ALLA BILDER

Övre Långvinkelsgatan 161, 3 rum och kök, 75kvm


Exklusivt renoverad och välplanerad trea med stor balkong i västerläge. Perfekta umgängesytor med kök och vardagsrum i öppen planlösning!


MÄKLARE: Martin Persson
martin@3etage.se
Direkt 042-3003038
SMS: 0735-179338
På andra våningen ligger denna optimalt planerade trea om 75 kvm. Bostaden har det senaste året genomgått en totalrenovering och stoltserar idag med en öppen och modern planlösning mellan kök och vardagsrum. Här finns gott om plats både till ett matbord om tio personer, och en större soffgrupp. Stora fönsterpartier och magisk kontakt med den läckra balkongen som ligger i klockrent västerläge. Köket är exklusivt inrett i sobra kulörer som toppas med en bänkskiva i carraramarmor och inbyggd belysning ovan. Detta är ett socialt kök där man skall trivas att laga middag till stora sällskap.

I bostaden finns även ett nyrenoverat badrum som blev klart 2017. Stilsäkra materialval i grått och vitt samt förberett för tvättmaskin. Här finns två lika stora sovrum (cirka 10kvm vardera) samt en klädkammare och platsbyggda garderober. På golvet ligger ett enstavs ekparkett som flyter genom bostaden.

Här på Slottshöjden bor ni med närhet till all tänkbar närservice såsom livsmedelsbutik, café, gym, centrums utbud samt promenadstråk längs med Landborgen och Fredriksdal gör detta till ett perfekt boende. Varmt välkomna att boka visning med Andreas Schultz!

Kök och utgång till balkongen
Underskåp ger en luftig känsla!
Stor balkong i västerläge
Kök
Öppen planlösning mellan vardagsrum och kök
Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum
Matplats, vardagsrum och kök
Stor matplats
Matplats
Del av vardagsrum
Del av vardagsrum
Genomgående enstavsparkett
Stort vardagsrum
Bänkskiva i marmor
Breda fönsterkarmar
Sovrum 1
Sovrum 2
Del av sovrum
Hall
Garderober i hallens vinkel
Nyrenoverat badrum
Balkongsidan
Balkongsidan
planlosning
Planlösning
Högt uppe på landborgen i centrums centrala delar ligger Slottshöjden. Följer du Nedre Långvinkelsgatan eller terrasstrapporna från tornet Kärnan så kommer du rakt ner i centrum. Öresundparken brer ut sig i all sin grönska och landborgen bjuder på fantastisk utsikt över sundet och Danmark. Här möter gammalt nytt i en skön atmosfär.
EKONOMI
Utgångspris 1 980 000 kr
Månadsavgift 4 969 kr
Andel i bostadsrättsföreining 2.19 %

KOMMENTAR
I månadsavgiften ingår värme, vatten och bostadsrättstillägget på hemförsäkringen.

INFORMATION
Typ Bostadsrätt
Boarea 75 m2
Rum 3
Våning 1 av 4
Hiss Nej
Byggår 1954
Bredband Leverantör: Com Hem.
Tv Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

BOAREAN
Areauppgifter enligt uppmätning. Enligt föreningens register är lägenheten 72 kvm.

DRIFTKOSTNAD
Hushållsström 350 kr/mån
Totalt 350 kr/mån

DRIFTSKOSTNADER
Observera att driftkostnaden är en uppskattning och kan variera beroende på förbrukning och avtalsvillkor.

BYGGNADSSÄTT
Uppvärmning Fjärrvärme
FASTIGHETSBETECKNING


BOSTADSRÄTTSFÖRENING
Pastorn 7

I föreningen finns det 51 st lägenheter och 3 st lokaler.
Fönsterbyte genomfördes på fastigheten i början av 2010. Nya entrédörrar har satts in och alla lägenhetsdörrar har bytts till säkerhetsdörrar 2012.
Under 2017 har stambyte och renovering av samtliga badrum i huset utförts samt i samband med detta har även all el bytts ut i samtliga lägenheter. Ett stort projekt som avslutats under slutet av 2017/början av 2018.

TV / INTERNETANSLUTNING


BILPLATS
8 garageplatser. Till garageplatsen är det separat kö.
15 parkeringsplatser. Till parkeringsplatsen är det separat kö.
Utöver detta har sydpark ett garage under fastigheten med 28 platser som går att hyra, platserna kostar ca 600 kr att hyra och det är kö till dessa.

ENERGIPRESTANDA
156 kWh

TOMT


UTEPLATS


UTEPLATS/BALKONG
Stor, inbjudande balkong i västerläge med mycket eftermiddagssol!

BILPLATS


ÖVRIGA BYGGNADER
Det finns källarförråd, vindsförråd och tvättstuga med torkrum.

ÖVRIGT


RENOVERINGAR
2010 Fönsterbyte.
2012: Byte av entrédörrar samt lägenhetsdörrar.
2017: Stambyte, renovering av samtliga badrum och byte av all el.Boarea: 75kvm

Rum: 3

Våning: 1

Antal våningar totalt: 4Bostadsrättsförening: Pastorn 7

Allmänt om föreningen: I föreningen finns det 51 st lägenheter och 3 st lokaler. Fönsterbyte genomfördes på fastigheten i början av 2010. Nya entrédörrar har satts in och alla lägenhetsdörrar har bytts till säkerhetsdörrar 2012. Under 2017 har stambyte och renovering av samtliga badrum i huset utförts samt i samband med detta har även all el bytts ut i samtliga lägenheter. Ett stort projekt som avslutats under slutet av 2017/början av 2018.

Energideklaration: 156kWh/m² år

Byggnadsår: 1954


Uppvärmning: Fjärrvärme
Rumsbeskrivning: HALL
Rymlig hall med både avhängning och förvaringsmöjlighet. Det finns nya garderober i hallens vinkel samt även en praktisk klädkammare. Golvet i hallen är enstavs parkett, vilket det även är i hela resten av lägenheten.

KÖK
Helt nytt kök med ljus skåpsinredning från IKEA. Riktigt fin bänkskiva i ljus marmor ger hela köket en exklusiv känsla. Den maskinella utrustningen består av glashäll, integrerad diskmaskin, inbyggnadsugn samt kombinerad kyl/frys. Allt från 2018.
Vid fönstret finns också utgång till den stora balkongen som har ett fördelaktigt västerläge med mycket eftermiddagssol.
In mot vardagsrummet är det en härligt öppen yta, perfekt för umgänge.

VARDAGSRUM
Bredvid köket och i delvis öppen planlösning ligger vardagsrummet. Hela ytan som delas mellan de två rummen är som gjord för socialt umgänge och middagsbjudningar! Golvet löper flytande utan tröskel emellan rummen och matplatsen är riktigt rymlig med plats för många sittande, precis vid de stora fönsterpartierna!
Dessutom finns en stor plats för soffa och tv-hörna.

BADRUM
Helt nyrenoverat och helkaklat badrum med värmegolv!
Utöver det finns det dusch med välvda glasväggar, handfat, handdukstork, vägghängd wc och det är förberett för installation av tvättmaskin då både tillvatten, el och avlopp är framdraget.
Badrummet är renoverat 2017 i samband med föreningens stambyte.

SOVRUM 1 & SOVRUM 2
Båda sovrummen är ca 10 kvm stora. Plats finns för både säng och ytterligare möblering i båda rummen. Lagom stora sovrum båda två.

Område: Område.
Slottshöjden är välbeläget just ovanför Landborgen och city. Härifrån har man gångavstånd till stora delar av stadens utbud. Service och kommunikation finns nära tillhands på Stattena centrum och till Helsingborgs centrums rika utbud av kultur, shopping och restauranger är det inte heller särskilt långt. För rekreation finns Fredriksdals friluftsmuseum endast ett par minuters promenad bort.

VI VET VAD DIN BOSTAD ÄR VÄRD.

Vill du veta? Boka kostnadsfri värdering.