ALLA BILDER

Erik Dahlbergs gata 29a, 2.5 rum och kök, 70kvm


Riktigt fräsch 2.5: a på Tågaborg. Generös planlösning tillsammans med stora sociala avdelningar gör detta boende till något alldeles extra. Hiss!


MÄKLARE: Martin Persson
martin@3etage.se
Direkt 042-3003038
SMS: 0735-179338
VISNING

Tisdag 23 Oktober 17:00 - 17:30
Välkommen att boka in er på visning per sms eller mail!

Välkommen till detta rymliga boende på Tågaborg. Förutom en rejäl planlösning så är bostaden i väldigt bra skick med genomgående, renoverade och påkostade material. Hall och entré tar emot oss med praktisk avhängning och förvaring. Direkt åt vänster placeras köket. Här har inget lämnats åt slumpen utan allt är genomtänkt med snygga material, bra förvaring och full maskinpark. Smart placerad bakom skåp så finner vi även tvättmaskin. Köket erbjuder även en mindre matplats för ca 3 personer. Från hall når man även badrummet som är helkaklat och trevligt inrett. Längst in finner vi sovrum, matplats och vardagsrum i fil med varandra. Denna avdelning är något utöver det vanliga. Förutom trevliga ljusinsläpp så är även de sociala delarna väl tilltagna. Plats till stora middagsbjudningar och stor soffgrupp finns. Ytskikten med släta väggar och genomgående parkettgolv är både vackra och fräscha. Sovrummet är väl tilltaget med gott om förvaring genom stor skjutdörrsgarderob. Sovrummet placeras innåt gården och genom en minibalkong/fransk balkong så har man riktigt trevlig kontakt med den lummiga gemensamma uteplatsen.

Sammantaget en riktigt fin 2.5:a på Tågaborg. Läget talar för sig själv sammtidigt som skicket på bostaden är klanderfritt. Planlösningen tillsammans med storleken gör att detta boende är perfekt för såväl paret som för den ensamma.

Stort vardagsrum
Bra ljusinsläpp
Vardagsrum
Vy mot matplats
Grym planlösning
Plats för 6-8 personer
Matplatsen mot vardagsrum och hall
Detalj
Lyxigt sovrum
Fransk balkong/Mini balkong
Trevlig utiskt ner mot pedantskött innergård
Gott om förvaring
Vt från hal mot matplatsen
Entré
Helkaklat badrum
Detalj
Riktigt påkostat kök
Mysig matplats i köket
Bra med inredning och förvaring
Köksbild
Tvättmaskin och torktummlare i kök
Tvättmaskin och torktummlare i kök
Detalj
planlosning
Planlösning
Innergård
Innergård
Innergård
Erik Dahlbergs gata 29A
De gamla, fina husen från tidigt 1900-tal ger området i norra centrum sin alldeles egen särskilda charm och du hittar snabbt dina små, personliga kvartersbutiker i de trånga gränderna. Sträck ut dig på en filt i sköna Vikingsbergsparken, ta en löparrunda i Pålsjö skog, ett dopp i havet eller en shoppingrunda i city. Allt finns nära när du bor här!
EKONOMI
Utgångspris 1 995 000 kr
Månadsavgift 3 743 kr

KOMMENTAR
Inkl värme, vatten och Kabel-TV

INFORMATION
Typ Bostadsrätt
Byggnadstyp Flerfamiljhus
Boarea 70 m2
Rum 2.5
Hiss Ja
Byggår 1937
Bredband Leverantör: Com Hem.
Tv Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

BOAREAN
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

DRIFTKOSTNAD
Hushållsström 225 kr/mån
Totalt 225 kr/månBYGGNADSSÄTT
Fönster 3-glasfönster isoler
FASTIGHETSBETECKNING


BOSTADSRÄTTSFÖRENING
Brf Kronan 18

Föreningen bildades 2007 och innefattar 16 st lägenheter. 15 st är upplåtna med bostadsrätt och 1 st som hyresrätt. Föreningen har en god ekonomi och väl underhållen fastighet. Stambyte 1980-talet, renovering av hiss 2012, renovering av plåttak 2015, putsning av fasad mot gård 2015, renovering av fönster mot gård 2015, renovering av fönster mot gata 2017, putsning av del av fasad mot gata 2017, byte av fjärrvärmeanläggning 2017.
Inga planerade renoveringar.


TV / INTERNETANSLUTNING


BILPLATS


ENERGIPRESTANDA
174 kWh

TOMT


UTEPLATS


UTEPLATS/BALKONG
Balkong/Fransk balkong som placeras mot innergården.

BILPLATS


ÖVRIGA BYGGNADER
Det finns cykelförråd, källarförråd och tvättstuga.

ÖVRIGT


RENOVERINGAR
Boarea: 70kvm

Rum: 2.5

Våning: 2

Hiss: JaBostadsrättsförening: Brf Kronan 18

Allmänt om föreningen: Föreningen bildades 2007 och innefattar 16 st lägenheter. 15 st är upplåtna med bostadsrätt och 1 st som hyresrätt. Föreningen har en god ekonomi och väl underhållen fastighet. Stambyte 1980-talet, renovering av hiss 2012, renovering av plåttak 2015, putsning av fasad mot gård 2015, renovering av fönster mot gård 2015, renovering av fönster mot gata 2017, putsning av del av fasad mot gata 2017, byte av fjärrvärmeanläggning 2017. Inga planerade renoveringar.

Energideklaration: 174kWh/m² år

Byggnadsår: 1937


Uppvärmning:


Fönster: 3-glasfönster isoler
HALL/ENTRÉ
Praktisk avhängning och förvaring. Klinker på golv som sedan löper vidare in kök och badrum.

KÖK
Kök från IKEA. Inredningen går i vitt med gott om förvaring och arbetsytor. Ovan bänk sitter ett snyggt submarine kakel. Köket är välutrustat med induktionshäll, inbyggd ugn & Micro, diskmaskin, fläkt och smart placerad tvättmaskin. I kök finner vi även en mindre matplats. Klinker på golv och släta ljusa väggar. Renoverat huvudsakligen 2014.

BADRUM
Helkakalt badrum från 2013. Förutom dusch och toalett så finner vi även påkostad inredning genom tvätt kommod med förvaring och spegelskåp.

VARDAGSRU/MATPLATS
Denna avdelning är väldigt generös och disponerar gott om sociala ytor med mycket möblering. Bra ljusinsläpp ger ett trevligt flöde. Mellan sovrum och vardagsrum så fungerar halvrummet som en utmärkt matplats. Vidare in i vardagsrumsdelen ryms den största av soffor. Genomgående parkett tillsammans med släta vägar ger ett fräscht intryck. Detaljer så som specialtillverkad skjutdörr till hallen är väldigt trevligt. Renoverat 2013/14.


SOVRUM
Riktigt stort sovrum med gott om förvaring genom skjutdörrar. Samma parkett som i vardagsrumsdelen. Här har vi även en mindre balkong/fransk balkong som placeras inåt gården. Slätspackalade och ljusa väggar. Renoverat 2013/14.

VI VET VAD DIN BOSTAD ÄR VÄRD.

Vill du veta? Boka kostnadsfri värdering.