ALLA BILDER

Trapetsgatan 32b, 2 rum och kök, 66.5kvm


Säljstarten för Ängelholms nya stadsdel Fridhem är igång. 38 nyproducerade bostadsrätter av högsta klass med ny teknik i en genomtänk boendemiljö.


MÄKLARE: Hannah Kjell
hannah@3etage.se
Direkt 042-300 30 36
SMS: 0735-179 336
Äntligen är lanseringen för Ängelholms nya stadsdel Fridhem igång och vi är mycket stolta att få möjligheten att presentera projektet. Det första spadtaget är taget och just i detta nu planeras utemiljön in i minsta detalj.

Ängelholms kommun etablerar ett nytt bostadsområde beläget söder om Ängelholms IP, mellan Kullavägen och Helsingborgsvägen, vid namn Fridhem. Området kommer att bestå av ca 400-600 st bostäder i en härlig blandning av bostadsrätter och hyresrätter. Fridhem har gott om boendekvalitéter med ett lugnt läge nära till såväl stadspuls som natur. Tänk dig möjligheten att bli den första att bo i ett nytt urbant kvarter, som med sin framträdande arkitektoniska siluett kommer att bli Ängelholms senaste tillskott.

Från området når man enkelt kollektivtrafik och Ängelholms mysiga stadskärna med sin uppskattade gågata, Rönne å, butiker, restauranger och service. Med endast 4 km från havet och 1,5 km till Kronoskogen är det inte långt till natursköna omgivningar. Kronoskogens gröna stråk och många motionsslingor löper längs med havet och skapar en grön skyddande inbäddning av staden. I den nya stadsdelen kommer förskola och centrumhandel uppföras vilket skapar ytterligare urbanitet och en känsla av att tillhöra staden.

Murum har tillsammans med JKAB arkitekter fått äran att skapa 38 st attraktiva kvalitetshem med genomtänkt boendemiljö, smarta lösningar och ett tydligt miljötänk. Murums vision för platsen har varit att skapa en grön oas och bostäder av högsta klass med moderna materialval, ny teknik och innovativa boendelösningar att trivas i. Med det sagt kommer bostädernas exteriör präglas av ett naturskönt intryck med fasader klädda i skiffer och solceller vilandes på samtliga tak.

Bostäderna kommer att tillhöra Bostadsrättsföreningen Fridhem Fotbollen och bestå av sex fastigheter i två plan, samtliga med egen ingång i markplan med invändig trappa till ovanvåningen. Generösa uteplatser och balkonger erbjuds i populära väderstreck som ebbar ut mot gemensamma ytor med samlingsplatser, grill, odlingar och grön växtlighet. Till varje bostad medföljer en p-plats på bekvämt avstånd med möjlighet till en egen laddstolpe.

Tillträde från sommaren 2019. Bilder utgör datorillustrationer och kan avvika från verkligt utförande.

För mer information om varje specifik bostad och dess placering se www.murumfastigheter.se under flik "Bostäderna". Varmt välkomna att ta kontakt med Fastighetsmäklare Hannah Kjell på 0735-179936 eller på hannah@3etage.se för att boka din nya bostad redan idag!

Brf Fridhem - Generösa uteplatser med möjlighet till inglasning
Inbjudande planlösning med ljuvliga fönsterpartier mot bostadens uteplats
Smakfulla materialval i ljusa kulörer
Läcker arkitektur!
Tidlöst, smakfullt och innovativt - Kök fr. HTH
I köket ryms en lagom stor matplats
Sovrum i bra storlek med god förvaring från HTH
Detaljbild i sovrum
I anslutning till det största sovrummet nås det exklusiva badrummet
Brf Fridhem Fotbollen
Den gröna oasen dominerar
Arkitekturen är slående!
Lugn, privat gata
planlosning
3D flygbild över området
Tänkta byggentreprenaderna
EKONOMI
Utgångspris 2 508 000 kr
Månadsavgift 3 400 kr

KOMMENTAR
I månadsavgiften ingår värme och vatten. Hushållsel tillkommer.

INFORMATION
Typ Bostadsrätt
Boarea 66.5 m2
Rum 2
Våning 1 av 2
Hiss Nej
Byggår 2019
Bredband Fiber finns indraget till bostaden
Tv Fiber finns indraget till bostaden

BOAREAN
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

DRIFTKOSTNAD
Hushållsström 250 kr/mån
Hemförsäkring 150 kr/mån
Totalt 400 kr/mån

DRIFTSKOSTNADER
Driftskostnaderna är individuella och beror på den enskilda förbrukningen.

BYGGNADSSÄTT
Uppvärmning Fjärrvärme och solceller
Ventilation FTX
Fönster 3-glasfönster
FASTIGHETSBETECKNING


BOSTADSRÄTTSFÖRENING
Brf Fridhem Fotbollen

Bostadsrättsföreningen Fridhem Fotbollen registrerades hos bolagsverket 2018-06-20 och kommer att bestå av 38 bostadsrätter fördelat i sex olika huskroppar i två våningar med 6-8 lägenheter i varje huskropp.

Beräknad inflyttning fr. sommaren 2019

Totalentreprenören Murum Projektutveckling AB har i samarbete med JKAB Arkitekter tagit fram bostadsrätter för det moderna livet och ett hållbart byggande. Murums primära fokus har varit miljön. Med det sagt kommer föreningen producera sin egen el genom solceller på samtliga tak, återvinna den förbrukade elen genom ett återvinningssystem och FTX-system samt erbjuda laddstolpar för elbilar med egenproducerad el.

TV / INTERNETANSLUTNING


BILPLATS
Varje bostad kommer erbjudas en p-plats med möjlighet till en egen laddstolpe för elbilar.

ENERGIPRESTANDA
kWh

TOMT


UTEPLATS


UTEPLATS/BALKONG
Balkong/uteplats
Både balkonger och uteplatser är generöst tilltagna där del av balkong/uteplats kan fås inglasad mot tillägg. Uteplatserna är mellan 16-18,5 kvm.

BILPLATS


ÖVRIGA BYGGNADER
Till varje bostad hör ett förråd som nås innifrån lägenheten. På föreningens mark finner vi ett miljöhus om 50 kvm.

ÖVRIGT


RENOVERINGAR
Boarea: 66.5kvm

Rum: 2

Våning: 1

Antal våningar totalt: 2Bostadsrättsförening: Brf Fridhem Fotbollen

Allmänt om föreningen: Bostadsrättsföreningen Fridhem Fotbollen registrerades hos bolagsverket 2018-06-20 och kommer att bestå av 38 bostadsrätter fördelat i sex olika huskroppar i två våningar med 6-8 lägenheter i varje huskropp. Beräknad inflyttning fr. sommaren 2019 Totalentreprenören Murum Projektutveckling AB har i samarbete med JKAB Arkitekter tagit fram bostadsrätter för det moderna livet och ett hållbart byggande. Murums primära fokus har varit miljön. Med det sagt kommer föreningen producera sin egen el genom solceller på samtliga tak, återvinna den förbrukade elen genom ett återvinningssystem och FTX-system samt erbjuda laddstolpar för elbilar med egenproducerad el.

Byggnadsår: 2019


Uppvärmning: Fjärrvärme och solceller


Fönster: 3-glasfönster

Ventilation: FTX
Entré
Lås från Yale Doorman med kodlås och/eller tagg. Möjlighet att koppla lås till larm. Lägenheter på plan 2 har egen privat entré i bottenplan med klädkammare och egen invändig trappa upp till bostaden.

Hall
1-stavs parkett från Khärs på golv samt skjutdörrsgarderob från HTH.
Fönsterbänkar, Norvalla kalksten från Slite på Gotland i grå nyans.

Kök
1-stavs parkett från Kährs, köksinredning och luckor Next Vit från HTH. Komplett maskinpark i rostfritt från Siemens. Bänkskiva i granit. Fyra val av olika stenskivor kommer att finnas.

Vardagsrum
Öppen planlösning mot kök. 1-stavsparkett från Kährs. Stora generösa fönsterpartier med fönsterbrädor i Norvalla kalksten från Slite på Gotland i grå nyans.

Badrum
Helkaklat badrum med vita större plattor på vägg. Klinker på golv är valbart. Sex olika nyanser finns att välja mellan. Utrustat med tvättmaskin och torktumlare från Siemens. Toalett, duschväggar, handukstork, vit kommod med inbyggt tvättställ, spegel med belysning, toalettpappershållare och krokar i krom. Inredning från INR.

Sovrum
1-stavsparkett från Kährs, skjutdörrsgarderob från HTH. Fönsterbrädor i Norvalla kalksten från Slite på Gotland i grå nyans.

Tillträde från sommaren 2019. För mer info se www.murumfastigheter.se

VI VET VAD DIN BOSTAD ÄR VÄRD.

Vill du veta? Boka kostnadsfri värdering.