ALLA BILDER

Nedre Långvinkelsgatan 41, 3 rum och kök, 89kvm


Modernt och Totalrenoverat. Rymlig trea i mitten av Långvinkelsbacken med hiss från markplan och en riktigt stor västerbalkong med utsikt!


MÄKLARE: Martin Persson
martin@3etage.se
Direkt 042-3003038
SMS: 0735-179338
I mitten av charmiga Långvinkelsbacken endast några stenkast från hela centrums utbud ligger denna rymliga trea (ombyggd fyra) om hela 89 kvm. Belägen på tredje våningen av fyra med hiss från markplan. Bostaden totalrenoverades för några år sedan och har idag en riktigt modern touch som kombineras med en praktisk planlösning.

Stort kök med goda arbetsytor samt ett underbart vardagsrum med plats för större matgrupp och rejäl soffhörna. Detta rum går att dela av om man vill skapa ytterligare ett sovrum. Härifrån nås balkongen som är större än standard och belägen i klockrent västerläge med utsikt över stadens takåsar. I bostaden finns även två sovrum varav det ena är ett master bedroom med fransk balkong, ett helkaklat badrum samt en klädkammare som tidigare varit gästtoalett (rören är plomberade, men går enkelt att återställa).

Välskött förening med en mysig innergård mot landborgen och med riktigt fräsch tvättstuga med nyare maskiner. I slutet av året har föreningen tagit beslut att ansluta sig till stadsnätet.

Varmt välkomna att boka visning!Härliga sällskapsytor
Ryms matbord för 10-12 personer
Stor balkong i västerläge
Sol hela dagen och...
trevlig utsikt
Matplats
Lättmöblerat och snyggt
Soffhörna
Köket!
Gott om förvaring och snygga materialval
Vita 15x15 kakelplattor i halvband
Förvaring
Matplats
Härlig kontakt med balkongen
Tillbaka i allrummet med vy mot hallen
Luftig och modern känsla
Master-bedroom med fransk balkong
Sov gott
Gästrum
Badrum
Den gamla gästtoaletten är idag klädkammare (kan enkelt återsträllas för den som har behov).
Entré
Charmiga Långvinkelsbacken
Nedre Långvinkelsgatan 41 - Hiss från markplan
planlosning
Modern planlösning
Alternativ planlösning
stora bilder
Varje gata i centrum har sin egen atmosfär. I city bor du med stadens shoppingstråk, krogarnas världsmenyer, doften av nybakade bullar, konstutställningar, kultur och nöjen alldeles intill. Här finns både boende mitt i stadens brus som på lugna sidogator. Havet går ända in i centrum och sätter sin prägel på stadslivet. På andra sidan sundet glittrar Danmark.
EKONOMI
Utgångspris 2 650 000 kr
Månadsavgift 5 159 kr
Andel i bostadsrättsföreining 4.9584 %

KOMMENTAR
Ink värme vatten. Kabel-tv via ComHem tillkommer om 70 kr / mån fram till november 2018. Seda försvinner detta när huset ansluts till stadsnätet.

INFORMATION
Typ Bostadsrätt
Byggnadstyp Flerfamiljhus
Boarea 89 m2
Rum 3
Våning 3 av 4
Hiss Ja
Byggår 1987
Bredband Bredband. Leverantör: Com Hem.
Tv Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem. Ansluts till stadsnätet i slutet av 2018.

BOAREAN
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

DRIFTKOSTNAD
Hushållsström 300 kr/mån
Hemförsäkring 100 kr/mån
Totalt 400 kr/mån

DRIFTSKOSTNADER
Driftkostnaderna är individuella och skiljer sig åt efter enskild förbrukning.

BYGGNADSSÄTT
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 3-glasfönster isoler
FASTIGHETSBETECKNING


BOSTADSRÄTTSFÖRENING
Långvinkeln västra 56

Föreningen äger fastigheten Långvinkeln Västra 56, i Helsingborgs kommun, med därpå uppförd byggnad med 23 lägenheter, varav 4 stycken hyresrätter och 19 stycken bostadsrätter. Fastighetens adress är Nedre Långvinkelsgatan 41-45, Helsingborg.

Föreningen tillträdde fastigheten den 16 oktober 2009. Vid förvärvet var fem stycken lägenheter vakanta. Mellanskillnaden mellan insatsen och köpeskillingen har i enlighet med den ekonomiska planen avsatts till föreningens fond för yttre underhåll.

TV / INTERNETANSLUTNING


BILPLATS


ENERGIPRESTANDA
153 kWh

TOMT


UTEPLATS


UTEPLATS/BALKONG
Stor balkong i västerläge med mycket sol och trevlig utsikt!

BILPLATS


ÖVRIGA BYGGNADER
Det finns cykelförråd, förråd och tvättstuga i markplan. Mysig innergård med sittgrupp och grillmöjlighet.

ÖVRIGT
Budgivning: Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt vilket innebär att de avgör när de vill sälja och till vem. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan överlåtelseavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet. Köpet är alltså inte är klart förrän skriftliga kontrakt är påtecknade av samtliga parter.

Allmän information: Ovanstående uppgifter ang bostadsrätten är grundade på av säljaren och berörd förening lämnad information. Köpare/spekulant uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande exempelvis; kommande renoveringar, avgiftsförändringar, lediga p-platser, lägenhetsyta samt månadsavgift. Köpare/spekulant är medveten om att bostadsrätten köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostadsrätten ordentligt. Nedtagning av väggar och/eller kraftiga förändringar av en bostadsrätt är alltid en fråga för bostadsrättsföreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för husets konstruktion.

RENOVERINGAR
Boarea: 89kvm

Rum: 3

Våning: 3

Antal våningar totalt: 4

Hiss: JaBostadsrättsförening: Långvinkeln västra 56

Allmänt om föreningen: Föreningen äger fastigheten Långvinkeln Västra 56, i Helsingborgs kommun, med därpå uppförd byggnad med 23 lägenheter, varav 4 stycken hyresrätter och 19 stycken bostadsrätter. Fastighetens adress är Nedre Långvinkelsgatan 41-45, Helsingborg. Föreningen tillträdde fastigheten den 16 oktober 2009. Vid förvärvet var fem stycken lägenheter vakanta. Mellanskillnaden mellan insatsen och köpeskillingen har i enlighet med den ekonomiska planen avsatts till föreningens fond för yttre underhåll.

Energideklaration: 153kWh/m² år

Byggnadsår: 1987


Uppvärmning: Fjärrvärme


Fönster: 3-glasfönster isoler
ENTRÉ rymlig hall med parkettgolv som flyter in i övriga rum. En del har praktiskt klinkergolv för placering av skor. Platsbyggd klädhängare med skåpsförvaring. Vitmålade väggar.

VARDAGSRUM tidigare har vardagsrummet varit uppdelat i sovrum/vardagsrum och detta kan enkelt återställas. Idag är det dock en magisk sällskapsyta med plats för ett enormt matsalsbord och en mysig soffhörna. Grå fondvägg och vitmålade väggar i övrigt, parkettgolv. Från vardagsrummet har man en riktigt härlig kontakt med den stora balkongen som är i klockrent västerläge. Utsikt över stadens takåsar, kärnan och glimt av Öresund.

KÖK snyggt renoverat kök med grått klinkergolv. Vitmålade väggar i kombination med vita kakelplattor 15x15cm i halvband mönster. Vit släta luckor och ek-bänkskiva. Komplett maskinpark med kyl/frys, diskmaskin, ugn och micro i arbetshöjd, induktionshäll och fläkt. Matplats för 4 personer. Spotlights i taket.

MASTER BEDROOM större sovrum som inrymmer dubbelsäng och plats till extra förvaring om så behövs. Fransk balkong, parkettgolv och vitmålade väggar.

SOVRUM TVÅ perfekt gästrum eller arbetsrum. Parkettgolv och vitmålade väggar.

BADRUM helkaklat badrum i grått och vitt. Utrustat med WC, kommod, spegel ovan, dusch med glasdörrar. Spotlights i taket.

GÄSTTOALETT/KLÄDKAMMARE idag utnyttjas den gamla gästtoaletten som klädkammare, detta kan enkelt återställas till toalett om man har behov av det.

VI VET VAD DIN BOSTAD ÄR VÄRD.

Vill du veta? Boka kostnadsfri värdering.