ALLA BILDER

Dämmegatan 11, 3 rum och kök, 81kvm


Renoveringschans i välskött förening med garage, attraktiva avgifter samt hiss från både garageplan och från markplan . Dubbla balkonger!


MÄKLARE: Martin Persson
martin@3etage.se
Direkt 042-3003038
SMS: 0735-179338
BUDGIVNING

BUDGIVNING PÅGÅR

3
Uppe på populära Slottshöjden finner vi här en unik chans att sätta sin egen prägel på sitt boende!

Trevlig och mycket ljus trea med riktigt tilltalande planlösning, belägen på våning tre med hiss från både markplan och garageplan. Bostaden erbjuder idag, två balkonger i olika väderstreck, två bra sovrum mot gården, rymligt badrum med fönster och tvättmöjlighet, kök med matplats samt ett stort allrum där hela familjen kan samlas.

Slottshöjden exploaterades på 40/50-talet och är mestadels bebyggt med 4-5 våningshus med gott om plats mellan huskropparna och mycket grönområden. Läget uppe på höjden, endast en kort promenad från staden, är nog en av anledningarna till att området har blivit så populärt. Här finns även all service du kan tänka dig och för atleten finns här ett väldigt stort utbud av aktiviteter.

Varmt välkomna att boka visning!

Föreningens gård
Närliggande lekplats
Dämmegatan 11
Garage i föreningen!
Dämmegatan 11
planlosning
Högt uppe på landborgen i centrums centrala delar ligger Slottshöjden. Följer du Nedre Långvinkelsgatan eller terrasstrapporna från tornet Kärnan så kommer du rakt ner i centrum. Öresundparken brer ut sig i all sin grönska och landborgen bjuder på fantastisk utsikt över sundet och Danmark. Här möter gammalt nytt i en skön atmosfär.
EKONOMI
Utgångspris 1 595 000 kr
Månadsavgift 3 681 kr
Andel i bostadsrättsföreining 7.09127 %

KOMMENTAR
Värme, vatten och kabel-tv.

INFORMATION
Typ Bostadsrätt
Byggnadstyp Flerfamiljhus
Boarea 81 m2
Rum 3
Våning 3 av 5
Hiss Ja
Byggår 1968-69
Bredband Bredband. Leverantör: Com Hem.
Tv Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

BOAREAN
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

DRIFTKOSTNAD
Hushållsström 250 kr/mån
Hemförsäkring 100 kr/mån
Totalt 350 kr/mån

DRIFTSKOSTNADER
Driftskostnaderna är individuella och beror på den enskilda förbrukningen.

BYGGNADSSÄTT
Uppvärmning Fjärrvärme
FASTIGHETSBETECKNING


BOSTADSRÄTTSFÖRENING
Uven 1

Föreningen äger fastigheten Uven 1 i Helsingborg.
I fastigheten, som uppfördes 1968-69, finns 12 lägenheter och 1 lokal.
Föreningen förfogar även över ett garage med 13 platser, kostnad 600:-/mån för bostadsrättshavare. Hissen går hela vägen från garaget till samtliga våningsplan.

Föreningen följer sin undershållsplan. Föreningen renoverade hissen i januari 2018 och kommer under året även renovera fasaderna samt balkongerna.

Föreningen har en god ekonomi.

TV / INTERNETANSLUTNING


BILPLATS
11 garageplatser. Går att hyra för 600 kr/mån. Kontakta föreningen eller ansvarig mäklare för information om lediga platser för tillfället.

ENERGIPRESTANDA
185 kWh

TOMT


UTEPLATS


UTEPLATS/BALKONG
Balkong ett:söderläge med sol från morgongen till tidig eftermiddag. Fri utsikt över närliggande grönområde. Plats för bord och stolar.
Balkong två: Rejäl balkong med plats för flera gäster, vetter mot norr med kvällssol. Går att glasa in.

BILPLATS


ÖVRIGA BYGGNADER
Det finns källarförråd och tvättstuga.

ÖVRIGT
Budgivning: Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt vilket innebär att de avgör när de vill sälja och till vem. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan överlåtelseavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet. Köpet är alltså inte är klart förrän skriftliga kontrakt är påtecknade av samtliga parter.

Allmän information: Ovanstående uppgifter ang bostadsrätten är grundade på av säljaren och berörd förening lämnad information. Köpare/spekulant uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande exempelvis; kommande renoveringar, avgiftsförändringar, lediga p-platser, lägenhetsyta samt månadsavgift. Köpare/spekulant är medveten om att bostadsrätten köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostadsrätten ordentligt. Nedtagning av väggar och/eller kraftiga förändringar av en bostadsrätt är alltid en fråga för bostadsrättsföreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för husets konstruktion.

Sidoverksamhet och tilläggstjänster
För förmedling till säljaren av annonsplats på hemnet.se erhåller 3etage Fastighetsmäklare i Helsingborg AB en administrationsersättning från Hemnet Service HNS AB om 50% av betalningen till Hemnet enligt skalan nedan:
Utgångspris Annonspriser (inkl. moms)
1 - 500 000kr 600 kr
500 001 - 1 000 000 kr 800 kr
1 000 001 - 2 000 000 kr 1000 kr
2 000 001 - 5 000 000 kr 1200 kr
5 000 001 - 9 000 000 kr 1400 kr
9 000 001 kr + 1600 kr
Objekt som saknar pris 1600 kr

RENOVERINGAR
Lägenhetens totalrenoverades 2017Boarea: 81kvm

Rum: 3

Våning: 3

Antal våningar totalt: 5

Hiss: JaBostadsrättsförening: Uven 1

Allmänt om föreningen: Föreningen äger fastigheten Uven 1 i Helsingborg. I fastigheten, som uppfördes 1968-69, finns 12 lägenheter och 1 lokal. Föreningen förfogar även över ett garage med 13 platser, kostnad 600:-/mån för bostadsrättshavare. Hissen går hela vägen från garaget till samtliga våningsplan. Föreningen följer sin undershållsplan. Föreningen renoverade hissen i januari 2018 och kommer under året även renovera fasaderna samt balkongerna. Föreningen har en god ekonomi.

Energideklaration: 185kWh/m² år

Byggnadsår: 1968-69


Uppvärmning: Fjärrvärme
HALL
Välkomnande hall med naturlig plats för avhängning samt ytterligare förvaring i form av en klädkammare som rymmer det mesta!

KÖK
Äldre kök i gult med gott om förvaring, naturlig matplats för upp till 4-6 personer samt härligt ljusinsläpp från kökets fönster. Här finner vi kyl & frys, spis med ugn samt fläkt. Ljus heltäckningsmatta på golvet samt ljusa väggar.

BADRUM
Fräscht och ljust badrum med vitt kakel på väggar och en mörkare turkos plastmatta på golvet. Idag finns det duschkabin, en toppmatad tvättmaskin, wc, tvättställ samt spegel.

ALLRUM
Stort och ljust allrum med gott om plats för såväl soffgrupp samt matsalsmöblemang. Parkettgolv samt ljusa väggar. Trevliga fönsterpartier och tillgång till riktigt stor balkong med kvällssol. Går att glasa in.

SOVRUM
Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng samt övrigt möblemang. Förvaringen utgörs av den praktiska garderobsväggen. Härifrån nås bostadens ena balkong som ligger i fritt söderläge. Laminatgolv och tapetserade väggar.

SOVRUM
Sovrum med plats för säng samt övrigt möblemang. Blå heltäckningsmatta på golvet samt ljust tapetserade väggar.Område.
Slottshöjden är välbeläget i stadens norra delar och härifrån har man gångavstånd till stora delar av dess utbud. Service och kommunikation finns nära tillhands på Stattena centrum och till Helsingborgs city är det inte heller inte långt (ca 900 meter!). För rekreation finns Fredriksdals friluftsmuseum endast ett par minuters promenad bort.

VI VET VAD DIN BOSTAD ÄR VÄRD.

Vill du veta? Boka kostnadsfri värdering.