ALLA BILDER

Lagerhusvägen 4, 133kvm


Ett mycket ombonat och trevlig hem med en fantastisk trädgårdstomt där möjligheterna är oändliga.


MÄKLARE: Hannah Kjell
hannah@3etage.se
Direkt 042-300 30 36
SMS: 0735-179 336
På en lugn och skyddad gata, precis i anslutning till Björnåsuppfarten, finner vi denna 1,5-plansvilla om ca 133 kvm där flera stora renoveringar har gjorts. Ett mycket ombonat och trevligt hem med en fantastisk trädgårdstomt där möjligheterna är oändliga. Huset är perfekt beläget längst ned på den lugna gatan, granne med de gröna fälten, vilket gör boendet fridfullt och harmoniskt. Huset i sig är i gott skick där taket har lagts om, uppvärmningssystemet har bytts ut, husets stora badrum har renoverats, nya fina 3-glas fönster och flera ytskikt har setts över. Något som gör huset ännu mer attraktivt är de goda parkeringsmöjligheterna där minst 6 bilar skulle få plats på den grusade uppfarten eller i husets garage.

Utöver dessa egenskaper finner vi stora sociala sällskapsytor på nedre plan tillsammans med en större matplats, ett stort och gediget kök samt en rymlig hall med en gästtoalett. På ovanvåningen finner vi två mysiga sovrum med grym förvaring samt ett lagom stort allrum.

Låter huset tilltalande för er? Tveka inte att kontakta Hannah Kjell för en visning!

Varmt välkomna till Lagerhusvägen 4
En härlig familjevilla med lantlig omgivning
Här är vackra ängar din främsta granne
Bo på en lugn och mysig gata
Bostadens rymliga matplats som ligger i anslutning till både kök och vardagsrum
Kaminen skapar en ljuvlig känsla!
Ett stort rum med plats för övrigt möblemang
Bra med ljusinsläpp från flera rum
Bostadens kök är en riktig dröm för den som önskar bra arbetsytor
Integrerad maskinpark
I köket finns där även plats för en mindre matgrupp om så önskas
Från matsalen når vi bostadens stor vardagsrum där alla soffor får plats
Härligt ljusinsläpp
Hallen är stor och praktisk på många sätt med klinker på golv
Gäst-WC som vi når från hallen
Ovanvåningens allrum
Sovrum 1 med god förvaring
Det stora härliga sovrummet med framtagna bjälkar
Från sovrummet når man klädkammaren som är i en bra storlek
Helkaklat badrum från 2010 med vattenburen golvvärme
Från det stora fönsterpartiet blickar man ut över den vackra grönskan
I källaren finner vi den praktiska tvättstugan
planlosning
planlosning
EKONOMI
Utgångspris 1 795 000 kr
Taxeringsvärde 938 000 kr
Byggnadsvärde 671 000 kr
Fastställt 2015
Kod 220, Småhusenhet, bebyggd
Pantbrev (6 st) 1 297 000 krINFORMATION
Typ Villa
Byggnadstyp 1 ½ plan med delvis källare o krypgrund
Boarea 133 m2
Biarea 24 m2
Tomtareal 1100 m2
Rum 4
Byggår 1925
Bredband ADSL. Idag används leverantören Bredbandsbolaget.
Tv Parabol. Idag används leverantören Canal digital.

BOAREAN
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

DRIFTKOSTNAD
Värme 21 819 kr/år
Renhållning 2 250 kr/år
Vatten 4 750 kr/år
Hemförsäkring 4 500 kr/år
Sotning 320 kr/år
Totalt 33 639 kr/år

DRIFTSKOSTNADER
Driftkostnaderna är individuella och beror på den enskilda förbrukningen.

BYGGNADSSÄTT
Vatten Avlopp Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.
Fasad Mexitegel
Grund Källare/Torpagrund
Stomme Trä
Bjälklag Trä
Uppvärmning Luft/vatten + Kamin
Takbeklädnad Tegelpannor
Ventilation Självdrag
Fönster 3-glasfönster
FASTIGHETSBETECKNING
Skyttahuset 2

BOSTADSRÄTTSFÖRENING
TV / INTERNETANSLUTNING


BILPLATS


ENERGIPRESTANDA
100 kWh

TOMT
Tomtarea 1 100 m² (friköpt).
En fantastisk trädgårdstomt med oändliga möjligheter. Stor, lättskött och inhängnad. Här finner vi flera mysiga platser att hålla till på. På tomtens ena hörna finner vi en rejäl pergola med tak, perfekt för det stora kalaset eller middagsbjudningarna. För djurälskarna finns här även en hundgård intill husets garage.

UTEPLATS


UTEPLATS/BALKONG


BILPLATS
Mycket rymlig uppfart med plats för ca 6-8 bilar varav en i bostadens garage.

ÖVRIGA BYGGNADER


ÖVRIGT


RENOVERINGAR
Följande renoveringar har utförts på fastigheten de senaste åren:
2002
- Köksrenovering
2004
- Takrenovering
2007
- Nytt uppvärmningssystem, byts ut till luft/vatten
2010
- Badrumsrenovering ovanvåning
2012
- Kamin installeras
2016
- Nya 3-glas fönster

Saker säljare uppmanar om:
Källaren behöver dräneras med tiden.Boarea: 133kvm

Sovrum: 2

Rum: 4Energideklaration: 100kWh/m² år

Beskrivning: HALL Stor och praktisk hall med slitstark klinker på golv i en ljus nyans som möts av fin pärlspont och tapetserade väggar. GÄST-WC Från hallen når man nedanvåningens lilla toalett utrustad med vask, förvaringsskåp, spegel och toalett. Vit klinker på golv och tapetserade väggar. MATSAL Bostadens matsal ligger även den i anslutning till hallen men även intill husets kök och vardagsrum. Ett riktigt mysigt rum med braskamin som installerades utav de nuvarande ägarna 2012. Härifrån har du ständig kontakt med kocken eller resten av familjen som hänger i familjesoffan i vardagsrummet. Väggarna är vitmålade som möts av en randig mörkare tapet och som pricken över i:et har en del av husets tegel knackats fram bakom kaminen. KÖK Ett riktigt dröm kök för de som älskar att ha mycket plats när maten skall lagas. Köket renoverades utav tidigare ägare 2002 och är fortfarande i gott skick. Inrett med skåpsluckor i mörkare trä, en massiv granitbänkskiva samt ljusare kakel mot vägg. Kökets slittåliga golv går hand i hand med köksluckorna och väggarna är tapetserade i en svart/vit randig tapet. Maskinparken består av; fullhöjd kyl och frys, diskmaskin, spis, ugn, mikro och fläkt. VARDAGSRUM Ljuvligt vardagsrum med två stora fönsterpartier varav det ena erbjuder ett fint burspråk med en vit fönsterbräda i marmor. Här ryms vilken soffa du än önskar samt övrigt möblemang. Precis som i matsalen vilar klassisk ekparkett på golv och väggarna är vitmålade tillsammans med en ljusare tapet i vitt och blått. OVANVÅNING ALLRUM Den gedigna trätrappan tar oss upp till ovanvåningen där vi möts av ett perfekt allrum. Här ryms en mindre soffa och övrigt möblemang. Från rummet når man ovanvåningens resterande rum. Golvet går i en mörkare nyans och väggarna är vitmålade och klädda i en turkos-randig tapet. SOVRUM 1 Ett mysigt sovrum med goda möbleringsmöjligheter. Längs med rummets ena vägg finner vi en stor garderob med spegelskjutdörrar. SOVRUM 2 I det stora sovrummet har bjälkar tagits fram där spotlights har fällts in. Här möts vi av en behaglig känsla med en fin träpanel som möts av en ljusblå tapet längs med ena väggen. Från rummet når man en stor klädkammare som rymmer allt och lite till. BADRUM Helkaklat badrum fr. 2010 som renoverades utav tidigare ägare. Ett stilrent och snyggt badrum i klassiska nyanser som svart och vitt. Badrummet är utrustat med badkar, toalett, vask, skåpsförvaring, fönster och behaglig golvvärme. KÄLLARE Bostadens källare når vi utifrån. Här nere finner vi en fräsch tvättstuga med ljust klinker på golv och vita väggar. Ett övrigt rum för diverse verktyg eller dylikt.

Byggnadsår: 1925


Uppvärmning: Luft/vatten + Kamin


Grund: Källare/Torpagrund

Stomme: Trä

Bjälklag: Trä

Fasad: Mexitegel

Takbeklädnad: Tegelpannor

Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.

Utv plåtarbeten:

Fönster: 3-glasfönster

Ventilation: Självdrag
HALL
Stor och praktisk hall med slitstark klinker på golv i en ljus nyans som möts av fin pärlspont och tapetserade väggar.

GÄST-WC
Från hallen når man nedanvåningens lilla toalett utrustad med vask, förvaringsskåp, spegel och toalett. Vit klinker på golv och tapetserade väggar.

MATSAL
Bostadens matsal ligger även den i anslutning till hallen men även intill husets kök och vardagsrum. Ett riktigt mysigt rum med braskamin som installerades utav de nuvarande ägarna 2012. Härifrån har du ständig kontakt med kocken eller resten av familjen som hänger i familjesoffan i vardagsrummet. Väggarna är vitmålade som möts av en randig mörkare tapet och som pricken över i:et har en del av husets tegel knackats fram bakom kaminen.

KÖK
Ett riktigt dröm kök för de som älskar att ha mycket plats när maten skall lagas. Köket renoverades utav tidigare ägare 2002 och är fortfarande i gott skick. Inrett med skåpsluckor i mörkare trä, en massiv granitbänkskiva samt ljusare kakel mot vägg. Kökets slittåliga golv går hand i hand med köksluckorna och väggarna är tapetserade i en svart/vit randig tapet. Maskinparken består av; fullhöjd kyl och frys, diskmaskin, spis, ugn, mikro och fläkt.

VARDAGSRUM
Ljuvligt vardagsrum med två stora fönsterpartier varav det ena erbjuder ett fint burspråk med en vit fönsterbräda i marmor. Här ryms vilken soffa du än önskar samt övrigt möblemang. Precis som i matsalen vilar klassisk ekparkett på golv och väggarna är vitmålade tillsammans med en ljusare tapet i vitt och blått.

OVANVÅNING

ALLRUM
Den gedigna trätrappan tar oss upp till ovanvåningen där vi möts av ett perfekt allrum. Här ryms en mindre soffa och övrigt möblemang. Från rummet når man ovanvåningens resterande rum. Golvet går i en mörkare nyans och väggarna är vitmålade och klädda i en turkos-randig tapet.

SOVRUM 1
Ett mysigt sovrum med goda möbleringsmöjligheter. Längs med rummets ena vägg finner vi en stor garderob med spegelskjutdörrar.

SOVRUM 2
I det stora sovrummet har bjälkar tagits fram där spotlights har fällts in. Här möts vi av en behaglig känsla med en fin träpanel som möts av en ljusblå tapet längs med ena väggen. Från rummet når man en stor klädkammare som rymmer allt och lite till.

BADRUM
Helkaklat badrum fr. 2010 som renoverades utav tidigare ägare. Ett stilrent och snyggt badrum i klassiska nyanser som svart och vitt. Badrummet är utrustat med badkar, toalett, vask, skåpsförvaring, fönster och behaglig golvvärme.

KÄLLARE
Bostadens källare når vi utifrån. Här nere finner vi en fräsch tvättstuga med ljust klinker på golv och vita väggar. Ett övrigt rum för diverse verktyg eller dylikt.

VI VET VAD DIN BOSTAD ÄR VÄRD.

Vill du veta? Boka kostnadsfri värdering.