ALLA BILDER

Helsingörskajen 12, 3 rum och kök, 82kvm


Unik möjlighet ges nu att förvärva en av de eftertraktade treorna i Helsingborgs mest omskrivna bostadsprojekt, SeaU! Våning 7 med två balkonger!


MÄKLARE: Andreas Schultz
andreas@3etage.se
Direkt 042-3003034
SMS: 0735-179334
På absolut toppläge har vi på 3etage äran att få förmedla en bostad i det nya och vida kända området SeaU Helsingborg! Fastigheterna, signerade Gert Wingårdh, kommer bli något utöver det vanliga, både vad gäller utformning men framförallt också läge!

Midroc är firman bakom projektet som kommer bli Helsingborgs nya stadsdel och ansikte åt Öresund och kontinenten. Här håller just nu många människors dröm att få bo intill kajpromenaden på att förverkligas. Bostadskvarteret kommer att bestå av fyra flerbostadshus på 5-9 våningar med bostäder mellan 1-6 rum och kök.

Inredningsstandarden i lägenheterna kommer hålla en genomgående hög nivå med kvalitativa materialval och ytskikt. Dessutom kommer det i denna lägenhet kunna erbjudas två stora balkonger, där den ena är inglasad och den andra öppen.
Den inglasade balkongen kommer bli ca 12 kvm stor och kommer ligga i sydöstläge. Tack vare att lägenheten ligger på 7:e våningen så kommer man över taket på huset mittemot och får en förmodat fin vy upp mot Rådhustornet, Kärnan och Landborgen!
Balkong nummer 2 kommer bli ca 8 kvm stor och kommer ligga i söderläge med utsikt över Norra Hamnen och Öresund åt höger.
Lägenhetens planlösning kommer fördela sig över en öppen planlösning mellan kök och allrum med fönster åt söder och öster, en totalyta om ca 31 kvm ger gott om plats för både matsalsmöblemang och soffhörna. Från detta rum finns dessutom utgång till båda balkongerna!

Vidare kommer det att finnas två sovrum i lägenheten, ett på ca 13 kvm och ett på ca 8 kvm samt både ett stort helkaklat badrum med dusch och tvättavdelning + en separat, helkaklad wc och en rymlig klädkammare.

Fler inspirationsbilder, information, detaljer över området, nyheter m.m. finner ni på www.seau-helsingborg.se

Kontakta Andreas Schultz för vidare info på andreas@3etage.se

Absolut toppläge vid kajen!
Bostadsdelen av projektet
Lägenheten kommer vara belägen på våning 7
Husets och lägenhetens placering
planlosning
Planlösning
Vill du bo på första parkett mot havet så har du kommit rätt. Här finns livsnjutningen precis utanför dörren; marinan med flotta yachter sommartid, krogar, kaféer och gallerier. Här bor du granne med Dunkers kulturhus, Helsingborgs stadsteater, Konserthuset, strandpromenaden och city. På andra sidan sundet glittrar Helsingör. Bättre kan det inte bli.
EKONOMI
Utgångspris 5 300 000 kr
Månadsavgift 4 550 kr
Andel i bostadsrättsföreining 1.43 %

KOMMENTAR
I månadsavgiften ingår värme och vatten.

INFORMATION
Typ Bostadsrätt
Boarea 82 m2
Rum 3
Våning 7 av 9
Hiss Ja
Byggår 2019
Bredband Bredband.
Tv Ansluten till kabelnät.

BOAREAN
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

DRIFTKOSTNAD
Hushållsström 350 kr/mån
Hemförsäkring 40 kr/mån
Totalt 390 kr/mån

DRIFTSKOSTNADER
Driftkostanden är en uppskattad ca-kostnad och inte en faktiskt redovisad kostnad.

BYGGNADSSÄTT
Uppvärmning Fjärrvärme
FASTIGHETSBETECKNING


BOSTADSRÄTTSFÖRENING
Tycho BraheTV / INTERNETANSLUTNING


BILPLATS
50 garageplatser. Går att hyra för 1 200 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö.

ENERGIPRESTANDA
kWh

TOMT


UTEPLATS


UTEPLATS/BALKONG
Uteplats 1: Balkong, inglasad om ca 12 m², läge sydost.
Uteplats 2: Balkong om ca 8 m², läge söder.

BILPLATS


ÖVRIGA BYGGNADER
Det finns förråd.

ÖVRIGT


RENOVERINGAR
Helt nybyggt hus, färdigställs 2019.Boarea: 82kvm

Rum: 3

Våning: 7

Antal våningar totalt: 9

Hiss: JaBostadsrättsförening: Tycho Brahe

Byggnadsår: 2019


Uppvärmning: Fjärrvärme
HALL
Hallen kommer bjuda en välkomnande känsla för besökaren och en smart avhängningsyta kommer finnas direkt vid entrén. Govet här, liksom i resten av lägenheten kommer vara mattlackad vit ek 1-stav parkett med mikrofasad kant.
I hallen kommer det också vara infällda spotlights i taket och tillgång till en praktisk klädkammare finns ett par steg in på vänster hand.

KÖK/ALLRUM
Köket och allrummet ligger i öppen planlösning och med ett rikt ljusinsläpp från de stora fönstren i söder och öster. Skåpsinredningen i köket är från JKE och kommer vara i svart ek och även sockel i svart ek.
Kombinerad kyl/frys samt diskmaskin kommer vara integrerade i skåpsluckorna medan inbyggnadsugn, vinkyl och mikro kommer finns monterade i högskåp med glasdörrar. Samtliga vitvaror Husqvarna/Electrolux.
Bänskivan kommer vara Silestone.

SOVRUM 1
Första rummet direkt vid entrén, ca 8 kvm stort.

SOVRUM 2
Rum nummer två på höger hand, ca 13 kvm stort med en inbyggd garderob.

BADRUM
Stort helkaklat badrum med matt grå granitkeramik på golvet samt kakel på vägg. Det kommer även finnas dusch med klarglasväggar, handfat, wc och både tvättmaskin och torktumlare (Husqvarna).
Spotlights i tak kommer finnas.

GÄST-WC
Separat gäst-wc nås enkelt från hallen och ligger precis intill entrén. Även detta är helkaklat. Spotlights i tak.

VI VET VAD DIN BOSTAD ÄR VÄRD.

Vill du veta? Boka kostnadsfri värdering.