ALLA BILDER

Nedre Långvinkelsgatan 31, 3 rum och kök, 83kvm


Trevligt boende på Nedre Lång. Dessa 3 välplanerade och fräscha rum erbjuder dessutom dubbla balkonger och hiss. Riktigt välplanerat och prisvärt!


MÄKLARE: Alexander Persson
alexander@3etage.se
Direkt 042-3003031
SMS: 0735-179331
Precis ovan city finner vi detta mycket trevliga boende om 3 rum och kök. Bostaden har nyligen fräschats upp och är i bra skick. Planlösningen är generös och genomgående med ytor som är lätta att disponera. Hall och entré är välkomnande med avhängning direkt åt vänster. Hallen erbjuder även förvaring genom garderober. Inåt gården placeras det mindre av sovrummen och köket. Sovrummet är av bra storlek och passa utmärkt för ungdomen, kontoret eller gästen. Vidare nås köket som är väldigt fräscht. Inredning från KVIK med granitbänkskiva gör detta till ett utmärkt arbetskök. Bra matplats för 6+ personer inåt den lugna innergården. Mellan kök och vardagsrum nås badrummet som totalrenoverades 2016. I badrummet är det dessutom förberett för tvättmaskin. Därefter nås vardagsrummet som är stort och rejält. Plats till såväl matplats som soffgrupp finns. Härifrån nås den ena av balkongerna och på golvet vilar en klassisk fiskbensparkett. Slutligen når vi det större av sovrummen. Förutom dubbelsäng så finns här plats till en bra kontorsplats eller annan möblering. Från sovrummet nås även den andra av balkongerna.

Sammantaget ett riktigt trevligt boende på spännande adress. Trots närheten till staden så bor man här lugnt och bekvämt. Bostaden är bra planerad och den genomgåeden planlösningen ger ett trevligt ljus. Varmt välkommen att boka visning med Alexander Persson!

Vardagsrumsbild
Bra med plats till både soffgrupp och matplats
Fiskben på golvet
Klassiska stringhyllor på vänsterhand
Vy mot kök
Vy mot större av sovrummen
Kök med bra matplats
Bra med arbetsytor
Fullt utrustat
En riktigt bra bild
Stenbänkskiva
Större av sovrummen
Här finner vi boendets andra balkong
Bra förvaring genom skjutdörrar
Vy mot vardagsrum
Mindre av sovrummen
Klassiska brädgolv
Badrum från 2016, förberett för tvättmaskin
Inredning grån Gustavsberg
Hall/Entré
Boendet har 2 balkonger i söderläge
Vy uppför Nedre Lång
Bra med plats
Ett stenkast från centrum!
Långvinkelsbacken
planlosning
Planlösning
Varje gata i centrum har sin egen atmosfär. I city bor du med stadens shoppingstråk, krogarnas världsmenyer, doften av nybakade bullar, konstutställningar, kultur och nöjen alldeles intill. Här finns både boende mitt i stadens brus som på lugna sidogator. Havet går ända in i centrum och sätter sin prägel på stadslivet. På andra sidan sundet glittrar Danmark.
EKONOMI
Utgångspris 2 195 000 kr
Månadsavgift 4 541 kr
Andel i bostadsrättsföreining 3.9723 %

KOMMENTAR
Inkl värme, vatten, Kabel-TV och bostadsrättstillägget för hemförsäkringen.

INFORMATION
Typ Bostadsrätt
Boarea 83 m2
Rum 3
Våning 2 av 5
Hiss Ja
Byggår 1945
Bredband Bredband. Leverantör: Com Hem.
Tv Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.DRIFTKOSTNAD
Hushållsström 250 kr/mån
Totalt 250 kr/månBYGGNADSSÄTT
FASTIGHETSBETECKNING


BOSTADSRÄTTSFÖRENING
Brf Lorden i Gränden

Föreningen övertog fastigheten 1okt 2008 och den består av 30 lägenheter samt 5 lokaler. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Riksbyggen och den tekniska av Rofast.

1988 genomfördes en större renovering av fastigheten bl a innefattande stambyte.

TV / INTERNETANSLUTNING


BILPLATS
Här uppe finns en stor mix av parkeringsmöjligheter. På gatorna blandas avgiftsbelagda platser, 1-dygns parkering och 7-dygns parkering. För den som söker något permanent får man jaga närliggande bostadsrättsföreningar och fastighetsägare.

ENERGIPRESTANDA
130 kWh

TOMT


UTEPLATS


UTEPLATS/BALKONG
Dubbla balkonger utåt Långvinkelsbacken. Söderläge.

BILPLATS


ÖVRIGA BYGGNADER
Det finns cykelförråd, källarförråd och tvättstuga.

ÖVRIGT


RENOVERINGAR
Boarea: 83kvm

Rum: 3

Våning: 2

Antal våningar totalt: 5

Hiss: JaBostadsrättsförening: Brf Lorden i Gränden

Allmänt om föreningen: Föreningen övertog fastigheten 1okt 2008 och den består av 30 lägenheter samt 5 lokaler. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Riksbyggen och den tekniska av Rofast. 1988 genomfördes en större renovering av fastigheten bl a innefattande stambyte.

Energideklaration: 130kWh/m² år

Byggnadsår: 1945


Uppvärmning:
HALL/ENTRÉ
Praktisk avhängning direkt åt vänster. Parkett på golv och ljusa väggar. Uppfräschade ytskikt 2018.

KÖK
Fräscht och välplanerat kök från 2012. Inredningen kommer från KVIK och går i vitt med en svart granitbänkskiva (Belgian Blue)). Köket har en fullutrustad maskinpark med induktionshäll, ugn, kyl & frys och diskmaskin. (Siemens) Bra matplats för 6+ personer. Ekparkett på golv och ljusa väggar. Uppfräschade ytskikt 2018.

VARDAGSRUM
Stort vardagsrum där både matplats och soffgrupp ryms. Trevlig fiskbensparkett på golv och ljusa väggar, Bra ljusinsläpp samt utgång till den ena av balkongerna. Uppfräschade ytskikt 2018

SOVRUM 1
Större av sovrummen. Riktigt bra storlek så att man lätt kan få in möblering i form av kontorsplats eller sittgrupp men ändå ha plats till största av sängar. Härifrån nås även den andra balkongen. Bra förvaring genom skjutdörrsgarderob. Uppfräschade ytskikt 2018.

SOVRUM2
Mindre av sovrummen. Placeras mot lugn innergård. Klassiskt brädgolv och ljusa väggar. Perfekt för ungdomen eller för gästen. Uppfräschade ytskikt från 2018.

BADRUM
Helkaklat badrum från 2016. Schackmönstret klinker på golv (fransk läggning) och vitt kakel på väggar. Inredningen kommer från Gustavsberg. Kommod med vask, badkar och toalett följer. Bekväm golvvärme och tvättställ är praktiskt och bra. Dessutom är här förberett för tvättmaskin med separat brunn.

BALKONGER
Bostaden har 2 likstora balkonger som placeras i trevligt söderläge. Förutom bra sittytor ytor får man här en trevlig kontakt med Långvinkelsbacken och staden.


VI VET VAD DIN BOSTAD ÄR VÄRD.

Vill du veta? Boka kostnadsfri värdering.