ALLA BILDER

Stenbackagatan 11, 110kvm


Stilren, dansk inspirerad arkitektur på populära Vikens Ry. Välplanerade kvadratmetrar med 3 bra sovrum, social planlösning & trevlig atrium trädgård!


MÄKLARE: Alexander Persson
alexander@3etage.se
Direkt 042-3003031
SMS: 0735-179331
För er som väntat finns nu ett av de eftertraktade 1-plans hus på vikens Ry till försäljning. Området har ritats av Tillberg Design och den moderna arkitekturen går i dansk stil med säcka putsade tegelfasader, strama linjer och välkomponerade bostäder. Genom att använda fasadliven från grannhusen har man dessutom skapat väldigt trevliga utemiljöer i atrium stil som skyddar mot både vind och insyn. Bostaden är ytters välplanerad där en social och öppen planlösning placeras centralt i boendet med trevlig access till trädgården genom altandörrar. Materialvalen är genomgående och moderna med vitlaserad ekparkett på golv och snyggt kök i vitt. Köksön skapar dynamik och en naturlig placering av soffgrupp och matplats gör utrymmena lättmöblerade. Längst ner mot sovrummen finner vi dessutom en värmande och mysig kamin Dessa sovrum är likstora och placeras bredvid varandra. Master Bedroom ligger på motsatta sida av huset. Även detta rum vetter mot trädgården och en rejäl walk in closet löser förvaring på bästa vis. Härifrån nås även garaget som av nuvarande ägare har inrett till ett bio rum. Vid entré hittar vi både gäst W/C och bra tvättrum som även rymmer förvaring. Slutligen når vi badrummet som är stort och välutrustat med både dusch och badkar.

Sammantaget ett riktigt bra boende för familjen eller det äldre paret. Skandinaviska material med en riktigt bra planlösning gör såväl området som bostaden till något utöver det vanliga. Kontakten med atrium trädgården genom fönsterpartier och altandörrar skapar dessutom en naturlig plats att ta sig ut på under de varmare delarna av året. Varmt välkommen att boka visning med Alexander Persson!

Varmt välkommen!
Bra ljusinsläpp
Trevlig kontakt med trädgården
Riktigt bra planlösning med värmande kamin
Vy från soffgrupp
Vy mot kök, ljusa skandinaviska färger.
Praktisk köksö i kök
Bra frövaring och arbetsytor
Fullutrustad maskinpark
Kolla in dessa ljusinsläpp
Bra matplats
Vy mot kök
Detalj
Sovrum 1
Sovrum 2
Master Bedroom
Tillhörande walk in closet
Entré
Gäst W/C
Tvättutrymme
Stort badrum med både dusch.....
.....och badkar.
planlosning
Planlösning
Hela området är väldigt danskinspirerat
Säckaputsade fasader
Vy mot atriumträdgården
Bra utehäng för sol och....
...mysig uteplats vid enté
EKONOMI
Utgångspris 3 495 000 kr
Taxeringsvärde 589 000 kr
Fastställt 2015
Kod 220, Småhusenhet, bebyggd
Pantbrev (3 st) 2 800 000 krINFORMATION
Typ Villa
Byggnadstyp 1 plan
Boarea 110 m2
Biarea 20.5 m2
Tomtareal 270 m2
Rum 4
Byggår 2014
Bredband Fiber
Tv Ansluten till kabelnät.

BOAREAN
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

DRIFTKOSTNAD
Hushållsström 4 000 kr/år
Värme 8 500 kr/år
Renhållning 2 000 kr/år
Vatten 5 000 kr/år
Hemförsäkring 2 500 kr/år
Totalt 22 000 kr/årBYGGNADSSÄTT
Vatten Avlopp Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.
Fasad Tegel/Puts
Grund Betong/Platta
Stomme Lättbetong
Takbeklädnad Papp
Ventilation Mekanisk till- och frånluft
Hängrännor Målad plåt
Fönster 3-glasfönster isoler
FASTIGHETSBETECKNING
Stubbarp 40:21

BOSTADSRÄTTSFÖRENING
TV / INTERNETANSLUTNING


BILPLATS


ENERGIPRESTANDA
kWh

TOMT
Tomtarea 270 m² (friköpt). Trevlig och genomtänkt atruium trädgård som skyddar mot vind och bjuder in till varma dagar i solen. Trädgården placeras i öster och söder. På framsidan finer vi en mindre uteplats i västerläge.

UTEPLATS


UTEPLATS/BALKONG


BILPLATS
Bilplats 1: Garage.
Bilplats 2: Biluppställningsplats.

ÖVRIGA BYGGNADER


ÖVRIGT


RENOVERINGAR
Boarea: 110kvm

Sovrum: 3

Rum: 4Beskrivning: HALL/ENTRÉ Praktisk entré med plats till avhängning samt förvaring genom garderob. Klinker på golv och släta ljusa väggar. Härifrån nås tvätt avdelning samt gäst W/C. GÄST W/C Helkaklade väggar och klinker på golv. Tvättkommod med förvaring, spegel samt toalett. TVÄTTRUM Tvättrum som även fungerar som teknikrum. Välplanerat med bra arbetsytor och förvaring. Utrustat med vask, tvättmaskin och torktumlare. VARDAGSRUM/KÖK/MATPLATS Öppen planlösning från vilken bostadens olika delar kan nås från. Köket är generöst med bra arbetsytor och förvaring. Köksön är både effektiv och trevlig att hänga runt. Inredningen kommer från Vedum och bänkskivan är av vit laminat. Vitvaror genom integrerad diskmaskin, induktionshäll, fullhöjds kyl & frys samt inbyggd ugn & Micro. Vidare har vi en trevlig matplats för 6+ personer. Soffgruppen placeras lättast efter köket för att få ett naturligt flöde planlösningen. Kök, vardagsrum och matplats ligger trevligt placerade runt trädgården vilket man enkelt når genom balkongdörrar. Längst ner i vardagsrummet finner vi även en värmande kamin. Vitlaserad ekparkett på golv och ljusa släta väggar. SOVRUM 1 & 2 Likstora sovrum som är perfekta för ungdomarna alternativt kontor eller gästrum. Vitlaserad parkett på golv och ljusa släta väggar. SOVRUM 3 Master Bedroom. Trevligt rum med bra storlek. Från altandörr tar man sig snabbt ut i trädgården. Härifrån når man även en "walk in closet" som löser förvaringsbekymmer på bästa vis. Man kan även nå garaget från sovrummet. Vitlaserd parkett på golv och släta ljusa väggar. GARAGE Garaget rymmer förutom bil även bra med förvaring. Idag har det bonats om till biorum men går enkelt att återställa om man vill. TRÄDGÅRD Liten och lättskött trädgård. Här kan man i sann atrium stil sitta skyddad från vind och oväder. Solen kan man njuta av i öster och söderläge och kontakten men huset är en tilltalande faktor. På entrésida finns mer plats för en mindre sittgrupp.

Byggnadsår: 2014


Uppvärmning:


Grund: Betong/Platta

Stomme: Lättbetong

Bjälklag:

Fasad: Tegel/Puts

Takbeklädnad: Papp

Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.

Utv plåtarbeten: Målad plåt

Fönster: 3-glasfönster isoler

Ventilation: Mekanisk till- och frånluft
HALL/ENTRÉ
Praktisk entré med plats till avhängning samt förvaring genom garderob. Klinker på golv och släta ljusa väggar. Härifrån nås tvätt avdelning samt gäst W/C.

GÄST W/C
Helkaklade väggar och klinker på golv. Tvättkommod med förvaring, spegel samt toalett.

TVÄTTRUM
Tvättrum som även fungerar som teknikrum. Välplanerat med bra arbetsytor och förvaring. Utrustat med vask, tvättmaskin och torktumlare.

VARDAGSRUM/KÖK/MATPLATS
Öppen planlösning från vilken bostadens olika delar kan nås från. Köket är generöst med bra arbetsytor och förvaring. Köksön är både effektiv och trevlig att hänga runt. Inredningen kommer från Vedum och bänkskivan är av vit laminat. Vitvaror genom integrerad diskmaskin, induktionshäll, fullhöjds kyl & frys samt inbyggd ugn & Micro. Vidare har vi en trevlig matplats för 6+ personer. Soffgruppen placeras lättast efter köket för att få ett naturligt flöde planlösningen. Kök, vardagsrum och matplats ligger trevligt placerade runt trädgården vilket man enkelt når genom balkongdörrar. Längst ner i vardagsrummet finner vi även en värmande kamin. Vitlaserad ekparkett på golv och ljusa släta väggar.

SOVRUM 1 & 2
Likstora sovrum som är perfekta för ungdomarna alternativt kontor eller gästrum. Vitlaserad parkett på golv och ljusa släta väggar.

SOVRUM 3
Master Bedroom. Trevligt rum med bra storlek. Från altandörr tar man sig snabbt ut i trädgården. Härifrån når man även en "walk in closet" som löser förvaringsbekymmer på bästa vis. Man kan även nå garaget från sovrummet. Vitlaserd parkett på golv och släta ljusa väggar.

GARAGE
Garaget rymmer förutom bil även bra med förvaring. Idag har det bonats om till biorum men går enkelt att återställa om man vill.

TRÄDGÅRD
Liten och lättskött trädgård. Här kan man i sann atrium stil sitta skyddad från vind och oväder. Solen kan man njuta av i öster och söderläge och kontakten men huset är en tilltalande faktor. På entrésida finns mer plats för en mindre sittgrupp.


VI VET VAD DIN BOSTAD ÄR VÄRD.

Vill du veta? Boka kostnadsfri värdering.