ALLA BILDER

Södra Tvärgatan 5, 3 rum och kök, 88.5kvm


KOMMANDE! Topprenoverad och rymlig trea med helt nytt badrum och ett fantastiskt kök med påkostade detaljer. Inglasad balkong och hiss från markplan!


MÄKLARE: Martin Persson
martin@3etage.se
Direkt 042-3003038
SMS: 0735-179338
Denna bostad annonseras som kommande objekt då nuvarande ägare går i flyttankar och vill sondera marknaden. Det går bra att kontakta ansvarig mäklare om ni har några frågor, eller vill boka visning.

Äntligen en renoverad och rymlig trea om 88,5m2 till salu i välskötta och omtyckta HSB Brf Bagargården. Lägenheten är belägen på andra våningen och hiss finns direkt från markplan. Lägenhetens stora behållning är det nyrenoverade köket som har många påkostade detaljer. Ett fantastiskt ljust rum med utrymme för en stor matplats om 10 personer. Balkongen nås från det rymliga vardagsrummet. Det är både inglasat och isolerat vilket gör detta till ett extra rum som kan nyttjas i stort sett året om. Lägenheten inrymmer även två riktigt stora sovrum, entré/hall med klädkammare samt ett riktigt modernt och lyxigt badrum som renoverades för ett par år sedan, utrustat med tvättmaskin.

Ett fantastiskt boende i en välskött förening. Mitt i hjärtat av Söder med närhet till allt man behöver. Varmt välkomna på visning!

Riktigt välskött förening
Rejäla fastigheter
Här finns aktiviteter för både vuxna och små
Hiss från markplan finns
Södra Tvärgatan 1-7
planlosning
I den södra stadskärnan kan du shoppa varor från hela världen i små personliga butiker och äta gott på krogar med mat för alla smaker. All service du behöver finns nära och på stadens stadsbibliotek mitt i Stadsparken händer mycket kul för alla åldrar. Norra delen av City bjuder på ett stort shoppingutbud och Knutpunkten tar dig vidare med tåg och buss.
EKONOMI
Utgångspris 1 795 000 kr
Månadsavgift 4 469 kr
Andel i bostadsrättsföreining 0.84531 %INFORMATION
Typ Bostadsrätt
Boarea 88.5 m2
Rum 3
Våning 2 av 5
Hiss Ja
Byggår 1983
Bredband Huset är anslutet till både ComHem och Stadsnätet.
Tv Huset är anslutet till ComHem.

BOAREAN
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

DRIFTKOSTNAD
Hushållsström 300 kr/mån
Hemförsäkring 100 kr/mån
Totalt 400 kr/mån

DRIFTSKOSTNADER
Driftskostnaderna är individuella och beror på den enskilda förbrukningen.

BYGGNADSSÄTT
Uppvärmning Fjärrvärme
FASTIGHETSBETECKNING


BOSTADSRÄTTSFÖRENING
Brf Bagaregården

Föreningen består av 125 lägenheter, samtliga upplåtna med bostadsrätt.

TV / INTERNETANSLUTNING


BILPLATS
Regelriktig parkering längs med områdets gator. I närheten finns flertalet garage där både prisbild och tillgänglighet varierar.

ENERGIPRESTANDA
92 kWh

TOMT


UTEPLATS


UTEPLATS/BALKONG
Stor inglasad balkong om ca 8-10m2 i söderläge. Snygg trätrall på golvet samt plats för större sittgrupp.

BILPLATS


ÖVRIGA BYGGNADER
Det finns bastu, cykelförråd, förråd och tvättstuga med torkrum.

ÖVRIGT
Budgivning: Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt vilket innebär att de avgör när de vill sälja och till vem. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan överlåtelseavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet. Köpet är alltså inte är klart förrän skriftliga kontrakt är påtecknade av samtliga parter.

Allmän information: Ovanstående uppgifter ang bostadsrätten är grundade på av säljaren och berörd förening lämnad information. Köpare/spekulant uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande exempelvis; kommande renoveringar, avgiftsförändringar, lediga p-platser, lägenhetsyta samt månadsavgift. Köpare/spekulant är medveten om att bostadsrätten köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostadsrätten ordentligt. Nedtagning av väggar och/eller kraftiga förändringar av en bostadsrätt är alltid en fråga för bostadsrättsföreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för husets konstruktion.

Sidoverksamhet och tilläggstjänster
För förmedling till säljaren av annonsplats på hemnet.se erhåller 3etage Fastighetsmäklare i Helsingborg AB en administrationsersättning från Hemnet Service HNS AB om 300 kr inklusive moms.

RENOVERINGAR
Boarea: 88.5kvm

Rum: 3

Våning: 2

Antal våningar totalt: 5

Hiss: JaBostadsrättsförening: Brf Bagaregården

Allmänt om föreningen: Föreningen består av 125 lägenheter, samtliga upplåtna med bostadsrätt.

Energideklaration: 92kWh/m² år

Byggnadsår: 1983


Uppvärmning: Fjärrvärme
Varmt välkomna till Södra Tvärgatan 5 och extremt välskötta BRF Bagargården. Här bor du tryggt men en fantastisk grönskande innergård och med trevliga grannar. Hissen från markplan tar oss smidigt upp till denna totalrenoverade trea med en stor inglasad balkong.

ENTRÉ Rymlig entré med plats för avhängning till vänster, här nås en stor klädkammare.

KÖK Stilrent och påkostat KVIK-kök med vita luckor och bänkskiva i svart granitkomposit (oriental black) går väl ihop med det vita kaklet, allt renoverat 2015. Grått Klinkergolv (Urban Concrete från Flaviker) och riktigt snyggt målade väggar i blågrön nyans. Man har tänkt på alla detaljer, såsom 3 eluttag ovan bänkskiva, dolt elen till lampan, spotlights och en riktigt snygg Franke diskho. Maskinpark består av hel kyl och frys, inbyggd micro (Siemens -15), inbyggd pyrolysugn (Siemens -15), integrerad diskmaskin (Siemens -15), inductionshäll samt fläkt (Franke -15). Här inryms en stor matplats för upp till 10 personer och härligt ljusinsläpp ges via burspråket.

VARDAGSRUM är rymligt med bredspacklade ljusa väggar. Rymmer både matbord och soffhörna om man vill. Via vardagsrummet nås den inglasade balkongen som ligger i söderläge. Isolerad så att den går att använda nästan året om. Balkongen om cirka 8-10m2 blir som ett extra rum i lägenheten.

SOVRUM 1 Nås från vardagsrummet. Stort med plats för flera garderober om så behövs.

SOVRUM 2 ligger i angränsning till köket och är även det i bra storlek. Vetter mot innergården och har en riktigt snygg fondtapet.

BADRUM Totalrenoverades 2015-2016, med ljusgrått klinker på golvet och vita kaklade väggar. Utrustat med dusch med glasdörrar, vask med förvaring under, spegel upp till, wc, handdukstork och tvättmaskin.

OMRÅDE Söder är ett område med en väldigt spännande framtid. Det kan jämföras med Södermalm i Stockholm som också haft ett rejält uppsving de senaste årtiondet. Här öppnar snart nyrenoverade Södergallerian med Biograf, restauranger, upplevelser, butiker och mataffär. Mitt emot ligger hotell Radisson Blu med den riktigt populära restaurangen Nellys. Några 100 meter bort ligger badhuset och på Gustavs Adolfs Torg finns det fortfarande möjlighet till torghandel.

VI VET VAD DIN BOSTAD ÄR VÄRD.

Vill du veta? Boka kostnadsfri värdering.