ALLA BILDER

Brommagatan 38, 3.5 rum och kök, 90kvm


Två balkonger, stora sällskapsytor, badrum & gäst-wc och två sovrum. Genomgående påkostade materialval. Extremt välskött BRF. P-plats kan övertas!


MÄKLARE: Martin Persson
martin@3etage.se
Direkt 042-3003038
SMS: 0735-179338
1934 lät arkitekt Gustaf W Widmark tillsammans med byggmästare och byggherre snickare Anton Svensson uppföra Brommagatan 38. Ståtligt funkishus som Wallenstam tillsammans med Hofvenschiöld Arkitekter totalrenoverade 2006 och återupplivade den ursprungliga funkissjälen - som kännetecknas av ljus, rymd och raka linjer. Man skapade även användbara gemensamhetsutrymmen i källarplan med både gästlägenhet, relaxavdelning och mindre gym samt installerade hiss i fastigheten.

Bostaden är hela 90 kvm och belägen på andra våningen. Extremt inbjudande planlösning där de stora sällskapsytorna med kök, matsal och vardagsrum, sträcker sig från den stora balkongen i söder till bostadens andra balkong som vetter mot norr. Här kan man bo lika mycket inne som ute, och utsikterna är inget man blir besviken på. I söder har du föreningens gård med träd, grönytor, grillplats och sittgrupp (snart en pergola) samt gemensamma kryddlådor. I Norr får du njuta av de charmiga Engelska radhusens lummiga trädgårdar. Här finns även två bra sovrum, ett helkaklat badrum samt gästtoalett. Hela bostaden är i riktigt gott skick med genomgående exklusiva materialval.

Nuvarande ägare hyr en p-plats en kort promenad bort, som kan överlåtas på nästa ägare. Sammantaget är detta en mycket trivsam bostad som har allt man kan önska. Varmt välkomna att boka visning!

Vardagsrumsdel
Pardörrar till balkong nummer två
Denna är riktigt stor och med sol från morgon till eftermiddag
Här kan man sitta flera stycken och njuta
Vardagsrumsdel
Soffgrupp och läsfåtölj
Matsal och vardagsrum
Sex, åtta eller tio personer?
Matplats mot kök
Påkostat HTH-kök
Mindre matplats
Kök
Vinkyl
Härlig kontakt med balkongen
Balkong med kvällssol...
och trevligt utsikt över den Engelska radhusens lummiga trädgårdar
Kök och matsal
Utsikt mot föreningens innergård
Stora sovrummet
Med förvaring
Sovrum två
Badrum m golvvärme
Bakom skåpsinredning finns förberett för tvättpelare
Gästtoalett
Entré / Trapphus med hiss
Gym
Gästlägenhet
Relax
Föreningens gård
Föreningens gård
Brommagatan 38 - Totalrenoverat 2006
Brommagatan 38 - Byggår 1934
De gamla, fina husen från tidigt 1900-tal ger området i norra centrum sin alldeles egen särskilda charm och du hittar snabbt dina små, personliga kvartersbutiker i de trånga gränderna. Sträck ut dig på en filt i sköna Vikingsbergsparken, ta en löparrunda i Pålsjö skog, ett dopp i havet eller en shoppingrunda i city. Allt finns nära när du bor här!
EKONOMI
Utgångspris 2 850 000 kr
Månadsavgift 6 070 kr
Andel i bostadsrättsföreining 5.58875 %

KOMMENTAR
I avgiften ingår värme och vatten.

INFORMATION
Typ Bostadsrätt
Byggnadstyp Flerfamiljhus
Boarea 90 m2
Rum 3.5
Våning 2 av 4
Hiss Ja
Byggår 1934
Bredband Bredband. ComHem
Tv Ansluten till kabelnät. ComHem

BOAREAN
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

DRIFTKOSTNAD
Hushållsström 300 kr/mån
Hemförsäkring 100 kr/mån
Totalt 400 kr/mån

DRIFTSKOSTNADER
Driftskostnaderna är individuella och beror på den enskilda förbrukningen.

BYGGNADSSÄTT
Uppvärmning Fjärrvärme
FASTIGHETSBETECKNING


BOSTADSRÄTTSFÖRENING
Brf Städet 11

Föreningen bildades 2006 och består av 16 lägenheter. Samma år totalrenoverades hela fastigheten och idag finner vi en extremt välskött och gedigen byggnad av riktigt hög kvalité.

TV / INTERNETANSLUTNING


BILPLATS
Nuvarande ägare hyr en plats en kort promenad bort som kan överlåtas.

ENERGIPRESTANDA
115 kWh

TOMT


UTEPLATS


UTEPLATS/BALKONG
Balkong 1: Söderläge mot föreningens innergård. Extremt rymlig balkong med plats för många gäster. Grillmöjlighet (gasol/el) och sol från morgon till eftermiddag.
Balkong 2: Norrläge mot Engelska radhusen. Plats för bord och stolar om 2 personer. Här kan man njuta av kvällssolen.

BILPLATS


ÖVRIGA BYGGNADER
Det finns cykelförråd, källarförråd och tvättstuga med torkrum. Finns mindre gym samt övernattningslägenhet med mindre relaxrum med bastu.

ÖVRIGT


RENOVERINGAR
Boarea: 90kvm

Rum: 3.5

Våning: 2

Antal våningar totalt: 4Bostadsrättsförening: Brf Städet 11

Allmänt om föreningen: Föreningen bildades 2006 och består av 16 lägenheter. Samma år totalrenoverades hela fastigheten och idag finner vi en extremt välskött och gedigen byggnad av riktigt hög kvalité.

Energideklaration: 115kWh/m² år

Byggnadsår: 1934


Uppvärmning: Fjärrvärme
ENTRÉ
Genomgående i hela lägenheten ligger ett ekparkettgolv och samtliga väggar är släta och målade. Hall i vinkel med plats för avhängning. Spotlights i taket.

GÄST-WC
Helkaklat i grått och vitt med infälld spegel. Kommod och toalett.

BADRUM
Stort rymligt badrum, helkaklat i grått och vitt med spotlights i taket. Där är förberett för tvättmaskin och torktumlare (på bekostnad av skåpinredningen direkt till höger). Dusch, handdukstork, kommod, toalett och handdukstork. Infälld spegel och golvvärme för extra komfort.

SOVRUM/GÄSTRUM
Direkt till höger från entrén ligger ett av bostadens två sovrum. Perfekt gästrum, barnrum eller kontor.

KÖK/MATSAL/VARDAGSRUM
Köksdelen avgränsas av två pardörrar mot matsalen och vardagsrumsdelen. Extremt läckra sällskapsytor med plats för stort matsalsbord och rejäl soffgrupp. Denna del är helt genomgående från norr till söder och i båda värdestrecken har man glasade pardörrar ut till balkongerna. Detta skapar ett härligt ljusflöde genom rummen. Köket är från HTH med ljus köksinredning och oljad Sucupira bänkskiva. Påkostad maskinpark består av induktionshäll, fläkt, inbyggd ugn, diskmaskin samt dubbel kyl och frys. Här finns även en vinkyl i fullhöjd!

SOVRUM TVÅ
Det största av sovrummen ligger mot gården och nås via vardagsrumsdelen. Här ryms dubbelsäng och en vägg utgör förvaring via garderober.

VI VET VAD DIN BOSTAD ÄR VÄRD.

Vill du veta? Boka kostnadsfri värdering.