ALLA BILDER

Apeloxegatan 58, 5 rum och kök, 124kvm


A6 - Ytterligare ett av de otroligt attraktiva nyproducerade bostadsrättsradhusen i Kv. Gustavsborg ute till försäljning.


MÄKLARE: Emma Selenius
emma@3etage.se
Direkt 042-3003032
SMS: 0735-179332
Brf Apeloxeln: Bostadsrättsradhus i 2 plan som har en boarea på 124 med ytterst välplanerade ytor med kök och vardagsrum på bottenvåningen och upp till 4 sovrum på ovanvåningen. Utöver det hittar vi två badrum och förvaring i klädkammare samt ett tillhörande förråd.

Bottenvåningen rymmer sociala ytor med kök och vardagsrum i öppen planlösning. I köket finns det en separat matplats och köket avgränsas med en läcker bardisk mot vardagsrummet. En yta perfekt att inta en snabb frukost vid eller för läxläsning samtidigt som kvällsmiddagen färdigställs. På ovanvåningen finns den privata avdelningen. Här finns möjlighet till 3 sovrum och ett litet allrum alternativt 4 separata sovrum för den lite större familjen. Båda våningsplanen rymmer helkaklade badrum med modern touch. Garderob i hallen med extra utrymme för dig att skapa en lösning efter dina behov. Under trappan finns även ett förrådsutrymme och på ovanvåningen har du klädkammare samt två skjutdörrsgarderober.

Sammantaget det perfekta boendet för familjen som vill ha alla de fördelarna med att bo i hus men inte är intresserade av att varken behöva anlägga trädgård, renovera eller ha det stora ansvaret som kommer med att äga ett hus.

Varmt välkomna att kontakta mäklare Emma Selenius för mer information!

Bild över området
Apeloxegatan
Lekpark i närområdet
Härliga grönområden
Detaljplan
planlosning
Planritning entréplan
planlosning
Planritning ovanvåning
Detta populära område för såväl barnfamiljer som seniorer ligger i Helsingborgs östra ytterkant och har fått sitt namn från en gård som fortfarande finns kvar i området. Här finns mest villor, kedjehus och radhus. Det är ett lugnt och skönt område med fina grönytor, bra skolor, förskolor och livsmedelsbutik.
EKONOMI
Utgångspris 2 895 000 kr
Månadsavgift 4 299 kr
Andel i bostadsrättsföreining 2.9301 %

KOMMENTAR
Det som tillkommer månadsvis är el, värme och vatten där du som boende har eget abonnemang för att du ska endast betala för din egna förbrukning.

INFORMATION
Typ Bostadsrätt
Byggnadstyp 2 plan
Boarea 124 m2
Rum 5
Hiss Nej
Byggår 2017/2018
Bredband Internet via fibernät
Tv Tv-anslutning via fibernätDRIFTKOSTNAD
Hushållsström 250 kr/mån
Värme 300 kr/mån
Vatten 200 kr/mån
Totalt 750 kr/mån

DRIFTSKOSTNADER
Driftkostnaderna är uppskattade och beror på den enskilda förbrukningen.

BYGGNADSSÄTT
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 3-glasfönster
FASTIGHETSBETECKNING


BOSTADSRÄTTSFÖRENING
Brf Apeloxeln i HelsingborgTV / INTERNETANSLUTNING


BILPLATS
Stensatt uppfart med plats för en bil.

ENERGIPRESTANDA
kWh

TOMT


UTEPLATS


UTEPLATS/BALKONG
Ett avskiljande plank som är ca 2m högt sätts mot grannarna så det är endast altananen du själv färdigställer efter önskemål.
Stensatt biluppställningsplats med plats för en bil. Sedan anläggs en häck vid tomtgränsen som på en harmoniskt sätt avgränsar.

BILPLATS


ÖVRIGA BYGGNADER
Det finns tillhörande förråd på tomtens baksida

ÖVRIGT


RENOVERINGAR
Radhusen är gedigna med avskiljandeväggar i betong på bottenvåningen. Mellanbjälklagen byggs i betong vilket ger ett väldigt harmoniskt inomhusklimat.

Bottenvåningen isolerad betongvägg. Ovanvåningen träregelstomme med isolering. Fasadtelegel i två varierande kulörer; grå eller sandfärgad. Invändigt klädd i gips. Lägenhetsskiljande väggar: bottenvåningen är betong, Ovanvåning dubbelisolerad träregelstomme med luftspalt och med dubbla gipsskivor på respektive sida.Boarea: 124kvm

Rum: 5

Våning: 0Bostadsrättsförening: Brf Apeloxeln i Helsingborg

Byggnadsår: 2017/2018


Uppvärmning: Fjärrvärme


Fönster: 3-glasfönster
HALL:
Välkomnande hall med plats för avhängning direkt till vänster samt garderob som utgör förvaring. Praktisk klinker på golvet (30x30 CC Höganäs Tellus Janus)

KÖK:
Köket är från VEDUM och består av: Vita skåpluckor med push på överskåp och integrerade led-spottar samt grepplist på lådorna vilket ger en elegant touch. Vitt kaklat stänkskydd (10x30cm), mörkgrå laminatbänkskiva samt extra stor diskho. Maskinparken är rostfri och består av: varmluftsugn, induktionshäll, mikrovågsugn (inbyggd), fläkt, integrerad diskmaskin, fristående kyl & frys.

BADRUM/WC Plan 1:
Helkaklat badrum; Vitt kakel (20x40cm) och grått kakel (15x15cm). Badrumsinredning från VEDUM i vitt som består av: spegelskåp och kommod. Duschhörna med glasväggar samt wc.

TVÄTTSTUGA:
Kaklat golv i snygg mörkgrå samt målade väggar. Tvättmaskin och torktumlare (Siemens), praktisk arbetsbänk samt överskåp för extra förvaring.

BADRUM/WC Plan 2:
Helkaklat badrum; Här har man valt till både infällda spotlights samt "exklusiv Ligtstone" som är en snygg fondvägg i grå mosaik. Vitt kakel (20x40cm) och grått kakel (15x15cm). Badrumsinredning från VEDUM i vitt som består av: spegelskåp, kommod samt wc från Ifö. Förberett för badkar

SOVRUM x 3
Tre (alternativt fyra) sovrum i bra storlek med gott om plats för säng och övrigt möblemang. Två av sovrummen har inbyggda garderober vilket bidrar till gott om förvaringsmöjligheter. Genomgående parkettgolv och målade väggar på hela våningsplanet.

VI VET VAD DIN BOSTAD ÄR VÄRD.

Vill du veta? Boka kostnadsfri värdering.