ALLA BILDER

Troedsgatan 4, 3 rum och kök, 78kvm


På lugnt och högt läge med stor balkong i sydväst finner vi denna inflyttningsklara trea! Fördelaktig planlösning, renoverad badrum samt hiss i huset!


MÄKLARE: Andreas Schultz
andreas@3etage.se
Direkt 042-3003034
SMS: 0735-179334
VISNING

Lördag 27 Oktober
Kontakta Andreas Schultz på andreas@3etage.se eller 0735-179334 för att boka tid!

Via nyligen installerade, dubbla grindar kommer vi in på föreningens eget område. En lummig innergård med gräsmatta och uteplats erbjuds i skyddad läge och härifrån finns även den ena av de två entréerna till trapphuset, den andra finns en halv trappa ner på husets gavel. Från båda entréerna nås hissen för smidig transport upp till våning 4 där själva lägenheten finns!

Väl inne i lägenhetens hall välkomnas vi av en rymlig yta med plats för avhängning direkt till vänster och med ekparkett på golvet.

Lägenhetens övriga disponering fördelar sig över två stora sovrum som på ett praktiskt sätt ligger åtskilda från varandra med köket in emellan, ett rymligt vardagsrum med utgång till den härligt stora balkongen som har ett högt läge och är vänd åt sydväst vilket ger riktigt många soltimmar under årets allra flesta månader!

Ut över det erbjuder lägenheten även ett helkaklat och renoverat badrum från 2014 i ljusa inbjudande färger samt praktisk förvaring i praktisk klädkammare!

Varmt välkommen på visning med Andreas Schultz!

Härlig balkong i sydväst
Vardagsrum
Balkong
Soffhörna
Del av vardagsrum
Hall
Inre hall
Kök
Kök
Kök
Helkaklat badrum från 2014
Del av badrum
Sovrum 1
Sovrum 2
Föreningens gemensamma uteplats
Lummig gård
Gården
Entré via grindar
Föreningens hus!
planlosning
Planlösning
De gamla, fina husen från tidigt 1900-tal ger området i norra centrum sin alldeles egen särskilda charm och du hittar snabbt dina små, personliga kvartersbutiker i de trånga gränderna. Sträck ut dig på en filt i sköna Vikingsbergsparken, ta en löparrunda i Pålsjö skog, ett dopp i havet eller en shoppingrunda i city. Allt finns nära när du bor här!
EKONOMI
Utgångspris 2 150 000 kr
Månadsavgift 4 590 kr
Andel i bostadsrättsföreining 7.9664 %

KOMMENTAR
I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-tv, bredband samt bostadsrättstillägget på hemförsäkringen.

INFORMATION
Typ Bostadsrätt
Boarea 78 m2
Rum 3
Våning 4 av 5
Hiss Ja
Byggår 1948
Bredband Leverantör: Com Hem.
Tv Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

BOAREAN
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

DRIFTKOSTNAD
Hushållsström 300 kr/mån
Totalt 300 kr/mån

DRIFTSKOSTNADER
Beakta att de 300 kronorna för hushållsström är en schabloniserad summa.

BYGGNADSSÄTT
Uppvärmning Fjärrvärme
FASTIGHETSBETECKNING


BOSTADSRÄTTSFÖRENING
Troedsgatan

Allmänt om föreningen: Föreningen bildades 2005 och består av 14 lägenheter. En totalrenovering av fastigheten skedde 1988 då bl a stammar, fönster och fasad byttes ut. Sedan dess har byggnaden hållits i gott skick genom fortlöpande underhåll. Föreningens fastighetsförvaltning sköts av RL-Konsult.

TV / INTERNETANSLUTNING


BILPLATS
Parkeringsmöjligheter finns i ett par olika garage i närområdet, tillgänglighet varierar och priserna ligger på ca 800-900 kr/månad.

ENERGIPRESTANDA
110 kWh

TOMT


UTEPLATS


UTEPLATS/BALKONG
Härligt stor balkong i sydväst med sol från ungefär lunch och fram till långt in på kvällen!

BILPLATS


ÖVRIGA BYGGNADER
Det finns cykelförråd, källarförråd och tvättstuga.

ÖVRIGT


RENOVERINGAR
En totalrenovering av fastigheten skedde 1988 då bl a stammar, fasad och fönster byttes ut.Boarea: 78kvm

Rum: 3

Våning: 4

Antal våningar totalt: 5

Hiss: JaBostadsrättsförening: Troedsgatan

Allmänt om föreningen: Allmänt om föreningen: Föreningen bildades 2005 och består av 14 lägenheter. En totalrenovering av fastigheten skedde 1988 då bl a stammar, fönster och fasad byttes ut. Sedan dess har byggnaden hållits i gott skick genom fortlöpande underhåll. Föreningens fastighetsförvaltning sköts av RL-Konsult.

Energideklaration: 110kWh/m² år

Byggnadsår: 1948


Uppvärmning: Fjärrvärme
HALL
Hallen är välkomnande med ljlusa färgval och ekparkett på golvet. Plats finns för avhängning av ytterkläder samt viss övrig möblering.
Hallen löper genom hela lägenheten och fungerar på det viset som en sammanbindande länk mellan övriga rum!

SOVRUM 1
Ett par steg in på hallens vänstra sida hittar vi det första av lägenhetens två sovrum. Plats finns för dubbelsäng och det finns förvaringsmöjlighet via garderober längs ena väggen. Både detta sovrummet och sovrum 2 har fönster mot den lugna innergården!

KÖK
Köket erbjuder en skön vy över den grönskande innergården från matplatsen som lätt rymmer 4-6 personer. Skåpsinredningen gåt i ljust trä med maskinell utrustning bestående av diskmaskin, spis med häll samt kombinerad kyl/frys.

BADRUM
Badrummet är stilrent totalrenoverat under 2014 med kaklade väggar och klinker på golvet.
För extra komfort finns golvvärme samt dubbla handdukstorkar. I taket sitter spotlights. En praktisk detalj är att det är förberett för installation av tvättmaskin för den som önskar sätta in en sådan!

SOVRUM 2
Även detta rum är väl tilltaget och erbjuder plats för både stor säng och förvaringsmöjligheter genom t ex garderober eller byrå. Fönster mot innergården och brädgolv.

VARDAGSRUM
Härligt rum som allt som oftast badar i ljus från stora fönsterpartier ut mot den stora balkongen som tack vare sitt fria läge åt sydväst erbjuder sol från ungefär lunch och långt in på kvällen när vädret tillåter!

Område.
Bra belägen förening där det mesta finns inom gångavstånd. T.ex. är det endast en kort promenad ner till centrum med sitt rika utbud av kultur och shopping m.m. Norra Hamnen med sitt folkliv finns inom ett par minuter. För det mer vardagliga utbudet av varor och tjänster ligger Stattena Centrum nära till hands med ett antal matvarubutiker, gym och bankkontor.
Mat-"hubben" vid Hjälmshultsgatan erbjuder stans kanske bästa pizzor, fantastiska burgare, sushi, vietnamesiskt samt thaimat. För rekreation och avkoppling finns Kopparmölleparken och Öresundsparken ca 100 meter från huset och en bit längre bort hittar vi Vikingsbergsparken.

VI VET VAD DIN BOSTAD ÄR VÄRD.

Vill du veta? Boka kostnadsfri värdering.