ALLA BILDER

Brommagatan 32, 2 rum och kök, 63kvm


Generös 2: a i mycket välskött funkisfastighet. Stora ljusinsläpp och fräscha ytskikt gör detta till perfekta boendet på Tågaborg Vån 3 med hiss!


MÄKLARE: Alexander Persson
alexander@3etage.se
Direkt 042-3003031
SMS: 0735-179331
VISNING

Tisdag 25 September
Välkommen att kontakta Alexander Persson för bokning!

På hörnan Bommagatan Pålsjögatan finner vi denna trevliga funkisfastighet från tidigt 30-tal. Byggnaden är ytterst välskött med pampiga entréer och vackra trapphus. Boendena karakteriseras genom ljusa och välplanerade planlösningar med stora fönsterpartier och väl tilltagen takhöjd. Dessutom förfogar föreningen över en mysig innergård som på sommaren erbjuder grill och utemiljö för medlemmarna. På första våningen går det även att hyra föreningens gästlägenhet som med sina dryga 65 m2 erbjuder 5 bäddar, kök och badrum i gott skick. Trapphusen är utrustade med hiss som tar oss till husets alla plan inkluderat källare. En bra hall välkomnar oss med avhängningsmöjligheter samt förvaring genom garderob. Genom hela boendet löper ett genomgående skeppsgolv och alla väggar är vitmålade. Hela boendet renoverades under 2015 med nytt kök, nya ytskikt och nytt badrum. På vänster hand når vi badrummet som är generöst till ytan och helkaklat. Vidare ankommer vi köket. Storleken är perfekt med matplats för 4-6 personer. Inredningen går i vitt med bänkskiva av svart laminat. Genom hallen igen så når vi vardagsrum som placeras i fil med sovrum. Båda utrymmena är generösa till ytan och gott om fönster ger ett mycket trevligt ljus samt utsikt över kringliggande kvarter och takåsar. Vardagsrumsdelen kan disponeras med såväl soffgrupp som matplats. Sovrummet placeras på hörna med fönster i två väderstreck. Hela 6 garderober finns utplacerade vilket löser förvaring på bästa vis.

Sammantaget är detta ett perfekt boende för paret som söker en tvåa på Tågaborg. Lägenheten har minimal insyn och den trevliga planlösningen tillsammans med de stora fönsterpartierna ger boendet en trevlig karaktär.

Varmt välkommen på visning med Alexander Persson!

Generöst sovrum med trevligt gavelläge
Detalj
Genomgående skeppsgolv
Bra förvaring
Trevligt burspråk i vardagsrummet
Detalj
Vy mot Engelska radhusen
Bra plats till både soffgrupp.....
.....och matplats
Detalj
Fräscht och fint
Genomgående golv genom hela bostaden
Kök med mindre matplats
Matplats
Vy mot hall
Köksbild
Kök från 2015
Hall/Entré
Bra förvaring genom garderober
Badrumsbild
Även badrummet renoverades 2015
Pampig entré
Välskött Förening
Brommagatan 32 anno 1931
Föreningens arkivbilder över innergården
Pedantiskt skött gräsmatta
Detalj
planlosning
Planlösning
De gamla, fina husen från tidigt 1900-tal ger området i norra centrum sin alldeles egen särskilda charm och du hittar snabbt dina små, personliga kvartersbutiker i de trånga gränderna. Sträck ut dig på en filt i sköna Vikingsbergsparken, ta en löparrunda i Pålsjö skog, ett dopp i havet eller en shoppingrunda i city. Allt finns nära när du bor här!
EKONOMI
Utgångspris 1 895 000 kr
Månadsavgift 3 451 kr

KOMMENTAR
Inkl. värme, vatten och Kabel-TV

INFORMATION
Typ Bostadsrätt
Boarea 63 m2
Rum 2
Våning 3 av 5
Hiss Ja
Byggår 1931
Bredband Bredband från bredbandsbolaget eller comhem.
Tv Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.DRIFTKOSTNAD
Hushållsström 150 kr/mån
Hemförsäkring 70 kr/mån
Totalt 220 kr/månBYGGNADSSÄTT
Ventilation Mekanisk frånluft
Fönster 3-glasfönster isoler
FASTIGHETSBETECKNING


BOSTADSRÄTTSFÖRENING
Brf Jägaren 7

Föreningen består av 34 lägenheter samt 2 lokaler fördelade på 5 våningar i detta klassiska funkishus som ritades av Alfred Andreasson och uppfördes 1931. Föreningen bildades 2012 och idag upplåts 2 st lägenheter med hyresrätt vilket inbringar ett positivt kassaflöde till föreningens ekonomi och som i framtiden kommer inbringa kapital genom ev. försäljning. Fastigheten är i det närmaste pedantiskt skött och mycket väl underhållen. Inga planerade avgiftshöjningar finns i dagsläget.

Tidigare underhåll:
1987 ROT-renoverat och stambytt 2011-2012 Ny innergårdsfasad + målning trapphus. December Ombildat till Brf Jägaren 7
2013 Byte av värme och ventilation. Ny eldragning tre-fas inkl jordfelsbrytare och fiberförberedelse. Omläggning av tillfartsramper och förbättrad gårdsmiljö. Målning av fönster, plåt och tak på innergård. Iordningställande av källarföråd och vindsutrymmen. Byte av fönsterlister.
2014 Nyanlagd gräsmatta + nya möbler till gården. Fastighetsavtal Bredband & IP-telefoni med Bredbandsbolaget. Renovering av Tvättstuga, pålsjögatan
2015 Automatiska dörrstängare, nytt låssystem, passagesystem och porttelefoni. Målning/renovering av lägenheternas ytterdörrar. Spolning av avloppsrör och stammar. Målning av fönster, plåt och tak mot gatorna. Fasadrengöring, puts och målning mot gatorna. Renovering av tvättstuga, brommagatan
2016 Byte av entrépartier. Kompletterar med temperturmätning i samtliga lägenheter. Byte, upprustning och modernisering av hissar för en energismartare och säkrare drift.
2017 Ommålning av trapphus

För mer info besök föreningens hemsida på www.jagaren7.se

TV / INTERNETANSLUTNING


BILPLATS
Gratis bilparkering erbjuds över stora delar av Tågaborg. Städdagar, dvs p-förbud är tredje måndagen och tredje tisdagen i månaden mellan 08.00-12.00 enligt skyltning. P-hus erbjuder parkeringsplatser under skolan för ca 800kr/mån.

ENERGIPRESTANDA
132 kWh

TOMT


UTEPLATS


UTEPLATS/BALKONG
På gården finns en stor matplats, en soffgrupp samt cafébord. Föreningen erbjuder sina medlemmar tillgång till gasolgrill och kolgrill.

BILPLATS


ÖVRIGA BYGGNADER
Det finns cykelförråd, festlokal, källarförråd, samlingslokal och tvättstuga med torkrum. Dessutom går det att hyra en lägenhet till gäster som är fullutrustat med 5 bäddar, kök och toalett.

ÖVRIGT


RENOVERINGAR
ROTrenoverat och stambytt 1987. Ny innergårdsfasad + målning trapphus 2011/2012. Ombildat till Brf Jägaren 7 i dec 2012. Byte av värme och ventilation 2013. Ny eldragning 3fas inkl jordfelsbrytare och fiberförberedelse 2013. Omläggning av tillfartsramper och förbättrad gårdsmiljö 2013. Målning av fönster, plåt och tak på innergård 2013. Iordningställande av källarföråd och vindsutrymmen 2012/2013. Renovering av Tvättstuga, pålsjögatan 2013/ 2014. Byte av fönsterlister 2013/2014/2015. Nyanlagd gräsmatta 2014.Nya möbler till gården 2014. Fastighetsavtal Bredband & IP-telefoni med Bredbandsbolaget 2014. Automatiska dörrstängare 2015. Nytt låssystem, passagesystem och porttelefoni 2015. Målning/renovering av lägenheternas ytterdörrar 2015. Spolning av avloppsrör och stammar 2015. Målning av fönster, plåt och tak mot gatorna 2015. Fasadrengöring, puts och målning mot gatorna 2015. Renovering av Tvättstuga, brommagatan 2015/ 2016. Byte av entrépartier 2016. Kompletterar med temperturmätning i samtliga lägenheter 2016. Byte, upprustning och modernisering av hissar för en energismartare och säkrare drift 2016.Boarea: 63kvm

Rum: 2

Våning: 3

Antal våningar totalt: 5

Hiss: JaBostadsrättsförening: Brf Jägaren 7

Allmänt om föreningen: Föreningen består av 34 lägenheter samt 2 lokaler fördelade på 5 våningar i detta klassiska funkishus som ritades av Alfred Andreasson och uppfördes 1931. Föreningen bildades 2012 och idag upplåts 2 st lägenheter med hyresrätt vilket inbringar ett positivt kassaflöde till föreningens ekonomi och som i framtiden kommer inbringa kapital genom ev. försäljning. Fastigheten är i det närmaste pedantiskt skött och mycket väl underhållen. Inga planerade avgiftshöjningar finns i dagsläget. Tidigare underhåll: 1987 ROT-renoverat och stambytt 2011-2012 Ny innergårdsfasad + målning trapphus. December Ombildat till Brf Jägaren 7 2013 Byte av värme och ventilation. Ny eldragning tre-fas inkl jordfelsbrytare och fiberförberedelse. Omläggning av tillfartsramper och förbättrad gårdsmiljö. Målning av fönster, plåt och tak på innergård. Iordningställande av källarföråd och vindsutrymmen. Byte av fönsterlister. 2014 Nyanlagd gräsmatta + nya möbler till gården. Fastighetsavtal Bredband & IP-telefoni med Bredbandsbolaget. Renovering av Tvättstuga, pålsjögatan 2015 Automatiska dörrstängare, nytt låssystem, passagesystem och porttelefoni. Målning/renovering av lägenheternas ytterdörrar. Spolning av avloppsrör och stammar. Målning av fönster, plåt och tak mot gatorna. Fasadrengöring, puts och målning mot gatorna. Renovering av tvättstuga, brommagatan 2016 Byte av entrépartier. Kompletterar med temperturmätning i samtliga lägenheter. Byte, upprustning och modernisering av hissar för en energismartare och säkrare drift. 2017 Ommålning av trapphus För mer info besök föreningens hemsida på www.jagaren7.se

Energideklaration: 132kWh/m² år

Byggnadsår: 1931


Uppvärmning:


Fönster: 3-glasfönster isoler

Ventilation: Mekanisk frånluft
HALL/ENTRÉ
Liten men yteffektiv hall. Skeppsgolv och vitmålade väggar. Bra förvaring genom avhängning samt garderob.

BADRUM
Väl tilltaget badrum. Helkaklat med mörkgrå klinker på golv och vitt kakel på väggar. Utrustning genom toalett, kommod med vask, badrumsskåp med spegel och duschhörna.

KÖK
Köket är bra planerat med såväl matplats för 4-6 personer och välutrustad köksdel. Samma skeppsgolv som i resterande delar av boendet och väggarna är vitmålade. Från fönstret har man en trevlig vy över Tågaborgs takåsar och de djupa nischerna ger extra ljus. Inredningen går i vitt med bänkskiva av svart laminat. Gott om förvaring erbjuds och den rostfria maskinparken består av induktionshäll med ugn, fläkt, kyl/frys och diskmaskin.

VARDAGSRUM
Vardagsrummet är något utöver det normala. Burspråket samt kontakten med sovrummet ger ett trevligt flöde med stora ljusinsläpp. Här får man plats med både soffgrupp och bra matplats. Samma genomgående golv och vitmålade väggar ger ett fräscht intryck. Ett mycket trevligt rum helt enkelt.

SOVRUM
Sovrummet placeras i hörna med fönster i dubbla väderstreck. Minimal insyn samt fin utsikt över klassiska kvarter med engelska radhusen och Pålsjögatan. Skeppsgolv och vitmålade väggar. Gott om plats för dubbelsängen och förvaringen löses genom 6 garderober som är utplacerade i rummet.

KVARTER
Tågaborg med sin placering strax norr om centrum är en av stadens mer attraktiva delar. Området erbjuder gott om serviceutbud med Stattena centrum på gångavstånd och mysiga bagerier och butiker i närliggande kvarter. Placeringen vid landborgen gör att man snabbt kan nå flertalet parker, vackra villakvarter och Pålsjöskog.

VI VET VAD DIN BOSTAD ÄR VÄRD.

Vill du veta? Boka kostnadsfri värdering.