ALLA BILDER

S:t Clemens Gata 10, 2.5 rum och kök, 69kvm


Bo på eget våningsplan i denna fina och väldisponerade bostad. Större söderbalkong med utsikt över takåsarna, Kärnan & delvis Öresund. Unik möjlighet!


MÄKLARE: Andreas Schultz
andreas@3etage.se
Direkt 042-3003034
SMS: 0735-179334
Endast en trappa upp i det välskötta trapphuset hittar vi lägenhetens entré. En välkomnande och trivsam hall möter besökaren med plats för avhängning. Direkt till vänster har vi det fina och nyligen totalrenoverade köket som erbjuder bra matplats samt gott om förvaring via all skåpsinredning. På golvet i köket finns laminat i grå ton och det är en trivsam vy över närområdet norrut från fönstret.

Till höger från hallen kommer vi till den inre delen av vardagsrummet som av nuvarande ägare används som läshörna men även t ex skulle kunna fungera som matplats! I detta utrymme finns också smidig förvaring i skjutdörrsgarderob längs ena väggen. Vardagsrummet är rymligt och tack vare "halvrummet" så kan man få in en perfekt kombination av både soffgrupp och matsalsmöblemang.
I vardagsrummet ligger ett vackert fiskbensmönstrat parkettgolv.

Lägenhetens badrum är något utöver det vanliga med helt marmorklädda väggar och golv. Det finns även dubbla vaskar och ett fint rundat duschutrymme. Ett riktigt fint och påkostat duschrum. I golvet finns vattenburen värme.

Sovrummet är ljust och luftigt och även här ligger parkettgolv. Via sovrummet går vi ut till den soliga söderbalkongen som har en härlig utsikt över takåsarna, Slottshagen med Kärnan samt ner mot stan och Öresund.

Detta är en sällsynt chans till en fantastisk bostad på ypperligt läge med city inom ett par minuters gång men ändå otroligt lugnt och tyst!
Välkommen att boka din egen visning!

Fantastiskt läge på Landborgen!
Balkong i söderläge...
..med utsikt över staden!
Härlig utikt även inneifrån lägenheten!
Balkong
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Detalj
Vardagsrum och halvrum
Detaljer
Inre del av vardagsrum, "halvrum"
Detalj
Entré
Vackra golv
Sovrum och utgång till balkong
Förvaring i sovrum
Kök
Detalj
Kök
Kök
Del av köket
Del av kök
Badrum i exklusiv marmor!
Marmor
Vackert välvd dusch!
Entrésidan
Entré
Landborgspromenaden
Landborgspromenaden
planlosning
Planlösning
Varje gata i centrum har sin egen atmosfär. I city bor du med stadens shoppingstråk, krogarnas världsmenyer, doften av nybakade bullar, konstutställningar, kultur och nöjen alldeles intill. Här finns både boende mitt i stadens brus som på lugna sidogator. Havet går ända in i centrum och sätter sin prägel på stadslivet. På andra sidan sundet glittrar Danmark.
EKONOMI
Utgångspris 2 750 000 kr
Månadsavgift 3 600 kr
Andel i bostadsrättsföreining 18.14 %

KOMMENTAR
I månadsavgiften ingår värme och vatten.

INFORMATION
Typ Bostadsrätt
Boarea 69 m2
Rum 2.5
Våning 2 av 4
Hiss Nej
Byggår 1926
Bredband Bredband. Leverantör: Com Hem.
Tv Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

BOAREAN
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

DRIFTKOSTNAD
Hushållsström 300 kr/mån
Hemförsäkring 30 kr/mån
Totalt 330 kr/mån

DRIFTSKOSTNADER
De 30 kronorna i försäkring är kostnad för bostadsrättstillägget och alltså inte hela hemförsäkringspremien. Premien är enligt schablon och kan skilja sig något mellan olika försäkringsbolag. Även elkostnaden är en uppskattad kostnad.

BYGGNADSSÄTT
Uppvärmning Fjärrvärme
FASTIGHETSBETECKNING


BOSTADSRÄTTSFÖRENING
Brf Kullen Östra 33

Föreningen som bildades 2004 består av 4 lägenheter. Fastigheten ROT-renoverades 1990.
Huset har sedan löpande renoverats och framöver planeras översyn av tak och plåtarbeten. Eventuella avgiftsförändringar är inte beslutade men någon ökning kan komma att bli aktuell under året.

TV / INTERNETANSLUTNING


BILPLATS
Gratis parkering på gatan utanför huset.
Nuvarande ägare hyr idag ett privat garage i kvarteret som eventuellt kan överföras till nästa ägare.

ENERGIPRESTANDA
kWh

TOMT


UTEPLATS


UTEPLATS/BALKONG
Härlig söderbalkong med underbar utsik över takåsarna mot Kärnan, City, rådhusets klocktorn och Öresund.

BILPLATS


ÖVRIGA BYGGNADER
Det finns källarförråd och tvättstuga.

ÖVRIGT


RENOVERINGAR
1910 utfördes en ROT-renovering av huset.Boarea: 69kvm

Rum: 2.5

Våning: 2

Antal våningar totalt: 4Bostadsrättsförening: Brf Kullen Östra 33

Allmänt om föreningen: Föreningen som bildades 2004 består av 4 lägenheter. Fastigheten ROT-renoverades 1990. Huset har sedan löpande renoverats och framöver planeras översyn av tak och plåtarbeten. Eventuella avgiftsförändringar är inte beslutade men någon ökning kan komma att bli aktuell under året.

Byggnadsår: 1926


Uppvärmning: Fjärrvärme
Rumsbeskrivning: HALL
Inbjudande hall med god plats för avhängning och en trevlig blick in mot resterande delar av lägenheten.

KÖK
Fint kök som totalrenoverades under 2014 och idag har vita luckor och skåp samt grått kakel som stänkskydd. Vitvarorna är i rostfritt, sånär som diskmaskinen som är vit, och också består av inbyggnadsugn, kombinerad kyl/frys samt spishäll. Golvet i köket är laminat i grå nyans.

VARDAGSRUM
Stort rum med vacker fiskbensparkett på golvet och både en soffrumsdel samt en inre del, som ett halvrum, mot hallen, möjligt att använda som matsal eller arbetsrum. Här finns också en praktisk skjutdörrsgarderob längs ena väggen.

SOVRUM
Rymligt och vädisponerat sovrum med bra plats för både en stor säng som för diverse ytterligare möblering. Golvet är parkett.
Från sovrummet finns utgången till den fantastiska balkongen som ligger rakt i söderläge! Härifrån är det en riktigt härlig utsikt över stora delar av stan och kanske framförallt med Kärnan mitt i blick!

BADRUM
Ett underbart och påkostat badrum med väggar och golv helt i marmor! Duschen ger en riktig hotellkänsla genom sin välvda utformning. Golvet har vattenburen värme ooch det finns dubbla handfat.

Område: Område.
På nedre Slottshöjden/Centrum bor du med det mesta inom gångavstånd, man har grönska och parker ett par minuter bort genom t ex Landborgspromenaden och Öresundsparken och lika nära finns city med sitt rika utbud av kultur, shopping och nöjen. För den som pendlar nås Knutpunkten inom 10 minuters gång! Perfekt läge nära centrum men ändå otoligt lugnt!

VI VET VAD DIN BOSTAD ÄR VÄRD.

Vill du veta? Boka kostnadsfri värdering.