ALLA BILDER

Drottninggatan 220A, 4 rum och kök, 116kvm


Obelånad BRF - Radhus i direkt närkontakt med Öresund från samtliga rum i huset. Tre sovrum, dubbla badrum, egen uteplats och carport.


MÄKLARE: Martin Persson
martin@3etage.se
Direkt 042-3003038
SMS: 0735-179338
På första parkett endast några meter från sandstrand och bryggor som leder dig ut i Öresunds salta och svalkande vatten, ligger detta charmerande radhus i två plan. Här bor du med havet i blickfånget från samtliga rum och längs med landborgen får du njuta av Pålsjö Skogs häftiga natur.

Entréplan erbjuder stora sällskapsytor med kök och vardagsrum i semi-öppen planlösning samt ett större badrum. Här finns en mindre uteplats framför huset och mot gårdssidan finns en privat stensatt uteplats. De tre bostäderna har en gemensam innergård med grönyta samt soldäck i ena hörnan. På ovanvåningen finner man tre sovrum och ytterligare ett badrum som är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare.

Bostadsrättsföreningen Tåget Södra 8 bildades redan 1993 och är obelånad samt har en stadig kassa. Till bostaden ingår en p-plats via carport och ett förråd i källaren. Varmt välkomna att boka visning!

Drottninggatan 220a
Drottninggatan 220a
Stensatt entré med mindre uteplats
Kök med matplats
får du från samtliga rum
Kök
Detaljbild kök
Privat uteplats
Mot föreningens gård med grönyta och trädäck
Vy från köksdel mot entré
Stort allrum
Även här får du njuta av Öresund
Härliga fönsterpartier
Plats för både soffgrupp och matplats
Charmigt burspråk
Snyggt badrum entréplan
Sovrum ett
Läcker utsikt
Sovrum två
Med ännu bättre utsikt
Sovrum tre är lite större än de övriga två
Badrum ovanplan
Med tvättmaskin och torktumlare
Gemensamma gården
Föreningens fastighet och gård från ovan
Pålsjö kallbadhus med cafe
Entréplan
Ovanplan
Bli inte förvånad om du ser folk promenera till och från havet i badrockar året om. Längs kusten finns två kallbadhus som lockar till vinterbad. På Gröningen samlas alla åldrar för picknick, äventyrsgolf, boule och bus på piratlekplatsen och längs med hela strandvägen finns sköna sittplatser och härliga krogar. Endast ett stenkast bort ligger city med sitt kultur-, nöje och shoppingutbud. Vill du bo på första parkett mot havet så har du kommit rätt. Här finns livsnjutningen precis utanför dörren; marinan med flotta yachter sommartid, krogar, kaféer och gallerier. Här bor du granne med Dunkers kulturhus, Helsingborgs stadsteater, Konserthuset, strandpromenaden och city. På andra sidan sundet glittrar Helsingör. Bättre kan det inte bli.I södra Helsingborg ligger Planteringen som fått sitt namn från de stora tallplanteringarna från 1800-talet som skulle binda flygsanden i området. I dag finns här lägenheter, villor och radhus i brokig blandning. En livsmedelsbutik och vårdcentral ligger i norra delen och vandringsleden Tallskogsleden sträcker sig genom två skogar från Raus plantering i norr till Råå fiskeläge i söder. Miatorp ligger mellan Planteringen och Råå och bebyggelsen består främst av villor från 20-talet och framåt.
EKONOMI
Utgångspris 6 200 000 kr
Månadsavgift 3 840 kr

KOMMENTAR
I avgiften ingår föreningens skötsel (renhållning, fastighetsskatt, löpande underhåll och reparationsfond etc) samt vatten utvändigt. Tillkommer driftkostnad som cirka 2500:-/mån beräknat på 4 personer.

INFORMATION
Typ Bostadsrätt
Byggnadstyp 1 ½ plans radhus
Boarea 116 m2
Rum 4
Hiss Nej
Byggår 1879 / 1911
Bredband Leverantör: Com Hem.
Tv Leverantör: Com Hem

BOAREAN
Areauppgifter enligt säljaren

DRIFTKOSTNADBYGGNADSSÄTT
Uppvärmning Direktverkande el
Fönster 3-glasfönster med spröjs
FASTIGHETSBETECKNING


BOSTADSRÄTTSFÖRENING
Brf Tåget Södra 8

Föreningen bildades 1997 och består av tre stycken radhus. Föreningen förfogar över tre p-platser med carport samt en gemensam innergård som man har ansvar för var tredje månad. Föreningen är obelånad och har ett eget kapital på cirka 200 000:-.

TV / INTERNETANSLUTNING


BILPLATS
En plats i carport tillhör bostaden, finns även möjlighet att dubbelparkera utanför carporten.

ENERGIPRESTANDA
104 kWh

TOMT


UTEPLATS


UTEPLATS/BALKONG


BILPLATS


ÖVRIGA BYGGNADER
Det finns källarförråd som tillhör bostaden samt gemensamt förråd med trädgårdsredskap. Inne på gården finns även cykeluppställning under tak.

ÖVRIGT


RENOVERINGAR
Bostaden totalrenoverades 2005-2006Boarea: 116kvm

Rum: 4Bostadsrättsförening: Brf Tåget Södra 8

Allmänt om föreningen: Föreningen bildades 1997 och består av tre stycken radhus. Föreningen förfogar över tre p-platser med carport samt en gemensam innergård som man har ansvar för var tredje månad. Föreningen är obelånad och har ett eget kapital på cirka 200 000:-.

Energideklaration: 104kWh/m² år

Byggnadsår: 1879 / 1911


Uppvärmning: Direktverkande el


Fönster: 3-glasfönster med spröjs
ENTRÉ Öppet upp till nock och platsbyggd förvaring rakt fram. Båtgolv samt släta väggar som är i behov av målning.

ALLRUM till höger med plats för både större soffgrupp och matbord. Härliga spröjsade fönster med utsikt mot Öresund samt ett charmigt burspråk. Gedigen takhöjd, mindre takrosett och välvda väggar mor tak (även dessa i behov av ommålning).

KÖK rejält kök med klinkergolv och spotlights i taket samt golvvärme. Både skåpinredning och bänkskiva är i ek samt vitt kakel som stänkskydd. Komplett maskinpark med hel kyl och frys, diskmaskin, ugn, häll och fläkt. Utgång till uteplats.

BADRUM vitt kakel på väggarna och grått klinkergolv. Utrustat med toalett, vägghängd toalett och dusch. Fönster ger naturligt ljusinsläpp, spotlights i taket och golvvärme.

OVANPLAN hall med platsbyggd förvaring. Tre sovrum i bra storlek och med härlig kontakt med Öresund.

BADRUM helkaklat badrum i beigt och vitt med kommod, toalett och dusch. Här finns även tvättmaskin och torktumlare.

VI VET VAD DIN BOSTAD ÄR VÄRD.

Vill du veta? Boka kostnadsfri värdering.