ALLA BILDER

Rektorsgatan 14, 2 rum och kök, 52kvm


På våning 5 av 6 finns denna riktigt ljusa och genomgående 2:a om 52 kvm till salu! Balkong med härlig eftermiddagssol, fräscha ytskikt och hiss!


MÄKLARE: Emma Selenius
emma@3etage.se
Direkt 042-3003032
SMS: 0735-179332
BUDGIVNING

BUDGIVNING PÅGÅR
1
Med hjälp av hissen tar vi oss ända upp till våning 5, näst högst upp i huset!
Härifrån tar vi steget in till en välkomnande hall med bra avhängningsmöjligheter direkt till vänster samt två stora garderober direkt till höger. Väggar och tak är, liksom i lägenhetens alla övriga rum, vitmålade och på golvet i hallen ligger ljus plastmatta. Från hallen nås lägenhetens alla övriga rum.
Det ljusa köket med fönster mot innergården finns direkt till vänster från hallen. Här ryms matplats för upp till 4 personer och det finns gott om förvaring bakom vita skåpsluckor. Här finns spis, fläkt samt kombinerad kyl och frys. Från fönstret är det riktigt trevlig utsikt i sydost mot Fredriksdalsskogen, Helsingborgs Arena och Olympia!
Trevligt vardagsrum finns på höger hand från hallen räknat. Här finns stort fönsterparti samt utgång till balkongen i nordväst med mycket sol under både eftermiddag och kväll! I vardagsrummet ryms soffgrupp samt matbord. På golvet ligger mycket välhållen ekparkett.
Sovrummet ligger bredvid köket med fönster mot den lugna gården. Tack vare lägenhetens läge på 5:e våningen finns även här en trevlig utsikt över närliggande kvarter, Helsingborg Arena och Fredriksdalsskogen. Längs ena väggen finns garderober till förvaring. På golvet ligger liknande ekparkett som den i vardagsrummet.
Badrummet är rejält och har vitkaklade väggar och ljus plastmatta på golvet. Här finns toalett, handfat, överskåp, badkar samt handdukstork.

Kök
Matplats i kök
Kök
Kök
Högt och fritt läge ger mycket ljus!
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Balkong
Balkong med eftermiddags och kvällssol
Balkong
Sovrum
Garderobsvägg vid sängen
Ljust badrum
Hall
Lummig entrésida
planlosning
Planlösning
Flygfoto
Högt uppe på landborgen i centrums centrala delar ligger Slottshöjden. Följer du Nedre Långvinkelsgatan eller terrasstrapporna från tornet Kärnan så kommer du rakt ner i centrum. Öresundparken brer ut sig i all sin grönska och landborgen bjuder på fantastisk utsikt över sundet och Danmark. Här möter gammalt nytt i en skön atmosfär.
EKONOMI
Utgångspris 1 595 000 kr
Månadsavgift 3 180 kr
Andel i bostadsrättsföreining 1.9511 %

KOMMENTAR
I månadsavgiften ingår värme, vatten och kabel-tv.

INFORMATION
Typ Bostadsrätt
Boarea 52 m2
Rum 2
Våning 5 av 6
Hiss Ja
Byggår 1946
Bredband Bredband. Leverantör: Com Hem.
Tv Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

BOAREAN
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

DRIFTKOSTNAD
Hushållsström 300 kr/mån
Hemförsäkring 30 kr/mån
Totalt 330 kr/mån

DRIFTSKOSTNADER
De 30 kronorna i försäkring är kostnad för bostadsrättstillägget och alltså inte hela hemförsäkringspremien. Premien är enligt schablon och kan skilja sig något mellan olika försäkringsbolag. Observera att även de 300 kronorna för hushållsström är en schabloniserad summa och kan variera pga t ex förbrukningsgrad och abonnemangsform.

BYGGNADSSÄTT
Uppvärmning Fjärrvärme
FASTIGHETSBETECKNING


BOSTADSRÄTTSFÖRENING
Rektorsgatan 12-16

Föreningen Rektorsgatan 12-16 förvärvade 2008 fastigheten Pastorn 1 i Helsingborg. Totalt finns det 46 lägenheter i föreningen och 1 lokal.

Torkrum har renoverats.
OVK-besiktning är gjord och godkänd.

Fastigheten är fullvärdeförsäkrad hos trygg-hansa. Bostadsrättstilläggs ingår i försäkringen.

TV / INTERNETANSLUTNING


BILPLATS
Gratis parkering längs gatorna i närområdet.

ENERGIPRESTANDA
144 kWh

TOMT


UTEPLATS


UTEPLATS/BALKONG
Balkong med mycket sol under eftermiddag och kväll!

BILPLATS


ÖVRIGA BYGGNADER
Det finns cykelförråd, källarförråd och tvättstuga med torkrum.

ÖVRIGT


RENOVERINGAR
1987 utfördes en totalrenovering av huset bl a stambyte, badrumsrenovering, fönsterbyte och vinden inreddes till bostäder.

Budgivning pågår

Boarea: 52kvm

Rum: 2

Våning: 5

Antal våningar totalt: 6

Hiss: JaBostadsrättsförening: Rektorsgatan 12-16

Allmänt om föreningen: Föreningen Rektorsgatan 12-16 förvärvade 2008 fastigheten Pastorn 1 i Helsingborg. Totalt finns det 46 lägenheter i föreningen och 1 lokal. Torkrum har renoverats. OVK-besiktning är gjord och godkänd. Fastigheten är fullvärdeförsäkrad hos trygg-hansa. Bostadsrättstilläggs ingår i försäkringen.

Energideklaration: 144kWh/m² år

Byggnadsår: 1946


Uppvärmning: Fjärrvärme
HALL
Rymlig hall med gott om förvaringsmöjlighet i två garderober direkt på höger hand. Dessutom finns avhängningsmöjlighet för ytterkläder diretk till vänster och viss möjlighet till kompletterande möblering ett par steg in.

KÖK
Kökets inredning går i vitt och det finns plats för en matplats för upp till ungefär 4 st sittande. Härifrån är en trevlig utsikt över omgivningarna och grönskan bortåt Fredriksdal.

VARDAGSRUM
Stort rum med ekparkett i fint originalskick på golvet. Här finns plats för såväl soffhörna som matsalsmöblemang. Från vardagsrummet finns också utgång till balkongen som vetter åt nordväst med sol under eftermiddagen och stora delar av kvällen.

SOVRUM
Rymligt och mycket ljust sovrum med garderober längs ena väggen. Tack vare läget på femte våningen så år det både trevlig utsikt, rikt ljusinsläpp och i princip ingen insyn! Golvet här är ekparkett.

BADRUM
Ljust badrum med gott om plats. Väggarna är kaklade med vitt kakel medan det är ljus plastmatta på golvet. Övrig inredning består av badkar, handfat, wc och handdukstork.

Område.
Slottshöjden är välbeläget i stadens norra delar och härifrån har man gångavstånd till stora delar av dess utbud. Service och kommunikation finns nära tillhands på Stattena centrum och till Helsingborgs city är det inte heller inte långt. För rekreation finns Fredriksdals friluftsmuseum endast ett par minuters promenad bort.

VI VET VAD DIN BOSTAD ÄR VÄRD.

Vill du veta? Boka kostnadsfri värdering.