ALLA BILDER

Volontärsgatan 7B, 3 rum och kök, 78kvm


Äntligen finns nu en av områdets mest karaktärsfyllda 3a ute till försäljning. Totalrenoverad i smakfulla färger på 3e våningen med balkong i sydväst!


MÄKLARE: Emma Selenius
emma@3etage.se
Direkt 042-3003032
SMS: 0735-179332
BUDGIVNING

BUDGIVNING PÅGÅR
1
Varmt välkomna till Volontärsgatan och ett mycket trevligt boende som genomgått en totalrenovering. Med påkostade och smakfulla materialval har bostaden fått ett nytt ansikte där samtliga väggar har bredspacklats och målats vita, genomgående ekparkett lades i hela lägenheten (ej hall och kök), köket har totalrenoverats med omsorg under 2015 och badrummen likaså (badrummen i samband med föreningens stambyte 2012).

Bostaden är mycket ljus och fräsch tack vare flertalet stora fönsterpartier samt höga läge. En härlig balkong i ett soligt sydvästläge finner vi mellan kök och vardagsrum med utgång från båda rummen. Utöver alla dessa egenskaper finner vi även två praktiska sovrum, ett lite större med tillhörande walk-in-closet och ett lite mindre som enkelt rymmer en säng samt övrigt möblemang.

Sammanfattningsvis en inflyttningsklar pärla som ni inte får missa!

Varmt välkomna att boka upp en visning med mäklare Emma Selenius.

Superfint nyrenoverat kök
Stor köksö!
Ena utgången till balkongen
Gott om arbetsyta
Stor balkong i sydvästläge
Njut av solen hela dagen!
Detaljbild från balkongen
Rymligt vardagsrum
Plats för den stora soffgruppen
Detaljbild
Här får man även plats för en mindre matgrupp
Det mindre sovrummet som enkelt rymmer säng samt övrigt möblemang
Utgång från vardagsrummet till balkongen
Det större sovrummet med ingång till badrummet
Tillhörande walk-in-closet med praktiskt hyllsystem
Helkaklat badrum med tvättmaskin
Gäst-wc
Hall
Utsikt
Innergården
Fasad
planlosning
Planritning
Området ligger i Helsingborgs norra del. Stora grönområden inbjuder till aktiviteter och picknick. På den tillgängliga lekplatsen med spontanidrottsplats samlas alla åldrar och här kan du grilla och umgås. Butiker, pizzeria och postombud ligger nära och det går snabbt och lätt att ta sig in till city.
EKONOMI
Utgångspris 1 395 000 kr
Månadsavgift 4 729 kr
Andel i bostadsrättsföreining 0.41794 %

KOMMENTAR
I avgiften ingår värme, vatten, tv & bredband från Com hem.

INFORMATION
Typ Bostadsrätt
Boarea 78 m2
Rum 3
Våning 3 av 3
Hiss Nej
Byggår 1967
Bredband Bredband. Leverantör: Com hem. Ingår i månadsavgiften
Tv Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem. Ingår i månadsavgiftenDRIFTKOSTNAD
Hushållsström 175 kr/mån
Hemförsäkring 100 kr/mån
Totalt 275 kr/månBYGGNADSSÄTT
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 3-glasfönster
FASTIGHETSBETECKNING


BOSTADSRÄTTSFÖRENING
Brf Volontären

Föreningen består av 246 lägenheter där de äger fastigheterna Volontären 1 samt Kadetten 1 i Helsingborg. Byggnaderna är uppförda 1967 och har adressen Volontärsgatan 1-13 och 2-10.

Föreningen har genomgått stora renoveringar där de bland annat gjorde ett stambyte 2011-2012 samt bytte fönster och uppdaterade balkongerna några år tidigare. Under 2014 har bland annat fasadrenoveringar gjorts, installerat ett passagesystem, utfört stora målningsarbeten och klinkerläggning, m.m. Löpande underhåll och renoveringar sker med jämna mellanrum och föreningen är mycket välskött. Föreningen har även installerat solceller på ett par av husens tak för något år sedan som ett led i miljö och energibesparing.

Besök gärna föreningens hemsida www.volontaren.se.

TV / INTERNETANSLUTNING
Grundutbud av tvkanaler och bredband från Comhem ingår i avgiften.

BILPLATS
Garageplats, går att hyra för 150 kr/mån (kallgarage), 310 kr/mån (varmgarage). Till garageplatsen är det separat kö.
Parkeringsplats, går att hyra för 75 kr/mån.
Föreningen erbjuder totalt 296 parkeringsplater.

ENERGIPRESTANDA
kWh

TOMT


UTEPLATS


UTEPLATS/BALKONG
Stor balkong i soligt sydvästläge!

BILPLATS


ÖVRIGA BYGGNADER
Det finns källarförråd, barnvagnsrum, cykelförråd och tvättstuga med torkrum.

ÖVRIGT


RENOVERINGAR


Budgivning pågår

Boarea: 78kvm

Rum: 3

Våning: 3

Antal våningar totalt: 3Bostadsrättsförening: Brf Volontären

Allmänt om föreningen: Föreningen består av 246 lägenheter där de äger fastigheterna Volontären 1 samt Kadetten 1 i Helsingborg. Byggnaderna är uppförda 1967 och har adressen Volontärsgatan 1-13 och 2-10. Föreningen har genomgått stora renoveringar där de bland annat gjorde ett stambyte 2011-2012 samt bytte fönster och uppdaterade balkongerna några år tidigare. Under 2014 har bland annat fasadrenoveringar gjorts, installerat ett passagesystem, utfört stora målningsarbeten och klinkerläggning, m.m. Löpande underhåll och renoveringar sker med jämna mellanrum och föreningen är mycket välskött. Föreningen har även installerat solceller på ett par av husens tak för något år sedan som ett led i miljö och energibesparing. Besök gärna föreningens hemsida www.volontaren.se.

Byggnadsår: 1967


Uppvärmning: Fjärrvärme


Fönster: 3-glasfönster
Hall
Praktisk hall med avhängningsmöjligheter antingen direkt till vänster eller två steg längre in där man möts utav en garderob med skjutdörrar för de stora ytterplaggen. På golvet vilar nylagd grå klinker samt vitmålade släta vita väggar.

Kök
Rejält och smakfullt kök där känslan av noggrannhet infinner sig. Vit skåpsinredning som möts utav en stilren bänkskiva i massivt trä samt svart glasmosaik mot vägg. Arbetsytorna är goda, likaså kökets förvaring där vi finner både över- och underskåp. Kökets maskinpark är samtliga integrerade bestående av ugn, diskmaskin, induktionshäll, kyl och frys. En större köksö blir naturligt bostadens samlingspunkt och är placerad intill det stora fönsterpartiet, här ryms ca 4-6 personer. Infällda spotlights i tak med dimmer, grå klinker på golv, vita bredspacklade väggar samt utgång till bostadens balkong.

Vardagsrum
Rymligt och lättmöblerat vardagsrum. Här är det svårt att inte trivas! Rummet erbjuder ett fantastiskt fönsterparti som bidrar med ett enormt ljusinsläpp vilket ger en härlig och luftig känsla. Även från vardagsrummet når man bostaden soliga balkong. Ekparkett på golv samt vita bredspacklade väggar.

Master bedroom
Ljuvligt rum med en egen lyxig walk-in-closet där taket sänktes för att installera infällda spotlights. Från sovrummet når man även bostadens stora badrum. Precis som i resten av bostaden vilar ekparkett samt vitmålade väggar.

Badrum
Helkaklat badrum i vitt och brunt som renoverades i samband med föreningens stambyte 2012 där extra tillval gjordes för en mer exklusiv känsla. Utrustat med vägghängd toalett, tvättmaskin, kommod, vask, spegel, duschhörna, handdukstork samt vägghängd toalett.

Gäst-WC
Helkaklat badrum som även det renoverades vid stambytet (även här gjordes extra tillval). Här erbjuds en vägghängd toalett och vask.

Sovrum 2
Mysigt mindre barnrum/gästrum alternativt hemmakontor där väggarna är vitmålade samt ekparkett på golv.Område
På Västra Berga bor man nära till goda kommunikationer både med buss och tåg från Maria Station som en kort promenad bort. Inom området finns både dagis, förskola och skola, årskurs 1-9. I närliggande områden finns både Ringstorps Centrum och Stattena Centrum med diverse service som t ex: affärer, vårdcentral och Apotek. Man har även nära till Pålsjö Skog med motionsslingor för stärkande promenader eller jogging.

VI VET VAD DIN BOSTAD ÄR VÄRD.

Vill du veta? Boka kostnadsfri värdering.