLATS
Kostnadsfri parkering på gatan i mån av plats. Möjlighet till garage att hyra i mån av plats under Tågaborgskolan till en kostnad av 800 kr.

ENERGIPRESTANDA
127 kWh

TOMT


UTEPLATS


UTEPLATS/BALKONG
Mysig balkong i väst med utsikt över den grönskande gården.

BILPLATS


ÖVRIGA BYGGNADER
Det finns cykelförråd, källarförråd, tvättstuga och torkrum på vinden samt vindsförråd.

ÖVRIGT


RENOVERINGAR
Boarea: 84kvm

Rum: 3

Våning: 3

Antal våningar totalt: 4Bostadsrättsförening: Gjuteriet

Allmänt om föreningen: Stampgatan 7-9 byggdes 1947 och består av 16 lägenheter. En välskött förening som nyligen bytt alla fönster. Man förfogar över en riktigt härlig gård fylld av grönska, pergola med sittgrupp och grillmöjligheter. Gjorde renoveringar: Nya fönster -14 Nytt tak -14 Nya tvättmaskiner -07 Säkerhetsdörrar installerade -08 Ny värmeväxlare -10

Energideklaration: 127kWh/m² år

Byggnadsår: 1947


Uppvärmning: Fjärrvärme
ENTRÉ/HALL
Två och en halv trappa upp ligger lägenheten. Ny säkerhetsdörr. Entré med plats för avhängning. Samtliga väggar är släta och vitmålade och på golvet vilar ett läckert enstavs parkettgolv (förutom i stora sovrummet). Hela bostaden är totalrenoverad 2018.

BADRUM trendigt helkaklat badrum i gråa plattor med snygg räfflad fondvägg. Komplett utrustat med dusch, kommod, toalett samt förberett för tvättmaskin och möjlighet till extra förvaring. Spotlights i taket!

SOVRUM TVÅ direkt till vänster från entrén ligger ett av bostadens två sovrum. Rymligt med plats för dubbelsäng.

MASTER BEDROOM angränsar till sovrum två. Detta är något större och här ryms både dubbelsäng samt extra möblemang eller förvaring. Ljuslaserat brädgolv!

VARDAGSRUM ett riktigt härligt socialt rum i öppen planlösning med enormt ljusinsläpp via stora fönsterpartier. Här ryms både större soffgrupp och matbord med plats för 8.10 personer.

KÖKET avgränsas mot vardagsrummet via en rejäl köksö med bardel. I köksön finns dels förvaring men även induktionshäll, vask och diskmaskin. Stor vit bänkskiva gör denna del till den naturliga samlingspunkten. Bakom köksön är en hel vägg fylld med skåpsluckor med förvaring, kyl/frys, ugn samt micro. Det hela är platsbyggt och de gråa luckorna går i magisk harmoni med det snygga golvet. IKEA 2018.

Område.
Bra belägen förening där man har det mesta inom gångavstånd. T ex har man endast en kort promenad ner till centrum med sitt rika utbud av kultur, shopping, restauranger mm. Norra Hamnen med sitt folkliv finns inom ett par minuter.
För det mer vardagliga utbudet av varor och tjänster ligger Stattena Centrum nära till hands med ett antal matvarubutiker samt två bankkontor.
För rekreation och avkoppling finns Kopparmölleparken ca 100 meter från huset och en bit längre bort hittar vi Vikingsbergsparken.

VI VET VAD DIN BOSTAD ÄR VÄRD.

Vill du veta? Boka kostnadsfri värdering.