ALLA BILDER

Missionsgatan 2, 85kvm


Nyrenoverad villa på lugn och trevlig adress i Ekeby. Bra planerat med 2 sovrum, gott om sociala avdelningar och öppen planlösning på nedanplan.


MÄKLARE: Alexander Persson
alexander@3etage.se
Direkt 042-3003031
SMS: 0735-179331
På lugn och trivsam gata finner vi detta nyrenoverade hem som senaste tiden genomgått en förvandling och därmed uppdaterats till 2017 år standard. Utvändigt har fasad, tak och fönster renoverats och invändigt har alla ytskikt gåtts igenom och därmed har vi här ett bekymmersfritt boende för nästa ägare. Nedanplan har planerats så att kök, matplats och vardagsrum placeras i en öppen planlösning. Här finner vi även badrummet som helkaklats i fina material och även fungerar som tvätt avdelning. Nedanplan huserar även ett av sovrummen som nås vid entré. Trappen tar oss till ovanplan där vi möts av ett stort allrum, perfekt som tv avdelning. Här finner vi även boendets andra sovrum som även det är generöst till ytan. Huset omgärdas av en stor tomt som förutom flertalet uteplatser även erbjuder garage och dubbla förråd.

Sammantaget ett mycket trevligt boende i hjärtat av Ekeby. Genomgående hög standard tillsammans med trevlig och social planlösning gör detta till det perfekta boendet för lilla familjen eller paret. Varmt välkommen att boka visning med Alexander Persson.

Köksbild mot hall, praktisk klinker på golv
Vy mot matplats
Stort öppet vardagsrum
Genomgående hög standard
Sovrum på nedanplan
Snyggt badrum med tvättavdelning
Trapp till ovanplan
Allrum på ovanplan
Allrum mot sovrum
Stort sovrum på ovanplan
planlosning
Nedanplan
planlosning
Ovanplan
Fastigheten från gatan,, dubbla biluppställningsplatser
Vy från trädgården mot förråd och hus
Gott om uteplatser i trädgården
Samhällena Bjuv och Ekeby har skolor, butiker, gym, restauranger och all tänkbar service. I Ekeby finns en av Sveriges största privata möbelaffärer och i Bjuv ett friluftsbad och ett gruvmuseum. Helsingborg, Hyllinge köpcentrum, Lydinge golfbana och Söderåsens nationalpark ligger nära.
EKONOMI
Utgångspris 1 395 000 kr
Taxeringsvärde 431 000 kr
Byggnadsvärde 163 000 kr
Fastställt 2015
Kod 220, Småhusenhet, bebyggdINFORMATION
Typ Villa
Byggnadstyp 1 ½ plan med krypgrund
Boarea 85 m2
Biarea 20 m2
Tomtareal 800 m2
Rum 4
Byggår 1909
Bredband ADSL.

BOAREAN
Areauppgifter enligt mätning

DRIFTKOSTNAD
Hushållsström 4 000 kr/år
Värme 10 000 kr/år
Renhållning 2 000 kr/år
Vatten 3 000 kr/år
Totalt 19 000 kr/årBYGGNADSSÄTT
Vatten Avlopp Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.
Fasad Liggande träpanel
Grund Krypgrund/Källare
Stomme Sten
Bjälklag Betong/Trä
Uppvärmning Luft/Vatten
Takbeklädnad Profilerad plåt
Ventilation Självdrag
Hängrännor Plåt
Fönster 2-glasfönster isoler
FASTIGHETSBETECKNING
Hinken 12

BOSTADSRÄTTSFÖRENING
TV / INTERNETANSLUTNING


BILPLATS


ENERGIPRESTANDA
kWh

TOMT
Tomtarea 800 m² (friköpt). Stor tomt som även rymmer garage, förråd och fd tvättavdelning. Gott om uteplatser finns samt en trevligt anlagd trädgård.

UTEPLATS


UTEPLATS/BALKONG


BILPLATS
Garage.

ÖVRIGA BYGGNADER
Förråd.

ÖVRIGT


RENOVERINGAR
Boarea: 85kvm

Sovrum: 2

Rum: 4Beskrivning: NEDANPLAN Hall/ENTRÉ Praktisk hall med klinker på golv samt slätspacklade och vita väggar. Härifrån når man kök, sovrum på nedanplan samt ovanvåning. -17 SOVRUM1 Nedanplans sovrum. Ekparkett på golv och slätspacklade samt ljusmålade väggar. -17 KÖK Välplanerat och praktiskt kök. Inredning i vitt med stenbänkskiva. Maskinpark bestående av fullhöjds kyl & frys, induktionshäll, ugn, spisfläkt och diskmaskin. I köksdelen ligger en klinker på golv som sedan går över till ekparkett i vardagsrumsdelen. Slätspacklade och ljusmålade väggar. -17 VARDAGSRUM Vardagsrummet går i vinkel från köket och här ryms såväl matplats som soffgrupp. Ekparkett på golv samt slätspacklade och vitmålade väggar. -17 BADRUM/TVÄTTAVDELNING Stort badrum med klinker på golv och kaklade väggar, allt i snygga material. Rejält utrustat med tvättmaskin, torktumlare, dusch, toalett, tvätt kommod, golvvärme och hadukstork. -17 OVANPLAN ALLRUM Direkt när man kommer upp har vi ett större allrum/vardagsrum som passar perfekt som social avdelning. Parkett på golv samt bredspacklade och vitmålade väggar. -17 SOVRUM2 Stort sovrum. Ekparkett på golv samt slätspacklade och vita väggar. FÖRRÅD/PANNRUM På tomten finner vi ett förråd samt pannrum i sidobyggnad. Pannrummet har även avlopp och har fungerat som tvättrum tidigare. Här finner vi även fjärrvärmecentral. TRÄDGÅRD Stor trädgård som har olika avdelningar. Här finner vi ett garage, gott om uteplatser och trevligt anlagd trädgård.

Byggnadsår: 1909


Uppvärmning: Luft/Vatten


Grund: Krypgrund/Källare

Stomme: Sten

Bjälklag: Betong/Trä

Fasad: Liggande träpanel

Takbeklädnad: Profilerad plåt

Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.

Utv plåtarbeten: Plåt

Fönster: 2-glasfönster isoler

Ventilation: Självdrag
NEDANPLAN

Hall/ENTRÉ
Praktisk hall med klinker på golv samt slätspacklade och vita väggar. Härifrån når man kök, sovrum på nedanplan samt ovanvåning. -17

SOVRUM1
Nedanplans sovrum. Ekparkett på golv och slätspacklade samt ljusmålade väggar. -17

KÖK
Välplanerat och praktiskt kök. Inredning i vitt med stenbänkskiva. Maskinpark bestående av fullhöjds kyl & frys, induktionshäll, ugn, spisfläkt och diskmaskin. I köksdelen ligger en klinker på golv som sedan går över till ekparkett i vardagsrumsdelen. Slätspacklade och ljusmålade väggar. -17

VARDAGSRUM
Vardagsrummet går i vinkel från köket och här ryms såväl matplats som soffgrupp. Ekparkett på golv samt slätspacklade och vitmålade väggar. -17

BADRUM/TVÄTTAVDELNING
Stort badrum med klinker på golv och kaklade väggar, allt i snygga material. Rejält utrustat med tvättmaskin, torktumlare, dusch, toalett, tvätt kommod, golvvärme och hadukstork. -17

OVANPLAN

ALLRUM
Direkt när man kommer upp har vi ett större allrum/vardagsrum som passar perfekt som social avdelning. Parkett på golv samt bredspacklade och vitmålade väggar. -17

SOVRUM2
Stort sovrum. Ekparkett på golv samt slätspacklade och vita väggar.

FÖRRÅD/PANNRUM
På tomten finner vi ett förråd samt pannrum i sidobyggnad. Pannrummet har även avlopp och har fungerat som tvättrum tidigare. Här finner vi även fjärrvärmecentral.

TRÄDGÅRD
Stor trädgård som har olika avdelningar. Här finner vi ett garage, gott om uteplatser och trevligt anlagd trädgård.VI VET VAD DIN BOSTAD ÄR VÄRD.

Vill du veta? Boka kostnadsfri värdering.