ALLA BILDER

Domaregatan 3b, 3.5 rum och kök, 79kvm


Välkommen till denna fräscha och ytterst välplanerade 3,5:a uppe på Elineberg i populära Brf Ängslyckan! Varmt välkomna på visning!


MÄKLARE: Hannah Kjell
hannah@3etage.se
Direkt 042-300 30 36
SMS: 0735-179 336
Välkommen till denna fräscha och ytterst välplanerade bostad uppe på Elineberg i populära Brf Ängslyckan! På andra våningen finner vi denna trivsamma bostad med genomgående planlösning och en ljuvlig inglasad balkong i fritt läge ut mot den grönskande innergården. Boendet är perfekt för såväl det unga paret som för den lilla familjen som kanske önskar växa.

Bostaden erbjuder ett luftigt och ljust vardagsrum med härlig kontakt med den generösa balkongen om ca 10 kvm. För de som önskar en mer öppen planlösning mellan kök och vardagsrum är detta lätt löst genom att öppna upp en del av väggen. Bostadens kök är fint och mycket välunderhållet. Det lät renoveras för några år sedan och är fortfarande i ett väldigt gott skick. Det är perfekt utformat med både över- och underskåp och har en bra barlösning i kökets ende.

I övrigt erbjuder bostaden två bra sovrum samt ett genomgångsrum som passar utmärkt till kontor, lekrum eller varför inte som ett extra tv-rum eller bibliotek. Lägenhetens badrum är fräscht och helkaklat som renoverades för lite drygt 10 år sedan.

Välkommen på visning med Hannah Kjell!

Stort fint kök i lantlig stil
Stort och härligt fönsterparti mot bostadens balkong
Smart barlösning med 3-4 sittplatser
Trevliga materialval
Central och rymlig hall med god förvaring
Från hallen når vi vardagsrummet
Från vardagsrummet når man det stora inglasade balkongen
Perfekt soffhörna!
Ljuvlig balkong i rakt söderläge!
Här ryms två olika soffgrupper för den som önskar
Mellanrummet
Mellanrummet som är perfekt till kontor, salong eller barnkammare
Det första sovrummet med fin parkett och god förvaring
Det andra sovrummet med härligt ljusinsläpp
Helkaklat badrum i sobra färger
Härliga vyer
Domaregatan
Trevliga uteplatser som är mkt uppskattade
Domaregatan
planlosning
EKONOMI
Utgångspris 1 295 000 kr
Månadsavgift 4 503 kr
Andel i bostadsrättsföreining 0.88867 %

KOMMENTAR
I månadsavgiften ingår värme, vatten och kabel-TV

INFORMATION
Typ Bostadsrätt
Boarea 79 m2
Rum 3.5
Våning 2 av 3
Hiss Nej
Byggår 1959
Bredband Bredband: Leverantör: Com Hem via uttaget och Telia för fiber tjänster.
Tv Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

BOAREAN
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

DRIFTKOSTNAD
Hushållsström 300 kr/mån
Hemförsäkring 150 kr/mån
Totalt 450 kr/mån

DRIFTSKOSTNADER
Driftskostnaderna är individuella och beror på den enskilda förbrukningen.

BYGGNADSSÄTT
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 3-glasfönster
FASTIGHETSBETECKNING


BOSTADSRÄTTSFÖRENING
HSB Brf Ängslyckan

Husen byggdes 1959, samtidigt bildades föreningen. Föreningen innehar 132 bostadsrätter i storlekarna 2-4 rok. Husen har tre våningar utan hiss.

Samtliga bostäder har indragen kabel-TV och fibernät. Det finns möjlighet att låna både övernattningsrum för 4 personer och festlokal. Föreningen är stabil och mycket omtyckt och har liten omsättning av lägenheter per år.

2008 skedde en relining och föreningens badrum och avloppsstammar renoverades i samband med renoveringen. 2013 byttes även tappvattenstammarna ut. Under 2015 har husfasader, garagebyggnader m.m setts över och rengjorts. Det senaste året har fastigheternas fönster bytts ut, satt in nya entrédörrar samt installerat ett nytt passagesystem.

Framöver planerar föreningen att renovera fastigheternas yttertak. Detta beräknar föreningen påbörja om ca 2-3 år.

Föreningen är ansluten till HSB-NvSkåne i Hbg som sköter fastighetsservice och den administrativa delen.

För mer information, se föreningens årsredovisning.

TV / INTERNETANSLUTNING


BILPLATS
56 garageplatser (365 kr/mån). Till garageplatserna är det separat kö.
6 parkeringsplatser (65 kr/mån).Till p-platserna är det separat kö.

ENERGIPRESTANDA
128 kWh

TOMT


UTEPLATS


UTEPLATS/BALKONG
Stor inglasad balkong om ca 10 kvm i perfekt söderläge med utsikt mot den grönskande innergården.

BILPLATS


ÖVRIGA BYGGNADER
Till bostaden finns två källarförråd, ett lite större och ett mindre. I övrigt finns det en festlokal, ett gästrum, tvättstuga med torkrum samt gym som får nyttjas utan extra kostnad för föreningens medlemmar.

ÖVRIGT


RENOVERINGAR
Boarea: 79kvm

Rum: 3.5

Våning: 2

Antal våningar totalt: 3Bostadsrättsförening: HSB Brf Ängslyckan

Allmänt om föreningen: Husen byggdes 1959, samtidigt bildades föreningen. Föreningen innehar 132 bostadsrätter i storlekarna 2-4 rok. Husen har tre våningar utan hiss. Samtliga bostäder har indragen kabel-TV och fibernät. Det finns möjlighet att låna både övernattningsrum för 4 personer och festlokal. Föreningen är stabil och mycket omtyckt och har liten omsättning av lägenheter per år. 2008 skedde en relining och föreningens badrum och avloppsstammar renoverades i samband med renoveringen. 2013 byttes även tappvattenstammarna ut. Under 2015 har husfasader, garagebyggnader m.m setts över och rengjorts. Det senaste året har fastigheternas fönster bytts ut, satt in nya entrédörrar samt installerat ett nytt passagesystem. Framöver planerar föreningen att renovera fastigheternas yttertak. Detta beräknar föreningen påbörja om ca 2-3 år. Föreningen är ansluten till HSB-NvSkåne i Hbg som sköter fastighetsservice och den administrativa delen. För mer information, se föreningens årsredovisning.

Energideklaration: 128kWh/m² år

Byggnadsår: 1959


Uppvärmning: Fjärrvärme


Fönster: 3-glasfönster
HALL
Enormt rymlig hall med lättskött klinker på golv, ljusa väggar och bra förvaring i form av fyra garderober.

KÖK
Ett trivsamt kök som renoverades för några år sedan med nya luckor, ny bänkskiva, nytt kakel, nya vitvaror och mycket annat. Köket är väldigt välskött och är fortfarande i gott skick. Här erbjuds god förvaring och härliga arbetsytor som förlängs genom den smarta barlösningen som även rymmer plats för upp till 4 sittande gäster. Köket är utrustat med en kombinerad kyl och frys, ugn, spis och fläkt. Möjlighet att koppla in en diskmaskin finns. Precis som i hallen vilar det slittåligt klinker och väggarna är vitmålade tillsammans med en svart/vit boktapet.

VARDAGSRUM
Lagom stort vardagsrum som förlängs många månader per år tack vare den inglasade balkongen som nås från detta rum. Balkongen är ca 10 kvm och möbleringsmöjligheterna är väldigt goda. I vardagsrummet ryms såväl den stora soffan som ett mindre matbord för de som önskar detta. På golvet vilar bevarad originalparkett och väggarna är klädda i en ljus tapet.

BADRUM
I hallen når vi bostadens stora badrum som är helkaklat i sobra färger. Det renoverades för lite drygt 10 år sedan. Därefter har föreningen gjort en relining samt bytt ut tappvattenstammarna. Badrummet är utrustat med en stor duschkabin, en bred kommod, högskåp, toalett och handdukstork.

SOVRUM/ALLRUM
Ett perfekt rum för såväl hemmakontoret som till barnen och deras leksaker. Rummet är lagom stor och rymmer även en dubbelsäng om man önskar använda detta till ett sovrum till.

SOVRUM 1 OCH 2
Två bra sovrum i lagom storlek. Här är möbleringsmöjligheterna goda och ytskikten fräscha. I det ena rummet finner vi ekparkett på golv, tapetserade väggar samt god förvaring i form av en rymlig garderob. I det andra finner vi plastmatta på golv och ljust tapetserade väggar.

OMRÅDE
Elinerberg ligger på behagligt avstånd från stadens centrum och är beläget mittemellan Ramlösa Brunnspark och Jordbodalen som erbjuder rogivande promenader. Ramlösa station ligger inom gång/cykelavstånd och motorvägen nås också enkelt härifrån. Vid ett närbeläget områdescentrum finns matbutik, pizzeria och diverse service.

VI VET VAD DIN BOSTAD ÄR VÄRD.

Vill du veta? Boka kostnadsfri värdering.