ALLA BILDER

Bruksgatan 7, 2 rum och kök, 64kvm


KOMMANDE FÖRSÄLJNING! Vid intresse för visning eller frågor i övrigt, kontakta ansvarig fastighetsmäklare.


MÄKLARE: Martin Persson
martin@3etage.se
Direkt 042-3003038
SMS: 0735-179338
Drömmig sekelskiftestvåa mitt i hjärtat av Helsingborg, närmre bestämt på den populära gågatan, Bruksgatan. Här är många välbevarade attribut så som brädgolv, takrosetter, spröjsade fönster, höga socklar och pardörrar. Takhöjden är gedigen och ger en extra rymd åt bostaden. Här blandas originaldetaljerna med ett helt nytt socialt kök samt ett helkaklat och modern badrum. Sovrummet är klockrent beläget mot gården, så att man kan sova lugnt och skönt hela natten. Här finns dessutom en riktig walk-in-closet, stor nog att rymma kläder till både honom och henne. Detta är med andra ord en drömmig och rymlig tvåa som passar både en och två personer.

Mer centralt läge och närmre Knutpunkten med alla pendlingsmöjligheter är svårt att finna. Varmt välkomna att boka visning med Martin Persson.

Drömmigt vardagsrum
Läcker grå kulör på vägg
Vackra pardörrar
Takrosett
Magiskt ljusinsläpp
Soffgrupp
och matplats
Vy frå köksdel mot hall och vardagsrum
Placera antingen matbordet vid fönster eller mitt i rummet
Snyggt grått kök
Kök
Matplats
Härligt ljusinsläpp
Sekelskiftesdetaljer
Sovrum lugnt och skönt mot gården
Sov med fönstret öppet en varm sommardag
Dressing Room!!!
Nyrenoverat badrum från 2017
Entré
planlosning
Varje gata i centrum har sin egen atmosfär. I city bor du med stadens shoppingstråk, krogarnas världsmenyer, doften av nybakade bullar, konstutställningar, kultur och nöjen alldeles intill. Här finns både boende mitt i stadens brus som på lugna sidogator. Havet går ända in i centrum och sätter sin prägel på stadslivet. På andra sidan sundet glittrar Danmark.
EKONOMI
Utgångspris 2 250 000 kr
Månadsavgift 3 016 kr

KOMMENTAR
I avgiften ingår värme, vatten och kabel-tv

INFORMATION
Typ Bostadsrätt
Byggnadstyp Flerfamiljhus
Boarea 64 m2
Rum 2
Hiss Nej
Byggår 1929
Bredband Leverantör: Com Hem.
Tv Husen är anslutna till ComHem.

BOAREAN
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

DRIFTKOSTNAD
Hushållsström 250 kr/mån
Hemförsäkring 100 kr/mån
Totalt 350 kr/mån

DRIFTSKOSTNADER
Driftkostnaderna är individuella och skiljer sig åt efter enskild förbrukning.

BYGGNADSSÄTT
Uppvärmning Fjärrvärme
FASTIGHETSBETECKNING


BOSTADSRÄTTSFÖRENING
Brf Mariatorget

Föreningen som bildades 2008 består av 115 lägenheter och 26 lokaler. Byggnaderna är uppförda mellan 1870-1984. Föreningen har under 2016 utfört fasadrenoveringar på vissa av de äldre byggnaderna i föreningen. I övrigt gäller löpande underhåll. Föreningen har en egen hemsida www.mariatorget.org

Övrigt: Köparen erlägger ca 160 kr för medlemskap i den ekonomiska förening som äger 3D-lokalfastigheten - Tor 46.

TV / INTERNETANSLUTNING


BILPLATS
Det finns flertalet garage i City med mycket varierande tillgång och prisbild. Vill man parkera gratis är det möjligt om man vill promenera en bit bort ovanför Landborgen.

ENERGIPRESTANDA
kWh

TOMT


UTEPLATS


UTEPLATS/BALKONG


BILPLATS


ÖVRIGA BYGGNADER
Till lägenheten finns ett källarförråd som ligger i grannhuset. Tvättstugan finns i 5b. En grön härlig innergård kan också nyttjas.

ÖVRIGT
Budgivning: Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt vilket innebär att de avgör när de vill sälja och till vem. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan överlåtelseavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet. Köpet är alltså inte är klart förrän skriftliga kontrakt är påtecknade av samtliga parter.

Allmän information: Ovanstående uppgifter ang bostadsrätten är grundade på av säljaren och berörd förening lämnad information. Köpare/spekulant uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande exempelvis; kommande renoveringar, avgiftsförändringar, lediga p-platser, lägenhetsyta samt månadsavgift. Köpare/spekulant är medveten om att bostadsrätten köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostadsrätten ordentligt. Nedtagning av väggar och/eller kraftiga förändringar av en bostadsrätt är alltid en fråga för bostadsrättsföreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för husets konstruktion.

RENOVERINGAR
Huset genomgick renovering på 80-talet med stambyte.Boarea: 64kvm

Rum: 2

Våning: 3Bostadsrättsförening: Brf Mariatorget

Allmänt om föreningen: Föreningen som bildades 2008 består av 115 lägenheter och 26 lokaler. Byggnaderna är uppförda mellan 1870-1984. Föreningen har under 2016 utfört fasadrenoveringar på vissa av de äldre byggnaderna i föreningen. I övrigt gäller löpande underhåll. Föreningen har en egen hemsida www.mariatorget.org Övrigt: Köparen erlägger ca 160 kr för medlemskap i den ekonomiska förening som äger 3D-lokalfastigheten - Tor 46.

Byggnadsår: 1929


Uppvärmning: Fjärrvärme
ENTRÉ
Hallen erbjuder plats för avhängning. Läckert ljust golv och vitmålade väggar.

VARDAGSRUM
Vackra pardörrar leder oss in till vardagsrummet. Pampigt rum med gedigen takhöjd och härligt ljusinsläpp från dubbla fönsterpartier. Brädgolv och gråa målade väggar, riktigt snyggt. Ryms både matplats och soffgrupp!

BADRUM
Mellan vardagsrum och köksdelen ligger badrummet som renoverades 2017. Gråa toner på både kakel och klinker, spotlights i taket, samt utrustat med toalett, kommod, dusch och handdukstork.

KÖK
Stort kök med gråa och vita luckor. Vitt kakel och ljus bänkskiva. Här kan man placera bordet vid fönsterpartiet, eller mitt i rummet. Utrustat med kyl/frys, diskmaskin, samt spis med ugn, micro och fläkt. Brädgolv och vitmålade väggar.

SOVRUM
Riktigt läckert sovrum med en vägg i vinkel. Beläget mot gården, så man sover lugnt och skönt hela natten. Brädgolv, grå-blå målade väggar, samt möjlighet att sätta in förvaring.

DRESSING ROOM
Ett mindre sovrum eller större klädkammare med fönster, utgör idag lyxigt dressing room fylld med garderober och kläder.

Område.
Lägenheten ligger i absoluta City med ett stenkast till Knutpunkten från vilken man kan ta buss, tåg och båt. Alldeles inpå knutarna finns fina restauranger, kultur, nöjen shopping och inte minst Öresund och fina kaj-/strandpromenader.

VI VET VAD DIN BOSTAD ÄR VÄRD.

Vill du veta? Boka kostnadsfri värdering.