ALLA BILDER

Norrköpingsgatan 4, 158kvm


Äntligen finns nu ett utmärkt boende till salu i ett barnvänligt område för familjen som vill växa till sig!


MÄKLARE: Emma Selenius
emma@3etage.se
Direkt 042-3003032
SMS: 0735-179332
Välkomna till Norrköpingsgatan 4 på populära Husensjö och detta väl tilltagna hus med närhet till allt man behöver. Alltifrån matlivs, skolor, grönområden, parker, täta bussförbindelser och E4an.

Huset har haft samma ägare sedan 1998 och har varsamt renoverats under tidens gång. Man har bl.a. inrett vinden, bytt fönster, byggt till ett isolerat uterum och en kontorsdel med separat ingång.

Huset erbjuder 3 helkaklade badrum, ett rymligt allrum med fungerande kakelugn, 6 sovrum, ett totalrenoverat kök, tvättstuga, ett isolerat uterum om ca 20kvm, en enorm terrass i västerläge med en otrolig sundsutsikt samt ett garage med förråd. Ännu en attraktivt aspekt fastigheten besitter är att man med enkla medel kan dela upp huset i två mindre lägenheter.
Villans härliga trädgård som även den ligger i soligt västerläge är välskött och försedd med staket runtom tomten, en stenlagd uteplats med en tilltalande pool. Här finns gott om plats för socialt umgänge med fina uppvuxna insynsskyddade häckar.

Sammantaget är detta ett hus som har det där ”lilla extra” i ett populärt och tryggt område. Ett hus att växa, trivas och umgås i med familj och vänner.


Varmt välkomna att boka visning med mäklare Emma Selenius!


Välkomna!
Mycket välskött trädgård!
Härlig trädgård i soligt västerläge
Utsikt från vinden över trädgården
Plats för rejäl soffgrupp
Stort allrum med fungerande kakelugn
Kakelugn som höjer mysfaktorn
Gott om plats för matsalsmöblemang
Fräscht kök som totalrenoverades 2011
klassiska materialval samt rostfri maskinpark
Otroligt härligt isolerat uterum som används flitigt året om!
Sovrum på entréplan med gott om plats för säng samt annat möblemang och tillhörande badrum
Stort sovrum på ovanvåningen med charmig fiskbensparkett samt utgång till den enorma terassen
Som rymmer det mesta och...
..har sundsutsikt!
Stort och ljust sovrum på övre plan med takstuckatur och fiskbensparkett
Gott om plats för övrigt möblemang
Gott om plats för säng och övrigt möblemang
Praktisk tvättstuga med både tvättmaskin och torktumlare samt gott om förvaring
Enorm inredd vind!
Med en otrolig utsikt över sundet
Charmig murstock mitt i rummet
Charmiga takbjälkar
Stor terrass i perfekt solläge!
Utsikten!
Helkaklat badrum på entréplan
Snyggt badrum som totalrenoverades 2012
Helkaklat badrum på ovanvåningen
Stort helkaklat badrum på källarplan med..
..bastu!
Kontorsdel med egen ingång som även kan användas som gästrum
Pool!
Välkomna..
Utsikten
planlosning
Entréplan planlösning
planlosning
Ovanvåning planlösning
planlosning
Källarplan planlösning
planlosning
Vind planlösning
Nära det mesta men ändå lite för sig själv. Så bor du på Husensjö. Området är lugnt och barnvänligt och här finns en park med tennisbanor, skateramp och ett mindre koloniområde. Bebyggelsen är blandad, men de flesta hus är från första hälften av 1900-talet.
EKONOMI
Utgångspris 5 100 000 kr
Taxeringsvärde 2 037 000 kr
Byggnadsvärde 1 075 000 kr
Fastställt 2015
Kod 220, Småhusenhet, bebyggd
Pantbrev (9 st) 1 674 000 krINFORMATION
Typ Villa
Byggnadstyp 2 ½ plan med källare
Boarea 158 m2
Biarea 80 m2
Tomtareal 593 m2
Rum 8
Byggår 1934
Energiklass D
Bredband Ansluten till stadsnätet
Tv Ansluten till stadsnätet

BOAREAN
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

DRIFTKOSTNAD
Hushållsström 8 160 kr/år
Värme 18 000 kr/år
Renhållning 5 160 kr/år
Vatten 3 360 kr/år
Hemförsäkring 4 500 kr/år
Totalt 39 180 kr/årBYGGNADSSÄTT
Vatten Avlopp Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.
Fasad Tegel
Stomme Tegel
Uppvärmning Fjärrvärme
Takbeklädnad Takpannor
Ventilation Mekanisk till- och frånluft
Fönster 2-glasfönster och 3-glasfönster
FASTIGHETSBETECKNING
Vega 5

BOSTADSRÄTTSFÖRENING
TV / INTERNETANSLUTNING


BILPLATS


ENERGIPRESTANDA
99 kWh

TOMT
Tomtarea 593 m² (friköpt). Tomten: Inhängnad trädgårdstomt i västerläge med pool.

UTEPLATS
Uteplats 1: Uteplats, inglasad, läge väster.
Uteplats 2: Uteplats, läge väster.
Uteplats 3: Terass, läge väster

UTEPLATS/BALKONG


BILPLATS
Garage med plats för 1 bil samt stenlagd uppfart med plats för 1 bil.

ÖVRIGA BYGGNADER
Förråd

ÖVRIGT


RENOVERINGAR
2001 - Renovering av badrum på källarplan
2002 - Renovering samt isolering av vind
2003 - Renovering av hela källaren där bl.a. vattenburen golvvärme las in i badrum samt gästrum.
2004 - Renovering av kakelugn
2008 - Fönsterbyte
2010 - Tillbyggnad av pool
2011 - Byte av vindsfönster samt kök totalrenoverades
2012 - Entréplan totalrenoverades och golvvärme lades in.
2014 - Tillbyggnad av uterum på entréplan, terrass på ovanvånigen samt kontor på källarplan med golvvärme.Boarea: 158kvm

Sovrum: 6

Rum: 8Energideklaration: 99kWh/m² år

Beskrivning: : ENTRÉPLAN: HALL Välkomnande hall med naturlig plats för avhängning direkt höger. KÖK Fräscht kök som totalrenoverades 2011, då valde man vita skåpluckor, grå bänkskiva, grå klinker på golv samt rostfria vitvaror. Maskinpaerken består av kyl och frys i full höjd, ugn, spishäll, diskmaskin samt fläkt Det finns även plats för en mindre matplats om 2-3 personer. ALLRUM Stort och ljust allrum med fungerande kakelugn. Rummet rymmer enkelt både matsalsmöblemang samt en rejäl soffgrupp. På golvet vilar genomgående parkett och väggarna är vitmålade. Härifrån nås det isolerade uterummet om ca 20kvm som används flitigt året om! SOVRUM Rymligt sovrum som med plats för dubbelsäng samt övrigt möblemang. Rummet har parkettgolv samt ljusa väggar och härifrån nås även våningens helkaklade badrum vilket är perfekt när man har gäster eller dylikt. BADRUM Fint helkaklat badrum som totalrenoverades 2012 i ljusa färger. Fönster bringar en extra dimension till badrummet som i övrigt erbjuder dusch med glasvägg, kommod, tvättställ samt vägghängd wc. OVANVÅNING: SOVRUM Till höger från trappan hittar vi första sovrummet som enkelt rymmer en rejäl säng samt annat möblemang, parkettgolv samt målade väggar. SOVRUM Rakt fram från trappan hittar vi andra sovrummet som är stort och härligt med gott om ljusinsläpp. Sovrummet erbjuder fiskbensparkett samt charmig takstuckatur och målade väggar. SOVRUM Stort inbjudande sovrum med plats för dubbelsäng samt annat möblemang. Ursnygg fiskbensparkett vilar på golv samt målade väggar. Här erbjuds bra ljusinsläpp samt utgång till den enorma terrassen i soligt västerläge med utsikt över sundet! BADRUM Direkt till höger från trappan når vi det helkaklade badrummet med naturligt ljusinsläpp tack vare fönstret. I övrigt finns handdukstork, wc, dusch, tvättställ samt kommod. TVÄTTSTUGA Praktisk tvättstuga med både tvättmaskin och torktumlare som i övrigt erbjuder gott om förvaring. KÄLLARPLAN SOVRUM Generöst rum som rymmer säng samt annat möblemang, klinker på golv (golvvärme) och målade väggar. HOBBYRUM Perfekt hobbyrum eller dylikt, används idag som verkstad. KONTOR/TILLBYGGNAD Kontorsdel som byggdes till 2014 med egen ingång. Perfekt att använda som kontor eller varför inte som ett extra sovrum/gästrum. Praktisk klinker på golv (golvvärme) samt målade väggar. BADRUM Ett rejält helkaklat badrum i klassiskt vitt. Badrummet är utrustat med både hörnbadkar och dusch. I övrigt är det utrsutat kommod, tvättställ, toalett och bastu! VIND Välkomna upp! Ett rum som med fördel kan användas som ett till sovrum för antingen barnen eller för de vuxna. Rummet är så pass stort så att man skulle kunna skärma av det eller behålla det som det är. Ni har även en helt magisk utsikt över sundet från det utdragbara vindsfönstret! Den vackra murstocken som vi finner mitt i rummet blir en snygg detalj. Till detta vilar ett charmigt brädgolv.

Byggnadsår: 1934


Uppvärmning: Fjärrvärme


Grund:

Stomme: Tegel

Bjälklag:

Fasad: Tegel

Takbeklädnad: Takpannor

Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.

Utv plåtarbeten:

Fönster: 2-glasfönster och 3-glasfönster

Ventilation: Mekanisk till- och frånluft
: ENTRÉPLAN:

HALL
Välkomnande hall med naturlig plats för avhängning direkt höger.

KÖK
Fräscht kök som totalrenoverades 2011, då valde man vita skåpluckor, grå bänkskiva, grå klinker på golv samt rostfria vitvaror. Maskinpaerken består av kyl och frys i full höjd, ugn, spishäll, diskmaskin samt fläkt Det finns även plats för en mindre matplats om 2-3 personer.

ALLRUM
Stort och ljust allrum med fungerande kakelugn. Rummet rymmer enkelt både matsalsmöblemang samt en rejäl soffgrupp. På golvet vilar genomgående parkett och väggarna är vitmålade. Härifrån nås det isolerade uterummet om ca 20kvm som används flitigt året om!

SOVRUM
Rymligt sovrum som med plats för dubbelsäng samt övrigt möblemang. Rummet har parkettgolv samt ljusa väggar och härifrån nås även våningens helkaklade badrum vilket är perfekt när man har gäster eller dylikt.

BADRUM
Fint helkaklat badrum som totalrenoverades 2012 i ljusa färger. Fönster bringar en extra dimension till badrummet som i övrigt erbjuder dusch med glasvägg, kommod, tvättställ samt vägghängd wc.

OVANVÅNING:

SOVRUM
Till höger från trappan hittar vi första sovrummet som enkelt rymmer en rejäl säng samt annat möblemang, parkettgolv samt målade väggar.

SOVRUM
Rakt fram från trappan hittar vi andra sovrummet som är stort och härligt med gott om ljusinsläpp. Sovrummet erbjuder fiskbensparkett samt charmig takstuckatur och målade väggar.

SOVRUM
Stort inbjudande sovrum med plats för dubbelsäng samt annat möblemang. Ursnygg fiskbensparkett vilar på golv samt målade väggar. Här erbjuds bra ljusinsläpp samt utgång till den enorma terrassen i soligt västerläge med utsikt över sundet!

BADRUM
Direkt till höger från trappan når vi det helkaklade badrummet med naturligt ljusinsläpp tack vare fönstret. I övrigt finns handdukstork, wc, dusch, tvättställ samt kommod.

TVÄTTSTUGA
Praktisk tvättstuga med både tvättmaskin och torktumlare som i övrigt erbjuder gott om förvaring.

KÄLLARPLAN

SOVRUM
Generöst rum som rymmer säng samt annat möblemang, klinker på golv (golvvärme) och målade väggar.

HOBBYRUM
Perfekt hobbyrum eller dylikt, används idag som verkstad.

KONTOR/TILLBYGGNAD
Kontorsdel som byggdes till 2014 med egen ingång. Perfekt att använda som kontor eller varför inte som ett extra sovrum/gästrum. Praktisk klinker på golv (golvvärme) samt målade väggar.

BADRUM
Ett rejält helkaklat badrum i klassiskt vitt. Badrummet är utrustat med både hörnbadkar och dusch. I övrigt är det utrsutat kommod, tvättställ, toalett och bastu!

VIND
Välkomna upp! Ett rum som med fördel kan användas som ett till sovrum för antingen barnen eller för de vuxna. Rummet är så pass stort så att man skulle kunna skärma av det eller behålla det som det är. Ni har även en helt magisk utsikt över sundet från det utdragbara vindsfönstret! Den vackra murstocken som vi finner mitt i rummet blir en snygg detalj. Till detta vilar ett charmigt brädgolv.

VI VET VAD DIN BOSTAD ÄR VÄRD.

Vill du veta? Boka kostnadsfri värdering.