ALLA BILDER

Lilla Möllevångsgatan 8, 4 rum och kök, 106kvm


Vill du bo riktigt charmigt med ett underbart ljusflöde? Välkommen till Lilla Möllevångsgatan 8 som totalrenoverats med känsla och smakfull hand.


MÄKLARE: Max Ericsson
max@3etage.se
Direkt 042-3003039
SMS: 0761-350861
Totalrenoverad med en känsla för stil och charm. Här känner man sig snabbt hemma i den mysiga miljön, tack vare det härliga ljusflöde som är genomgående i hela bostaden. Charmigt brädgolv och vitlaserad fiskbensparkett bidrar till en härlig atmosfär.

Lägenheten är med sina generösa 106kvm uppdelad på tre sovrum, vardagsrum, kök, badrum samt gäst-WC. Dessutom har man små charmiga utrymmen på kattvindarna som man når från flertalet av rummen, perfekt förvaring!
Vardagsrummet erbjuder stora sällskapsytor med plats för både TV-hörna och matplats ut mot den stora takkupan. Man slås verkligen av det fantastiska ljus som man får högst upp i huset och tack vare de tre takkuporna i sydvästläge.

Köket blir en naturlig plats att umgås i när man har gäster, här är gott om utrymme för mindre sittgrupp. Den ljusa köksinredningen matchar snyggt med de vitmålade brädgolvet från byggåret. Maskinparken består av kombinerad kyl/frys, spis med ugn, fläkt samt diskmaskin.

De tre sovrummen innebär att lägenheten passar både stora och mindre familjer. Praktiskt nog har man även två WC som är smakfullt renoverade med kakel och klinkers i en beige nyans.

Välmående förening som nyligen renoverat taket, satt in nya entrédörrar samt även installerat nytt modernt passagesystem. Detta finansierades via egna medel och har ej påverkat avgifterna.

Välkommen till Lilla Möllevångsgatan 8
Ljus och välkomnande hall
Kontor eller sovrum?
Trevligt ljusflöde
Gäst-WC
Läckert kök med matplats
Genomgående ljust
Hela tre takkupor i bostaden
Vidare till vardagsrummet
Fantastisk matplats
Underbart ljus från takkupan
Generöst vardagsrum
Nyslipad fiskbensparkett
Detaljbild
Stort sovrum med takfönster
Läckert badrum
Sovrum med coola vinklar
Detaljbild
Snyggt brädgolv
Lilla Möllevångsgatan 8
planlosning
Planritning
Högt uppe på landborgen i centrums centrala delar ligger Slottshöjden. Följer du Nedre Långvinkelsgatan eller terrasstrapporna från tornet Kärnan så kommer du rakt ner i centrum. Öresundparken brer ut sig i all sin grönska och landborgen bjuder på fantastisk utsikt över sundet och Danmark. Här möter gammalt nytt i en skön atmosfär.
EKONOMI
Utgångspris 2 250 000 kr
Månadsavgift 4 984 kr
Andel i bostadsrättsföreining 8.4994 %

KOMMENTAR
Ingår Värme, Vatten, digital TV, bredband. Det tillkommer en obligatorisk avgift på 20:- för brf. försäkring

INFORMATION
Typ Bostadsrätt
Byggnadstyp Flerfamiljshus
Boarea 106 m2
Rum 4
Våning 4 av 4
Hiss Nej
Byggår 1936
Bredband Leverantör: Com hem
Tv Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com hem

BOAREAN
Areauppgifter enligt bostadsföreningen

DRIFTKOSTNAD
Hushållsström 500 kr/mån
Totalt 500 kr/månBYGGNADSSÄTT
Uppvärmning Fjärrvärme
FASTIGHETSBETECKNING


BOSTADSRÄTTSFÖRENING
TV / INTERNETANSLUTNING


BILPLATS
Regelriktig parkering (mestadels sju-dygns parkeringar) längs med områdets gator. Finns flertalet föreningar i närheten som hyr ut garageplatser.

ENERGIPRESTANDA
155 kWh

TOMT


UTEPLATS


UTEPLATS/BALKONG
Mindre balkonger finns på vart halvplan och delas mellan medlemmarna. Dessutom finns en nyanlagd innergård med grillplats.

BILPLATS


ÖVRIGA BYGGNADER
Det finns cykelförråd, källarförråd samt tvättstuag med torkrum

ÖVRIGT


RENOVERINGAR
Boarea: 106kvm

Rum: 4

Våning: 4

Antal våningar totalt: 4Energideklaration: 155kWh/m² år

Byggnadsår: 1936


Uppvärmning: Fjärrvärme
Rumsbeskrivning: HALL
Ljus välkomnande hall med vitmålade väggar och ljus parkett av ask på golvet.

SOVRUM 1
Charmigt sovrum mot innergården med coola vinklar. Askparkett och vitmålade väggar. Takfönster bidrar till härligt ljusinsläpp. Även en lucka ut till kattvinden, perfekt till förvaring. Mot

BADRUM
Superfräscht badrum renoverat med smakfull hand. Duschhörna bakom glasväggar och vask med kommod för bra förvaring. Helkaklat i ljus beige nyans.

MASTER BEDROOM
Största sovrummet, också mot innergården, hittar vi anslutning till vardagsrummet. Även här takfönster för härligt ljusinsläpp. Askparkett och vitmålade väggar.

VARDAGSRUM
Charmigt vardagsrum med stora sällskapsytor. Här finns utrymme för både matplats och TV-hörna. Läcker vitlaserad fiskbensparkett på golvet och väggarna är vitmålade. Underbart ljusflöde tack vare en stor takkupa i sydvästläge.

KÖK
Modernt kök med vit köksinredning kompletteras av mörka arbetsbänkar i laminat. Även här finns utrymme för matplats. Komplett maskinpark med vitvaror från Husqvarna. Vitmålat brädgolv från byggåret.

SOVRUM 2/KONTOR
Mysigt kontorsrum som givetvis kan användas som sovrum. Stor takkupa även här ut mot Lilla Möllevångsgatan. Charmigt vitlaserat brädgolv bryter av det vitmålade väggarna.

GÄST-WC
Perfekt med gästtoalett i samma läckra stil som stora badrummet. Väldigt praktiskt för en familj att ha tillgång till två toaletter.

VI VET VAD DIN BOSTAD ÄR VÄRD.

Vill du veta? Boka kostnadsfri värdering.