ALLA BILDER

Frösögatan 46, 114kvm


Trevligt och ombonat hem i populära Rydebäck! Ett synnerligt fint radhus med 3 bra sovrum, modern planlösning, uterum, liten täppa och mkt mer.


MÄKLARE: Hannah Kjell
hannah@3etage.se
Direkt 042-300 30 36
SMS: 0735-179 336
BUDGIVNING

BUDGIVNING PÅGÅR

3
Varmt välkomna till detta ombonade och trevliga hem i barnvänliga Rydebäck! Detta synnerligt fina radhus erbjuder en inbjudande framsida med en liten täppa och ett mysigt trädäck. På husets baksida finner vi ett stort och familjevänligt uterum i anslutning till den lilla trädgården som passar utmärkt för egen växtodling eller varför inte för soldyrkaren.

Ett mycket väldisponerat boende där vi finner de sociala ytorna på entréplan medan de mer privata rummen finns på husets ovanvåning. Bostaden erbjuder ett härligt vardagsrum med en öppen planlösning mot köket. Detta rum förlängs under sommarhalvåret när man låter båda altandörrarna stå öppna ut mot det stora uterummet. Köket är uppfräschat och inrett med vita högblanka luckor, en smakfull bänkskiva i ek och vitt kakel mot vägg. Nedanvåningen erbjuder även ett bra sovrum, ett lagom stort badrum, en mindre tvättstuga och ett bra förvaringsrum under trappan.

Trappan tar oss vidare upp till andra våningen där vi möts av en mindre hall som är en perfekt plats för barnens lek och ytterligare två bra sovrum. Förvaring erbjuds i form av två utmärkta klädkammare precis utanför. Ett välbehövligt badrum finner vi även på detta plan som har blivit uppfräschat med delvis ny inredning de senaste åren.

Här bor ni i ett tryggt område med flertalet barnfamiljer runt omkring er. Närheten till Rydebäcks centrum, skolor, dagis och goda pendlingsmöjligheter gör detta boendet otroligt attraktivt och är en stor anledning till varför det sällan säljs bostäder i området. 50 meter från bostaden finner vi en lekplats som är mycket omtyckt för både de små och stora och för dig som älskar havet nås det på bara några minuter.

En genomgående fin bostad på ett mycket trevligt läge i Rydebäck! Varmt välkommen att boka en visning med Hannah Kjell!

Varmt välkomna till Frösögatan 46
Framsidan erbjuder en lättskött trädgård och ett perfekt trädäck
Stig in!
Bostadens hall
Vidare in i huset möts vi att detta fantastiska rum
Modern öppen planlösning med massor av ljusinsläpp
Köksön i köket bidrar till socialt umhänge
Här erbjuds gott om förvaring och goda arbetsytor
Close up i kök
Fantastiska fönsterpartier
Vardagsrummet är stor och väldigt lättmöblerat
En trevlig matplats intill ett av fönsterpartierna
Vardagsrum
Detaljbild i vardagsrum
Detaljbild i vardagsrum
Vyn från hallen
Köket är fräscht, vitt och lättskött
Från köket och vardagsrummet når man bostadens uterum
Här vilar ett fint brädgolv
Här ryms såväl soffa som matbord
Stort sovrum på entréplan
Detaljbild i sovrum
Välkomna upp!
Ett bra badrum med både dusch och toalett
En funktionell tvättstuga med vask och överskåp
Hallen på ovanvåningen fungerar perfekt till barnens myshörna eller förvaring
Sovrummen på ovanvåningen är identiska och rymmer det man behöver
Det andra sovrummet
Close up i barnrum
Badrum 2
Något större badrum med härligt badkar
planlosning
Entréplan
planlosning
Ovanplan
Detta sköna familjeområde vid en tre kilometer lång sandstrand ligger söder om Helsingborg, strax innan Råå. Här finns bra skolor, tågstation, privata och kommunala förskolor och flera idrottsklubbar. Rya Golfklubb öppnade 1934 och ligger på perfekt seaside-läge. Ett antal restauranger och ett konstgalleri finns också i byn. Fortuna är den del som ligger sydligast.
EKONOMI
Utgångspris 2 650 000 kr
Taxeringsvärde 1 458 000 kr
Byggnadsvärde 905 000 kr
Fastställt 2015
Kod 220, Småhusenhet, bebyggd
Pantbrev (6 st) 2 069 750 krINFORMATION
Typ Villa
Byggnadstyp 1 ½ plan med platta på mark
Boarea 114 m2
Tomtareal 178 m2
Rum 4
Byggår 1990
Bredband Fiber finns indraget till fastigheten
Tv Fiber finns indraget till fastigheten

BOAREAN
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

DRIFTKOSTNAD
Hushållsström 8 400 kr/år
Värme 7 900 kr/år
Samfällighetsavgift 10 160 kr/år
Hemförsäkring 4 900 kr/år
Totalt 31 360 kr/år

DRIFTSKOSTNADER
Driftskostnaderna är individuella och beror på den enskilda förbrukningen. I samfällighetskostnaden ingår följande; Individuell vattenförbrukning, underhåll av gemensamma ytor och lekplatser, snöröjning, etc.

BYGGNADSSÄTT
Vatten Avlopp Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.
Fasad Tegel/Trä
Grund Platta på mark
Stomme Trä
Bjälklag Trä
Uppvärmning Biogas
Takbeklädnad Betongpannor
Ventilation Mekanisk frånluft
Fönster 3-glasfönster
FASTIGHETSBETECKNING
Alhällan 31

BOSTADSRÄTTSFÖRENING
TV / INTERNETANSLUTNING


BILPLATS


ENERGIPRESTANDA
103 kWh

TOMT
Tomtarea 178 m² (friköpt). Insynsskyddad tomt med uppvuxna buskar och staket.

UTEPLATS
Husets framsida erbjuder en mindre grästäppa men även ett perfekt trädäck där solen hälsar på under eftermiddagen och kvällen. På husets baksida finner vi bostadens uterum och en mindre grästäppa även här med härlig dagssol.

UTEPLATS/BALKONG


BILPLATS
Till bostaden hör ett garage. Fri parkering i övrigt längs med kringliggande gator och vid Rydebäcks centrum.

ÖVRIGA BYGGNADER
Stort förråd på tomtens framsida.

ÖVRIGT


RENOVERINGAR
De senaste åren har följande installationer gjorts:
Diskmaskin och fläkt utbytt 2017
Tvättmaskin utbytt 2016
Torktumlare utbytt 2015
Köket blev uppfräschat ca 2012
Boarea: 114kvm

Sovrum: 3

Rum: 4Energideklaration: 103kWh/m² år

Beskrivning: ENTRÉPLAN HALL Välkomnande entré med avhängning direkt till vänster. På golvet vilar praktisk och slittålig klinker och väggarna är vitmålade. TVÄTTSTUGA Till höger från hallen når vi bostadens tvättstuga och pannrum. Kvadratsmart med en mindre avlastningsyta, vask och ett bra överskåp. Både tvättmaskin och torktumlaren är utbytta 2015/2016 och är från märket BOSH. Våtrumsmatta på golv och vitmålade väggar. BADRUM Badrum med ljus våtrumsmatta på golv och vitmålade väggar. Badrummet är från byggnadsåret men uppfräschat med delvis ny inredning. Utrustat med en stor duschhörna, vask, kommod, förvaringsskåp och toalett. SOVRUM 1 På nedanvåningen finner vi ett stort och ljust sovrum som idag används till barnen och deras kompisar. Hälsar gästerna på får de kanske låna rummet utav de. Ett lättmöblerat rum som rymmer både den stora dubbelsängen och övrig möblemang. På golvet vilar ekparkett och väggarna är vitmålade tillsammans med en mönstrad tapet. VARDAGSRUM Ett fantastiskt rum med underbart ljusinsläpp från fem stora fönster och altandörrar. Här tog tidigare ägare bort en vägg och skapade en modern öppen planlösning mot husets kök och matplats. Här vistas man gärna tillsammans med hela familjen. Rummets väggar är klädda i en mycket trevlig kalkfärg som skapar karaktär till hela rummet och på golvet vilar ekparkett. Under sommarhalvåret står altandörrarna gärna på glänt ut mot bostadens uterum som är ett populärt rum under denna säsong. KÖK Bostadens kök är uppfräschat med vita högblanka skåpsluckor. Den lättskötta bänkskivan i ek möts av vitt klassiskt kakel på vägg. Köket erbjuder bra med förvaring och mycket goda arbetsytor tar vare dess storlek. När väggen togs ned i vardagsrummet valde man även att sätta in en stor och härlig köksö, även den med en snygg och slittålig ekbänkskiva. En perfekt köksö där alla kan hjälpas åt med kvällsmaten. Köket är utrustat med kyl, frys, ugn, spishäll, fläkt och diskmaskin. Väggarna är vitmålade och på golvet finner vi genomgående ekparkett. OVANVÅNING HALL Mindre hall, en perfekt plats till barnen och deras leksaker! BADRUM Ovanvåningens badrum är även det från byggnadsåret och har de senaste åren blivit uppfräschat med ny färg på väggarna och delvis ny inredning. Badrummet är utrustat med badkar, kommod, vask, toalett, förvaringsskåp och fönster för vädring. SOVRUM 1 & 2 Två bra sovrum i perfekt storlek. Rummen är lättmöblerade och erbjuder bra med ljusinsläpp. På golven vilar ekparkett och väggarna är vitmålade.

Byggnadsår: 1990


Uppvärmning: Biogas


Grund: Platta på mark

Stomme: Trä

Bjälklag: Trä

Fasad: Tegel/Trä

Takbeklädnad: Betongpannor

Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.

Utv plåtarbeten:

Fönster: 3-glasfönster

Ventilation: Mekanisk frånluft
ENTRÉPLAN

HALL
Välkomnande entré med avhängning direkt till vänster. På golvet vilar praktisk och slittålig klinker och väggarna är vitmålade.

TVÄTTSTUGA
Till höger från hallen når vi bostadens tvättstuga och pannrum. Kvadratsmart med en mindre avlastningsyta, vask och ett bra överskåp. Både tvättmaskin och torktumlaren är utbytta 2015/2016 och är från märket BOSH. Våtrumsmatta på golv och vitmålade väggar.

BADRUM
Badrum med ljus våtrumsmatta på golv och vitmålade väggar. Badrummet är från byggnadsåret men uppfräschat med delvis ny inredning. Utrustat med en stor duschhörna, vask, kommod, förvaringsskåp och toalett.

SOVRUM 1
På nedanvåningen finner vi ett stort och ljust sovrum som idag används till barnen och deras kompisar. Hälsar gästerna på får de kanske låna rummet utav de. Ett lättmöblerat rum som rymmer både den stora dubbelsängen och övrig möblemang. På golvet vilar ekparkett och väggarna är vitmålade tillsammans med en mönstrad tapet.

VARDAGSRUM
Ett fantastiskt rum med underbart ljusinsläpp från fem stora fönster och altandörrar. Här tog tidigare ägare bort en vägg och skapade en modern öppen planlösning mot husets kök och matplats. Här vistas man gärna tillsammans med hela familjen. Rummets väggar är klädda i en mycket trevlig kalkfärg som skapar karaktär till hela rummet och på golvet vilar ekparkett. Under sommarhalvåret står altandörrarna gärna på glänt ut mot bostadens uterum som är ett populärt rum under denna säsong.

KÖK
Bostadens kök är uppfräschat med vita högblanka skåpsluckor. Den lättskötta bänkskivan i ek möts av vitt klassiskt kakel på vägg. Köket erbjuder bra med förvaring och mycket goda arbetsytor tar vare dess storlek. När väggen togs ned i vardagsrummet valde man även att sätta in en stor och härlig köksö, även den med en snygg och slittålig ekbänkskiva. En perfekt köksö där alla kan hjälpas åt med kvällsmaten. Köket är utrustat med kyl, frys, ugn, spishäll, fläkt och diskmaskin. Väggarna är vitmålade och på golvet finner vi genomgående ekparkett.

OVANVÅNING

HALL
Mindre hall, en perfekt plats till barnen och deras leksaker!

BADRUM
Ovanvåningens badrum är även det från byggnadsåret och har de senaste åren blivit uppfräschat med ny färg på väggarna och delvis ny inredning. Badrummet är utrustat med badkar, kommod, vask, toalett, förvaringsskåp och fönster för vädring.

SOVRUM 1 & 2
Två bra sovrum i perfekt storlek. Rummen är lättmöblerade och erbjuder bra med ljusinsläpp. På golven vilar ekparkett och väggarna är vitmålade.

VI VET VAD DIN BOSTAD ÄR VÄRD.

Vill du veta? Boka kostnadsfri värdering.