ALLA BILDER

Kompanigatan 5, 2 rum och kök, 51kvm


Charmig och drömmig tvåa i parhus Maria på bästa läge av Tågaborg. Kakelugn, stor matsal, helt nyrenoverat badrum och extremt attraktiv avgift!


MÄKLARE: Martin Persson
martin@3etage.se
Direkt 042-3003038
SMS: 0735-179338
VISNING

Torsdag 25 Oktober 18:00 - 18:25
Visning med obligatorisk anmälan!

Lördag 27 Oktober
Maila martin@3etage.se eller ring/smsa 0735-179 338 för att boka tid för visning!

På första våningen med egen entré ligger denna mycket charmiga och väldigt välskötta tvåa om 51 kvm. Genomgående ligger nya ekparkettgolv, samtliga väggar är vitmålade och snickerierna som är gråmålade går så väl ihop med känslan i huset. Här finns även en kakelugn och små söta takrosetter som påminner om byggnadsåret 1903. Praktisk och kvadratsmart planlösning med stor matsal som pricken över i:et. Köket är modernt och snyggt, badrummet är helt nyrenoverat från 2018. Parhus Maria har en gemensam trädgård som är fri att utnyttja för medlemmarna. Här finns bland annat sittgrupp och fruktträd!

Allmänt: Kv Höken består av parhus, uppförda 1903-04 efter ritningar av Harald Berglin för Egnahemsföreningen Helsan upa. Medlemmar i egnahemsföreningen var mestadels tjänstemän vid järnvägen, post och tull. Här och i grannkvarteret Pelikanen finns den äldsta villabebyggelsen på Tågaborg. Kv. Höken är som helhet kulturhistoriskt värdefullt, och de individuellt utformade fasaderna är mycket detaljrika. Alla hus ligger på samma avstånd från gatan och till varje hus hör en liten trädgård på baksidan, samt en liten förgård mot gatan.

Här bor man på kanske bästa läge av Tågaborg endast en kort promenad från staden och havet. Intill ligger även vackra och populära Vikingsbergsparken. Varmt välkomna att boka visning!

Parhus Maria - Kompanigatan 3 och 5
Matsal
Plats för cirka 10 gäster
Läckra detaljer
Vy från matsal mot köksdel
Kakelugn
Kök
Komplett maskinpark
Läckra detaljer
Samt utgång till gemensamma utrymmen och till trädgården
Vy från matsal mot vardagsrum och sovrum
Soffgrupp och matsal
Förvaring på vänster hand
Vy från vardagsrum mot matsal och ingång till badrum
Helt nyrenvoerat badrum
Spännande inredningsdetalj med trappsteg i badrummet
Sovru med skjutdörrar
Sängplats
Entré
Separat entré till lägenheten
Vackert parhus anno 1903
Gemensam trädgård
Med sittgrupp och fruktträd
Trädgården sköts gemensamt med Kompanigatan 3
planlosning
De gamla, fina husen från tidigt 1900-tal ger området i norra centrum sin alldeles egen särskilda charm och du hittar snabbt dina små, personliga kvartersbutiker i de trånga gränderna. Sträck ut dig på en filt i sköna Vikingsbergsparken, ta en löparrunda i Pålsjö skog, ett dopp i havet eller en shoppingrunda i city. Allt finns nära när du bor här!
EKONOMI
Utgångspris 1 750 000 kr
Månadsavgift 1 768 kr
Andel i bostadsrättsföreining 16.6 %

KOMMENTAR
ink värme, vatten och kabel-tv.

INFORMATION
Typ Bostadsrätt
Boarea 51 m2
Rum 2
Våning 1 av 3
Hiss Nej
Byggår 1903
Bredband Ansluten till stadsnätet.

BOAREAN
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

DRIFTKOSTNAD
Hushållsström 250 kr/mån
Hemförsäkring 100 kr/mån
Totalt 350 kr/mån

DRIFTSKOSTNADER
Driftkostnaderna är individuella och skiljer sig åt efter enskild förbrukning

BYGGNADSSÄTT
Uppvärmning Fjärrvärme
FASTIGHETSBETECKNING


BOSTADSRÄTTSFÖRENING
Brf Vendo

Föreningen består av 4 lägenheter.

Föreningen är delaktig i samfälligheten för hela huset, där man äger 50%. Samfälligheten förvaltar gemensam gård med delad trädgårdsskötsel för den boende, parkeringsplatser, cykelplatser, tvättstuga, entrétrappor, trapphus och fjärrvärmecentral.

TV / INTERNETANSLUTNING


BILPLATS


ENERGIPRESTANDA
166 kWh

TOMT


UTEPLATS


UTEPLATS/BALKONG


BILPLATS


ÖVRIGA BYGGNADER
Det finns tvättstuga och mindre vindsförråd.

ÖVRIGT


RENOVERINGAR
Boarea: 51kvm

Rum: 2

Våning: 1

Antal våningar totalt: 3Bostadsrättsförening: Brf Vendo

Allmänt om föreningen: Föreningen består av 4 lägenheter. Föreningen är delaktig i samfälligheten för hela huset, där man äger 50%. Samfälligheten förvaltar gemensam gård med delad trädgårdsskötsel för den boende, parkeringsplatser, cykelplatser, tvättstuga, entrétrappor, trapphus och fjärrvärmecentral.

Energideklaration: 166kWh/m² år

Byggnadsår: 1903


Uppvärmning: Fjärrvärme
ENTRÉ ekparkettgolv och plats för avhängning rakt fram. Fondtapet och spotlights i taket.

VARDAGSRUM ekparkettgolv och vitmålade väggar. Platsbyggda garderober samt plats för soffgrupp, tv och arbetshörna.

SOVRUM väggen mellan vardagsrum och sovrum satte nuvarande ägare upp och den går att ta bort igen. Man valde en smart skjutdörr, som tar mindre plats. I sovrummet ryms en säng, extra möblemang som byrå eller skrivbord och här finns garderober med skjutdörrar.

BADRUM helt nyrenoverat badrum. Helkaklat i grått och vitt och utrustat med wc, kommod och dusch. En spännande inredningsdetalj är trappstegen i badrummet som man kan möblera utefter smak och tycke. Spotlights i taket.

MATSAL när där inte fanns någon vägg mellan sovrum och vardagsrum, så var matsalen möblerad med både soffgrupp och matbord. Idag används det som en riktigt charmig och härlig matsal med plats för bord med 10 stolar. Ekparkettgolv och vitmålade väggar. Takrosett och charmig kakelugn. Spotlights i taket längs långsidavägg.

KÖK snyggt vitt kök med grå bänkskiva och mörk mosaik. Komplett utrustat med kyl/frys, diskmaskin, häll med fläkt och ugn. Praktiskt klinkergolv och spotlights i taket. Från köket finns ytterligare en entré till bostaden som mynnar ut i gemensamhetsutrymmena för föreningen. Tvättstuga och förråd, samt utgång till föreningens gemensamma gård.

VI VET VAD DIN BOSTAD ÄR VÄRD.

Vill du veta? Boka kostnadsfri värdering.