ALLA BILDER

Kadettgatan 4A, 2 rum och kök, 60.5kvm


Ljus och välplanerad lägenhet belägen på gaveln med balkong åt väster! Hela bostaden är i genomgående bra skick. Välkommen på visning!


MÄKLARE: Nicklas Lidholm
nicklas@3etage.se
Direkt 042-3003033
SMS: 0735-179333
Välkommen till Kadettgatan 4A och Västra Berga! Tre trappor upp på gaveln finner vi denna välplanerade 2.A med genomgående planlösning och trevlig balkong i fritt läge åt väster!

Bostaden erbjuder ett luftigt och ljust vardagsrum med bra kontakt med det väl tilltagna köket, vilket skapar större umgängesytor. På samma sida finner vi även utgång till bostadens balkong i soligt västerläge. Sovrummet är strategiskt placerat mot föreningens lugna innergård och här finns gott om förvaringsmöjligheter via en klädkammare.

Föreningen har nyligen genomfört ett stambyte där badrummet helkaklades och i samband med detta installerades även en tvättmaskin.

På Kadettgatan bor du med närhet till Pålsjö skog, Fredriksdalsparken med museum, Stattena Centrum och Ringstorp Centrum. Området erbjuder stora grönområden och flera sällskapsplatser. Maria Station och övrig kollektivtrafik ger bra möjligheter för att ta sig runt i Helsingborg. Sammantaget är detta ett perfekt boende för den som söker ett lugnt område och en inflyttningsklar bostad.

Välkommen på visning med Nicklas Lidholm!

Given plats för matbord
Ljust och fräscht kök
Goda arbetsytor
Gott om förvaring
Rymligt kök
Matplats
Solig balkong
Utsikt från balkongen
Gavelläge!
Gott om ljusinsläpp
Rymligt vardagsrum
Gott om plats för dubbelsäng
Vy från hall mot sovrum
Fräscht helkaklat badrum
Fasad
Områdesbild
Närområde
planlosning
Planlösning
Området ligger i Helsingborgs norra del. Stora grönområden inbjuder till aktiviteter och picknick. På den tillgängliga lekplatsen med spontanidrottsplats samlas alla åldrar och här kan du grilla och umgås. Butiker, pizzeria och postombud ligger nära och det går snabbt och lätt att ta sig in till city.
EKONOMI
Utgångspris 995 000 kr
Månadsavgift 4 543 kr
Andel i bostadsrättsföreining 0.18327 %

KOMMENTAR
Inkl; värme, vatten.

INFORMATION
Typ Bostadsrätt
Boarea 60.5 m2
Rum 2
Våning 3 av 3
Hiss Nej
Byggår 1967
Bredband ComHem
Tv ComHem

BOAREAN
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

DRIFTKOSTNAD
Hushållsström 300 kr/mån
Hemförsäkring 150 kr/mån
Totalt 450 kr/mån

DRIFTSKOSTNADER
Driftskostnaderna är individuella och beror på den enskilda förbrukningen.

BYGGNADSSÄTT
FASTIGHETSBETECKNING


BOSTADSRÄTTSFÖRENING
HSB Brf Berga

Brf Berga bildades 1968 och består av 436 bostadsrätter. De senaste åren har man utfört stora och kostsamma renoveringar såsom, takomläggning, fönsterbyten, stam- och avloppsrenoveringar. Man har även renoverat utemiljön och rustat upp samtliga innergårdar som har blivit mycket omtyckta.

Föreningen innehar 221 garage- och 459 parkeringsplatser. För mer information kontakta ansvarig fastighetsmäklare.

Föreningen har en mycket bra hemsida för ytterligare information. www.hsbberga.se

TV / INTERNETANSLUTNING


BILPLATS
221 garageplatser. Går att hyra. Till garageplatsen är det separat kö. Det finns både kall-& varmgarage. Kall kostar 35kr/mån och varm 550kr/mån
459 parkeringsplatser. Går att hyra för 150 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö.

ENERGIPRESTANDA
139 kWh

TOMT


UTEPLATS


UTEPLATS/BALKONG
Balkong, läge väster.

BILPLATS


ÖVRIGA BYGGNADER
Det finns förråd, samlingslokal, övernattningslägenhet och tvättstuga med torkrum. Föreningen förfogar även över en biltvätt.

ÖVRIGT


RENOVERINGAR
Boarea: 60.5kvm

Rum: 2

Våning: 3

Antal våningar totalt: 3Bostadsrättsförening: HSB Brf Berga

Allmänt om föreningen: Brf Berga bildades 1968 och består av 436 bostadsrätter. De senaste åren har man utfört stora och kostsamma renoveringar såsom, takomläggning, fönsterbyten, stam- och avloppsrenoveringar. Man har även renoverat utemiljön och rustat upp samtliga innergårdar som har blivit mycket omtyckta. Föreningen innehar 221 garage- och 459 parkeringsplatser. För mer information kontakta ansvarig fastighetsmäklare. Föreningen har en mycket bra hemsida för ytterligare information. www.hsbberga.se

Energideklaration: 139kWh/m² år

Byggnadsår: 1967


Uppvärmning:
Rumsbeskrivning: ENTRÉ
Välkomnande entré med gott om avhängningsmöjligheter via praktiskt infälld hatthängare och inbyggd garderob. På golvet ligger ett snyggt laminatgolv och på väggarna sitter en vit tapet.

KÖK
Fräscht kök med bra arbetsytor och en maskinpark som bjuder på kyl/frys, micro, ugn, spis och fläkt. Här finns utrymme för separat matplats för ca 4 personer. Från köket når vi även den stora balkongen. Golvet är detsamma som i hall och väggarna kaklade vid köksbänk och vid matplats sitter en fondtapet.

VARDAGSRUM
Från köket kommer vi in i vardagsrummet som är luftigt och ljust tack vare de stora fönsterna och det extra fönstret som är unikt för gavellägenheterna. Här finns utrymme för stor soffgrupp och arbetshörna. Parkettgolv och vit tapet.

SOVRUM
Sovrummet ligger åt motsatt håll från vardagsrummet och har fönster mot den lugna innergården. Här finns gott om plats för en dubbelsäng. Förvaring sker via garderober längs med ena väggen och i klädkammaren. Ljust laminatgolv och mörkblå vägg.

BADRUM
Helkaklat och stambytt badrum i vitt och mörkgrått. Här finns WC, handdukstork, vask, dusch och tvättmaskin.

BALKONG
Stor och möblerbar balkong i soligt västerläge och i fritt läge.

VI VET VAD DIN BOSTAD ÄR VÄRD.

Vill du veta? Boka kostnadsfri värdering.