ALLA BILDER

Kompanigatan 12, 3 rum och kök, 81kvm


20-tals dröm på trevligt läge, granne med villakvarter och Vikingsbergsparken. Tidstypiska attribut blandas med moderna och genomtänkta lösningar.


MÄKLARE: Alexander Persson
alexander@3etage.se
Direkt 042-3003031
SMS: 0735-179331
Välkommen till denna 20-tals pärla som charmerar med trevliga attribut, bra planlösning och ett klanderfritt skick. Bostaden placeras på våning 3 av 5 som enklast nås genom hissen. Läget är riktigt bra i den del av Tågaborg som av många anses som den allra trevligaste. Väl inne i boendet tas vi emot med klassisk fiskbensparkett och praktisk avhängning. Vidare når vi en inre hall som delar av bostadens olika avdelningar. Även här finner vi fiskbensparkett som sedan löper vidare in i vardagsrum och "master bedroom". Den inre hallen erbjuder även förvaring genom klädkammare. På vänsterhand från entrén placeras det mindre av sovrummen, perfekt för ungdomen eller gästen. Därefter ankommer vi köket som är ytterst trevligt och välplanerat. Förutom ett snyggt kök så har vi både en bra matplats och ett kökshäng genom bar. Kontakten med balkongen i söderläge är grymt och det fullutrustade köket är en dröm för den som gillar att laga mat. Innan vi når vardagsrummet så passeras badrummet som är helkaklat, snyggt och välplanerat med bekvämligheter såsom golvvärme och tvättmaskin. Vardagsrummet är en 20-tals dröm med stuckaturer, fiskben och bevarade snickerier. Plats till såväl soffgrupp och matplats finns och den platsbyggda bokhyllan är både vacker och praktisk. Genom pampiga pardörrar nås slutligen det större av sovrummen. Även här följer 20-tals charmen som en röd tråd. Matchande tapeter blandas upp med den karaktäristiska stilen. Plats till största av sängar finns och genom en dörr nås en "walk in closet" som specialbyggts med gott om smart förvaring.
Sammanfattningsvis en mycket trevlig lägenhet som uppfyller de flesta av de krav man kan tänkas ställa såsom hiss, balkong och bra skick. 20-tals charmen är bestående och med närhet till såväl Vikingsbergsparken och staden så är detta ett drömboende som ej får missas. Varmt välkommen att boka in er på visning med Alexander Persson!


Perfekt placerad balkong
Trevligt kök från Kvik
Tidstypiskt och vackert
Vy från köksbar...
...med närhet till vinkylen
Social och trevlig lösning
Fullutrustat kök
Vardagsrum
Vy mot sovrum
Platsbyggd bokhylla
Vy mot hall
Tidstypiska detaljer
20-tal
Vackra pardörrar till sovrummet
Sovrum
Bra förvaring genom bakomliggande "walk in closet"
Mindre av sovrummen.
Vy mot innergård
Entré och detaljer
Avgränsande innre hall
Helkaklat badrum
Full utrustat
planlosning
Planlösning
Mysig innergård
Kanske bästa delen av Tågaborg
Balkonghäng
Från Kompanigatan
Närliggande Vikingsbergsparken
De gamla, fina husen från tidigt 1900-tal ger området i norra centrum sin alldeles egen särskilda charm och du hittar snabbt dina små, personliga kvartersbutiker i de trånga gränderna. Sträck ut dig på en filt i sköna Vikingsbergsparken, ta en löparrunda i Pålsjö skog, ett dopp i havet eller en shoppingrunda i city. Allt finns nära när du bor här!
EKONOMI
Utgångspris 3 195 000 kr
Månadsavgift 5 103 kr
Andel i bostadsrättsföreining 9.6134 %

KOMMENTAR
Inklusive värme, vatten och grundutbud för Kabel-TV.

INFORMATION
Typ Bostadsrätt
Boarea 81 m2
Rum 3
Hiss Ja
Byggår 1929
Bredband Bredband. Leverantör: Com Hem.
Tv Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.DRIFTKOSTNAD
Hushållsström 250 kr/mån
Hemförsäkring 75 kr/mån
Totalt 325 kr/månBYGGNADSSÄTT
FASTIGHETSBETECKNING


BOSTADSRÄTTSFÖRENING
Brf Kompanigatan 12

Bostadsrättföreningen Kompanigatan 12 som består av 10 lägenheter bildades 2005. Månadsavgiften sänktes 2012 med 5% och föreninigen är mycket stabil. Förutom att hela fastigheten totalrenoverades 2005 så byttes även fjärrvärmepump nyligen.

TV / INTERNETANSLUTNING


BILPLATS
Flertalet alternativ finns för att hyra parkeringsplats i närheten. Kontakta mäklaren för mer info.

ENERGIPRESTANDA
157 kWh

TOMT


UTEPLATS


UTEPLATS/BALKONG
Balkong, läge söder. Högt belägen med mycket sol. Dessutom disponerar föreningen en mysig innergård.

BILPLATS


ÖVRIGA BYGGNADER
Det finns cykelförråd, källarförråd gästrum och tvättstuga.

ÖVRIGT


RENOVERINGAR
Fastigheten rotades 2005 då stambyte gjordes, el stigar byttes, fönster renoverades och fastighetens ytskikt renoverades. Sedan dess har fjärrvärmepanna bytts 2013.Boarea: 81kvm

Rum: 3

Våning: 3

Hiss: JaBostadsrättsförening: Brf Kompanigatan 12

Allmänt om föreningen: Bostadsrättföreningen Kompanigatan 12 som består av 10 lägenheter bildades 2005. Månadsavgiften sänktes 2012 med 5% och föreninigen är mycket stabil. Förutom att hela fastigheten totalrenoverades 2005 så byttes även fjärrvärmepump nyligen.

Energideklaration: 157kWh/m² år

Byggnadsår: 1929


Uppvärmning:
HALL
En mindre hall vid entré samt en större. Fiskbensparkett på golv. Snygg och praktisk förvaring genom garderob och platsbyggd hatthylla.

KÖK
Köket är riktigt trevligt med bra ljusinsläpp i söderläge. Härifrån nås även den perfekt placerade balkongen vilken nås från öppningsbara dubbeldörrar. Köket renoverades 2014 och är från KVIK. Inr3edningen går i vitt med maskinpark i rostfritt från Siemens samt en extra bred frys från Miele. Förutom ovan så har köket även utrustats med en vinkyl. Planeringen är i övrigt utmärkt med plats för en matplats för 4-5 personer samt en köksbar som skapar en social och trevlig inramning.

VARDAGSRUM
Väldisponerat vardagsrum med plats till såväl soffgrupp som matplats. Tidstypiska attribut med fiskbensparkett på golv, stuckaturer, höga socklar och vackra pardörrar in till sovrum. Dessutom finner vi en praktisk och platsbyggd bokhylla.

SOVRUM 1
Det större av sovrummen. Även här finner vi vackra tidstypiska attribut. Plats till stora sängen och en riktigt trevlig "walk in closet" erbjuds med bra förvaring som specialbyggts av Stenbergs Bygg.

SOVRUM2
Det mindre av sovrummen som passar perfekt för ungdomen eller barnet. Parkett på golv och förvaring genom garderober. Tillkommer gör även ett från Inredo plats byggt skrivbord.

BADRUM
Helkaklat och stort badrum med golvvärme. Duschhörna med glasdörrar, wc, kommod, handukstork, badrumsskåp och tvättmaskin.
VI VET VAD DIN BOSTAD ÄR VÄRD.

Vill du veta? Boka kostnadsfri värdering.