ALLA BILDER

Vagnmansgatan 26, 2 rum och kök, 44kvm


Mycket trevlig och välplanerad 2:a på Eneborg. Nyligen stambytt badrum och i övrigt fräscha och renoverade ytskikt. Halv trapp upp & balkong i väster!


MÄKLARE: Alexander Persson
alexander@3etage.se
Direkt 042-3003031
SMS: 0735-179331
VISNING

Lördag 27 Oktober 15:00 - 15:30
Välkommen att boka in er på visning per sms eller mail!

I mycket välskött HSB föreningen finner vi detta boende som garanterat är ett av kvarterens finaste. Planlösningen är riktigt bra och fungerar för såväl singeln som för paret. Alla ytskikten har nyligen renoverade och under 2018 genomförde föreningen stambyte av alla badrum. Lägenheten är genomgående med bra ljusinsläpp. Hall och entré erbjuder förvaring genom garderober samt skiljer den av bostadens olika avdelningar på ett trevligt vis. På vänster hand nås först sovrummet, här ryms såväl dubbelsängen som förvaring genom garderober. Vidare nås köket, även det på vänster hand. Inredningen går i vitt med bra förvaring och arbetsytor. Även en mindre matplats för 2 personer finns och sammantaget är köket riktigt trevligt. Från hall nås även badrummet som är helkaklat och nyrenoverat under föregående år då föreningen genomförde sitt stambyte. Trevlig inredning, golvvärme samt förberett för tvättmaskin. Slutligen nås vardagsrummet. Plats till soffgrupp och matplats gör rummet yteffektivt och trevligt. Härifrån nås även balkongen som placeras i bästa västerläge.

Sammantaget en riktigt trevlig 2:a i riktigt fint skick. Dispositionen är utmärkt med bra storlek på alla utrymmen. Läget en halv trappa upp gör detta till en av de bästa 2: ornat på Eneborg just nu. Varm välkomma att boka visning!

planlosning
Planlösning
Högaborg och Eneborg ligger öster om den södra stadsdelen. Flerfamiljshusen är dominerande och ligger tätt, men parkerna runt omkring är många och här samlas man för att spela bollsporter, minigolf, solbada och ha picknick. Längs Viskängsstråket finns flera populära, gröna samlingsplatser.
EKONOMI
Utgångspris 875 000 kr
Månadsavgift 3 839 kr
Andel i bostadsrättsföreining 1.39101 %

KOMMENTAR
Inkl värme, vatten, grundutbud av Kabel-TV och bostadsrättstillägget för hemförsäkringen.

INFORMATION
Typ Bostadsrätt
Boarea 44 m2
Rum 2
Våning 1 av 4
Hiss Nej
Byggår 1947
Bredband Bredband. Leverantör: Com Hem.
Tv Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.DRIFTKOSTNADBYGGNADSSÄTT
FASTIGHETSBETECKNING


BOSTADSRÄTTSFÖRENING
HSB Brf Trasten

Belägen på fastigheten Mullbäret 10 och föreningen finns på adress Vagnmansgatan 24-28 samt Tranemansgatan 21 A-C.
Förfogar över 56 bostadsrättslägenheter, 34st 1rok + 22st 2 rok.
Vidare finns 5 bostadsrättslokaler samt 1 hyreslokal.
Inflyttning skedde 1947. Föreningen har nyligen genomfört stambyte i alla lägenheter.Föreningen kommer förbereda för anslutning av Fiber i samband med att man gräver upp för stambyte. Dock har inga beslut tagit om att dra in det i hela fastigheten.

TV / INTERNETANSLUTNING


BILPLATS
17 parkeringsplatser, seperat kö.

ENERGIPRESTANDA
kWh

TOMT


UTEPLATS


UTEPLATS/BALKONG
Stor balkong i solig västerläge

BILPLATS


ÖVRIGA BYGGNADER
Det finns cykelförråd, källarförråd, stort vindsförråd och tvättstuga med torkrum. Gemensamma grönytor mellan huskropparna. Nära till Viskängen!

ÖVRIGT


RENOVERINGAR
Stambyte genomfördes 2018Boarea: 44kvm

Rum: 2

Våning: 1

Antal våningar totalt: 4Bostadsrättsförening: HSB Brf Trasten

Allmänt om föreningen: Belägen på fastigheten Mullbäret 10 och föreningen finns på adress Vagnmansgatan 24-28 samt Tranemansgatan 21 A-C. Förfogar över 56 bostadsrättslägenheter, 34st 1rok + 22st 2 rok. Vidare finns 5 bostadsrättslokaler samt 1 hyreslokal. Inflyttning skedde 1947. Föreningen har nyligen genomfört stambyte i alla lägenheter.Föreningen kommer förbereda för anslutning av Fiber i samband med att man gräver upp för stambyte. Dock har inga beslut tagit om att dra in det i hela fastigheten.

Byggnadsår: 1947


Uppvärmning:
Rumsbeskrivning: HALL
Praktisk och välkomnande hall. Praktisk avhängning av ytterkläder samt bra förvaring genom garderober. Ekparkett och släta väggar. Renoverat 2017 då även elen drogs om.

KÖK
Trevligt kök men inredning i vitt och bänkskiva av svart laminat. Bra förvaring och arbetsytor. Dessutom en trevlig matplats för 2 personer genom cafélösning. Spishäll, ugn, fläkt och kyl/frys. Snyggt schackrutigt laminat på golv och släta väggar. Uppdaterat 2017 med ny bänkskiva, nytt golv, ny el och renoverade väggar.

BADRUM
Helkaklat badrum från stambytet 2018. Kakel och klinker går i vitt. Inredning följer genom tvätt kommod med förvaring, spegelskåp, vägghängd toalett och dusch. Det är även förberett för tvättmaskin samt har badrummet utrustats med bekväm golvvärme.

SOVRUM
Bra storlek gör att både dubbelsäng och förvaring genom garderober ryms. Trevlig väggpanel och brädgolv skapar känsla. I övrig släta väggar. Renoverades under 2017 med nya golv, ny garderob, vidgjorda väggar och omdragen el.

VARDAGSRUM
Vardagsrummet är bra planerat med plats till såväl soffa som matplats. Snygg ekparkett och i övrigt släta och målade väggar. Härifrån nås även balkongen som placeras i soligt västerläge. Renoverades 2017 med nya golv, vidgjorda väggar och omdragen el.

VI VET VAD DIN BOSTAD ÄR VÄRD.

Vill du veta? Boka kostnadsfri värdering.